דעתי על הקטע.
דבר ראשון, אני חייב לאמר את זה קודם, זה מריחה - יש כמה נושאים טובים בקטע, אבל מרחתם שם כמה דקות, לדעתי, על שום מאומה - או בקיצור, יש עניין בקטע, אבל רובו משעמם. רוק מתקדם, כפי שאתם מתקראים, אינה מתימר לנגן מהר או מתוסבך. מי שטוען כך, כנראה שאינו הבין את מהות הרוק המתקדם. רוק מתקדם, מטרתו העיקרית הוא לתת אלטרנטיבה למה שהאוזן כ"כ רגילה, מהלכים מורכבים ובנויים יותר, שאיבה ממחוזות המוזיקה הקלאסית והג´אז, והעיקר - לא להישמע כמו אף-אחד אחר. ואת זה אתם לא עושים. נניח שאני מאמין לכם שאתם לא מושפעים ממש מדרים - אתם נשמעים בדיוק כמו שילוב של אימג´ס אנד וורדס ו- סינס פרום א ממורי. אז כבר - רוק מתקדם זה לא. אבל זה ממש דרים תיאטר, רק מרוח יותר. להלחנה אין מעוף, היא לא מגרה את האוזן, והיא לא עושה לי חשק לשמוע. מצטער, זה מה שאני מרגיש. אולי הבעיה בפרוג-מטאל היא באמת, שזהו סגנון כ"כ דיקטטורי, ומובל ע"י דרים תיאטר, ואחריהם ראפסודי ושאר חברים - שמצהירים, רובם, ביודעין ובפומבי, שהם פשוט רוצים להיות כמו דרים תיאטר. ואם להקה גדולה כמו ראפסודי מכריזה דבר כזה, למה שלהקה חביבה (בשיא הכנות! יש לכם כישרון, אבל תמקדו אותו ותלחינו מחדש, לדעתי) מישראל לא? הרי הם האבא הרוחני בקטע הזה... מקווה שלא נפגעתם, ואם כן , אז אני מצטער. CUT2