מורפיוס הקלטנו...

גילדורי

New member
זה אמור להיות חיקוי עלוב לקרימזון??

שמעתי את הקטע. בפרט כל אחד אצלכם מנגן טוב אבל יש קצת חוסר תיאום ובמקום להשמע כמו קרימזון או דרים תיאטר, מה שניסתם לעשות, יצרתם מין בלאגן של צלילים. וזו לפחות דעתי. נ.ב פטרוצי, יחסית לכמה זמן שאתה מנגן אתה נגן טוב מאוד

ram liran

New member
אז אתה לא חושב שהגיע הזמן?!?

תתבייש לך!
Ram-bo

ram liran

New member
אין כזה דבר "חפיף" עם קרימזון

כל דיסק הוא פרוייקט - לפחות 5 שמיעות לפני שאתה שופט. לפחות. ואגב, הבנתי שאתה אוהב מטאל, אז כדאי לך לנסות קודם את RED הקשוח מ74, לפני אין דה קורט הפסיכודלי והמרחף מ69. Ram-bo

ram liran

New member
כל הכבוד! ../images/Emo13.gif

שתי הערות: א. אל תצפה למטאל. זה לא מטאל (למזלינו
). ב. RED נמצא בדובדבן. 40 שקל בכל חנות דיסקים. לך על זה!
Ram-bo

metronomic

New member
בונא בני אדם אתם מפספסים

פספסתם את כל הפואנטה כל הקטע שלנו זה באמת זה כמו דרים טיאטר אנחנו לא רוצים ליהיות קינג קרימזון הם להקה ענקית ולי יש את הדיסק ראד וגם את הראשון שלהם ואנחנו כן אוהבים את המטאל בפרוג אבל לא שיש מטאל לבד זה מגעיל ממש מגעיל בקיצור מה שאני אומר זה שאנחנו לא רוצים ליהיות קינג קרימזון אנחנו יותר אוהבים את דרים טיאטר אתם תבינו לאט לאט אותנו אחרי שנקליט עוד שירים ואתם תיתרגלו יותר לשמוע אותנו שזה משהו שונה זה לא דרים זה לא קינג קרימזון וזה לא סימפוני אקס זה הכל ביחד ואתם כבר תבינו לבד ביי

ram liran

New member
שתי הערות

א. רבאק בנאדם - איפה סימני הפיסוק שלך?! פשוט אי אפשר לקרוא את ההודעות שלך! זה נוראי! ב. אתה מפספס פה משהו חשוב - אתם מגדירים את עצמכם כ"רוק מתקדם", ולפיכך אתם מחוייבים לכמה וכמה קריטריונים (אחרת המוזיקה שלכם היא לא רוק מתקדם). אם אתם רוצים להעתיק את דרים ת´יאטר - סבבה, אבל זה לא יהיה רוק מתקדם. ההצעה שלי אליכם - אל תשאפו להיות דרים, כי במשימה הזאת תמיד תמיד תמיד תיכשלו. תשאפו לעשות משהו חדש, משהו שעוד לא נשמע כמותו. יאללה - גם ג: ג. בסה"כ המלצתי לבנאדם על דיסק של קרימזון, לא יותר.
Ram-bo

metronomic

New member
אוי יגרוע

אני יודע שיש אנשים שאומרים את דעתם והכל אבל זה שאתה מקנא זה לא אומר שאתה צריך לנסות להעליב אני בטוח שאתה לא מגיע לרבע רמה שלנו בשום דבר אז כדי שתישתוק וגם אתה חנפן כדי שלא נקטול אותך אתה אומר לנגן גיטרה שלנו שהוא מנגן ענק שמע הוא הכי טוב שיש אבל זה ממש מגעיל מה שעשית כי זה לא מתימר ליהיות לא קרימזון ולא דרים ובטח שלא חיקוי עלוב

ram liran

New member
תשמע, עלית לי על העצבים

ביקשתם מאנשים פה את דעתם. כשאתה מבקש מאנשים את דעתם, יכול להיות שדעת חלק מהם תהייה שונה משלך. כאן אתה קוטל כל דעה שונה משלך, ועוד בעזרת הטיעון המפגר "בוא נראה אותך עושה דבר כזה". נראה לך שמבקרי מוזיקה מסוגלים לכתוב את המוזיקה שהם קוטלים?? לא! והם גם לא צריכים! הם מבקרי מוזיקה, לא מוזיקאים. כרגע אנו מתפקדים כמבקרי מוזיקה, ואתם כמוזיקאים. אז בחייך - תתנהג כמו בנאדם. Ram-bo

גילדורי

New member
רציתם ביקורת- זה מה קיבלתם

ויש גם דבר כזה שנקרא ביקורת בונה-שאתם אמורים להפיק מהביקורת הזאת לקחים. אז במקום להתעצבן למי שביקר אותכם תלמדו מהביקורת וככה תשתפרו ותהיו יותר טובים.

metronomic

New member
אוקי

אולי אתם לא הבנתם אותי,אני התכוונתי ש:זה מטומתם לרדת על המוסיקה שאנחנו עושים כי באמת יש ביקורת בונה אבל ביקורת כמו שלכם זה לא בונה זה רק הורס באמת.ובכלל רמבו מה אתה התערוות בזה,ההודעה הייתה מכוונת ל"גילדורי" אה ותגיד,עכשיו יש לך מספיק סימני פיסוק? והמוסיקה שאנחנו עושים זה מאוד רוק מתקדם. תקלטו: ל א ר ק ק י נ ג ק ר י מ ז ון ה ם ר ו ק מ ת ק ד ם.

funkbass

New member
רגע מה ..... נותנים פה ביקורות

בדף שלי יש כמה וכמה קטעים של בס לבד אבל לאחרונה העלתי כמה קטעים של להקה שהייתה לי יש שם 4 קטעים תחת הקטגוריה ancient history אני אשמח אם תקשיבו ותתנו דעה!! תתחילו עם "ברחוב הזה" תודה מראש

גילדורי

New member
ל-funkbass - הלינק לא ממש עובד לי

אולי תגיד לי את הניק שלך באמברוזיה שאוכל להוריד את הקטעים שלך

גילדורי

New member
פשוט גדול

שמעתי את הקטעים של funkbass והם אחלה של קטעים, אאאאאאחחלללהההה של קטעים (לקרוא בקול גבוה), לא לא לא לא הם אאאאאאאאחחחחחחחחלללללללההההה של קטעים!! (לקרוא בקול יותר גבוה)...וכך הלאה
אני ממליץ לכולם להוריד אותם.

funkbass

New member
../images/Emo6.gif וואאללהה??? תודה

תודה בן אדם ........ מגניב ... איזה קטעים שמעת?? איזה אהבת יותר???? דבר בן אדם

גילדורי

New member
הורדתי 3 (קטנים כי לא היה לי זמן)

את funky bass, few moments ואת just to calm אהבתי את כולם

למעלה