מורשתו של הגזען

SAtAnic Soul

New member
מצטער להגיד לך אבל אני לא רואה

הבדל בין העובדה שגנדי נרצח, לבין העובדה של רבין נרצח שניהם שליחי ציבור, שניהם נרצחו במהלך מילוי תפקידם. אין זה שוויוני שלאחד מהם יהיה יום זכרון , והשני? השני יזכר רק כאחד מתוך מאות שנהרגו.... זהו נסיון לטשטש את זכרו של גנדי, איש יקר וטוב לב. זה שאתה, בראייתך המעוותת, רואה אותו כפאשיסט וגזען- זו הבעיה שלך.

EverMan

New member
חחחח פאשיסט וגזען ?

אתה יודע בכלל מה הקשר להודעה הנ"ל וכיצד זה מתקשר ? מה הפרוש של המילים את יודע ? שניהם אישי ציבור ,אבל אחד מהם מייצג עיקרון ואידיאל , השני מייצג אדם שנרצח מבין רבים. אחד מת בגלל הדרך שלו. השני מת כי הוא שר. אחד מת למען השלום ובגלל האידיאולוגיה שלו. השני מת כי הוא הלך לבית מלון כל יום באותה שעה.

SAtAnic Soul

New member
אה, אז גנדי אשם

בהירצחו שלו? מה, אסור לגנדי ללכת בחופשיות לאן שהוא רוצה מתי שהוא רוצה? אתה למעשה נותן לטרוריסטים להכתיב לנו סדר יום! מצטער, אבל לא רק דעתך היא לגיטימית, ולכן דעתי היא שהאחד מת כי בגד במדינה, והאחד מת כי אהב את הארץ אהבת מוות.

EverMan

New member
מישהו הצדיק את הרצח שלו ?!

האחד מת כי מישהו כמוך חשב שהוא בוגד ! השני מת בטעות ... כמו עוד 600 אנשים בגלל טעות של שרון...

SAtAnic Soul

New member
אני ואתה רואים את זה אחרת

אבל זה לא משנה את העובדה ששר בישראל נרצח ואין לו יום זכרון. אני בז למורשת רבין, מורשת של התקפלות, כניעה, בגידה, בריחה ופחדנות. כפי שאמרתי, אני ואתה רואים את זה אחרת, אז אני לא מצפה שתסכים איתי.

EverMan

New member
אתה בז לכל דבר טוב.

אתה בז לחיים , אתה בז לכבוד , אתה בז לכל ערך בסיסי. אתה ביזיון.

דריעד

New member
סליחה?!

מורשת רבין, מורשת של התקפלות וכניעה? רבין, אותו אדם שהוביל את הניצחון בששת הימים (כרמטכ"ל), אותו אדם שניהל את המערכה בתחילת האנתיפאדה הראשונה (כשר בטחון) ואף הודיע כי כל עוד הפלשתנאים נלחמים בנו "אנו נשבור להם את העצמות" - זו מורשת של כניעה והתקפלות? או העובדה שהוא היה מספיק אמיץ בשביל לנסות כיוון חדש בפתרון הסכסוך ולנסות את השלום? על זה הוא נכנע? (להזכיר לך הוא אמר שאם לא יצליח השלום ניכנס מחדש לשטחים - ועד היום יש תוכנית כתובה שלו לכבישה מחדש של הרשות (חבל שלא יוסמה והיום כבר מאוחר מדי ליישמה) זו מורשת של כניעה?!

SAtAnic Soul

New member
עובדה שבשטח,

למרות הכוונות הטובות של רבין (ואני בטוח שהיו לו), בשטח ראו רק התקפלות, ומנקודת המבט של מדינות ערב- ישראל החזקה נכנעה. עם זה אין ויכוח

EverMan

New member
אתה ערבי?

נראו ויתורים , לא התקפלות , כמובן שבמבחינתך כל דבר טוב הוא ביזיון ... אז כמובן ...

yoavl1

New member
כן!ב מידה מסויימת...

גנדי אשם בהרצחו שלו כאשר לא הקשיב להוראות השב"כ ולא הסכים שיאבטח אותו נציג שב"כ..... ומהבחינה הזו גם רבין ז"ל יכל למנוע את הרצחו אם היה לובש שכפ"צ... ההבדל הגדול הוא שגנדי נרצח בידי פלסטינים בני עוולה שהיו רוצחים באותה מידה כל שר, אלוף, ניצב אחר, במסגרת מאבקם בנו, ויצחק רבין ז"ל, יהודי יקר בעל זכויות רבות שאותן אתה מכחיש משום מה, נרצח בידי יהודי חובש כיפה, ישראלי!, בגלל דרכו. זה ההבדל, וזה שתאמר שאתה לא מתכוון לעמוד דום בדקת דומייה לרבין ז"ל, זה חבל לי מאוד, אבל זה לא משנה את העובדה שמורשתו של גנדי היא זוועה!

SAtAnic Soul

New member
מה זוועתי במורשת גנדי?

העובדה שהוא אהב את ארץ ישראל כל כך? העובדה שלא הסכים לוותר על אדמת אבות? העובדה שידע תמיד ואמר תמיד את האמת הפלסטינאים?

yoavl1

New member
וויי, מה זה השטויות האלה?

העובדה שהוא אהב את ארץ ישראל היא בכלל שאלה?? ענבר צודק כשהוא אומר שאתה דמגוג. הרי אתה יודע שגם אנחנו אוהבים את ארץ ישראל, ובטח ובטח שאתה יודע שלא לזה התכוונתי כשאמרתי מורשת זוועתית.... על מי אתה מנסה לעבוד פה? ואדמת האבות הזו, היא שמביאה לקברי הבנים שלנו היום!! ולא ציינת מה הוא חזה?? ששהערבים יסכימו להתפנות מרצון?? פשש....נביא שקר אולי. ציינת שהוא חזה שהסכמי אוסלו ייכשלו...אתה כנראה היית קטן מדי לפני 1993 ואתה לא זוכר מה כן היה לפני כן. הפלשתינים כלל לא הכירו בזכותה של ישראל להיות מדינה. הידברות לא הייתה. אוסלו מוטמע ומושרש גם אם עכשיו שרון ופואד יחליטו לקרוע את הדפים עליו נכתב ההסכם.

Moledet972

New member
ומה זה נתן לנו???

- מרבית ערביי יש"ע לא מכירים בזכותה של ישראל להתקיים, כאשר לפני הסכמי אוסלו, הם אולי לא תמכו בכך, אך הבינו שישראל תמשיך להתקיים. בכל מקרה, אין כמעט חברי אש"ף שמכירים במדינה יהודית בארץ ישראל. הייתה הידברות, לא עם אש"ף אולי, אבל הייתה.

EverMan

New member
מה הקשר לדיון פה ?

למה אתה סוטה מהנושא. ורק תגובה לנושא הזה (תגיב לזה בהודעה חדשה). מרבית ערביי יש"ע מכירים בה ובזכותה של ישראל על הקרקע. זה התקדים באוסלו. וכן , אש"ף מכיר במדינה יהודית בא"י. תתפלא ! ולא הייתה הידברות עם מנהיג נבחר של העם הזה לפני כן.

Moledet972

New member
ענבר, אני אכתוב כל מה שמותר לכתוב

בפורום, מה גם שזה קשור לנושא. בכל מקרה, תגובות: 1. איך יתכן שהם מכירים בישראל, אם כמעט כולם דורשים את "זכות השיבה"? 2. אש"ף "מכיר" על הכתב, למרות שהאמנה הפלשתינית לא בוטלה, אלא רק נאמר שבוטלה(תקרא אותה באתר הרשמי של הפתח). גם באוסלו לא הייתה הדברות עם מנהיג נבחר (כבר דיברנו על זה פעם, והסכמנו שלא בחרו באש"ף, אלא הוא נבחר באופן דיקטטורי). הייתה הידברות עם מנהיגים מוקמיים, בעיקר לפני האינטיפאדה הראשונה, כשרצו להקים אוטונומיות אזוריות.

yoavl1

New member
לא מצאתי כלום באתר של הפת"ח

אתה מוכן לקשר אותי בבקשה אל האמנה הפלסטינית שמפורסמת שם? הנה האתר של הפתח תמצא לי קישור לאמנה בבקשה. תודה!

yoavl1

New member
ואתה ממשיך?

סרגיי, אתה יודע שאם תאמר את דבריך במילים יפות, זה לא יהפוך אותם לנכונים??? מרבית ערביי יש"ע לא מכירים בזכותה של ישראל להתקיים?? ולמה אתה אומר שלפני אוסלו הם הבינו שישראל תמשיך להתקיים? מה גרם להם לשנות את אופן הסתכלותם?? כל חברי רש"פ (זה כבר לא אש"פ, תתעורר.) מכירים בישראל ובזכותה של ישראל להתקיים.

SAtAnic Soul

New member
תרשה לי ../images/Emo13.gif

לפני אוסלו ישראל היתה חזקה ומרתיעה, ולמרות שכוח ההרתעה שלה ירד מעט בעקבות אי-התגובה במלחמת המפרץ- ישראל עדיין הפחידה את הפלסטינים משום שלא הכירה באש"פ (אז זה היה אש"פ) כישות לגיטימית. בעקבות אוסלו (מתן שטחים, מתן נשק, הכרה באש"פ) הבינו הפלסטינים כי ישראל מתכופפת...מתקפלת ונכנעת בעקבות כך הם חושבים שישראל חלשה ולכן תקפו אותה משנת 95 בפיגועי טרור רצחניים. אלה שמכירים בזכות ישראל להתקיים (חברי הרש"פ) עושים זאת רק בפומבי על מנת שהעולם יחשוב שהם באמת רוצים שלום- אך בפועל הם מפעילים טרור אכזרי וחסר מעצורים כלפינו, וכולם יודעים זאת, רק שיש אנשים שמעדיפים להמשיך לחלום.

EverMan

New member
נו באמת , הבנו שאתה רוצה מיליציות

חמושות בכל מקום. אתה לא מבין שהדרך היחיד שהשתנה בנוגע לתפיסה של ישראל , זה שהיא מוכנה לנהל מו"מ לשלום - זהו. וזאת עובדה. הסיבות שאחרי 95 התחילו פיגועים זה מהסיבה הלאומית-פלשתינאית ולא משום סיבה שאתה ציינת. עם כל הכבוד לצה"ל - זה לא הסיבה שהתחילו הפיגועים. ובעצם , פחות או יותר כל מה שכתבת פה , הוא בהחלט חסר בסיס (לא הוכחה אחת) וקונספירטיבי למדי.

למעלה