מורני

מורני

מורני יקרה אני כן התלוננתי אך כולם צפצפו עלי כאילו שזה הגיע לי וכך הבנתי שבאמת זה הגיע לי וחוץ מזה כבר שנים עברו מאז וכיום יש לי פסיכיאטר מעולה אך הוא כבר לא יכול לשנות את העובדה שזה רק עניין של זמן עד שאני אנסה שוב להתאבד כי לי הכל אבד ממש הכל אני רק ממורמרת ולא יותר מזה אכלתי אותה כל משך השנים האילו ואני עדיין אוכלת אותה זה כך כתוב לי שאני צריכה רק לסבול ולא יותר מזה ודרך אגב השם שלי הוא לא רביטל או רויטל זה רוויטל תודה רבה לך שניסית לעזור לך אך המרכז לקורבנות אונס (תקיפה מינית+ המשטרה של מדינת ישראל הם חרא בגדול ממש) שבוע טוב שיהיה לך מרוויטלי

עופריקו

New member
רוויטלי....

לא ברור מה בדיוק עבר עליך ,וזה בטוח נורא ,בדבר אחד אני בטוח שפה אף אחד לא יאשימך,ילגלג,לא משנה מה עברת את לא אשמה ,את לא אשמה יש פה מי שיקשיב לך ,ינסה לעזור, לתמוך ו...תדפדפי קצת פה ותביני בעצמך, אני אישית חדש פה והגעתי לפה כשעזרתי למישהי בדיוק כמוך ופה מצאתי אוזניים קשובות, בטוח שלא כתוב לך שאת צריכה לסבול ,גם בזה אפשר לטפל ורק בעזרת גישה יותר חיובית, אשמח לעזור וכמוני יש פה הרבה. שיהיה שבוע מקסים וורוד שלך עופר

מורני !

New member
רוויטל

את אומרת שיש לך פסיכיאטר טוב.... אז למה את לא נעזרת בו? למה לא להתמודד עם מה שקרה ואז להמשיך הלאה? אני לא מאמינה שאדם נולד כדי לסבול. אני מאמינה בה` והוא רחום בשביל לעשות דבר כזה. אני חושבת שתמיד יש בדרך רגעים של אושר. אולי קטנים. אבל יש. אני לא מאמינה שכל החיים יכולים להיות רצף שלם של סבל. בעניין המרמור שלך... אני מציעה שתסכלי על הדברים הטובים שיש לך. על חברים. על חיוכים. על אהבה. ... יש הרבה דברים טובים שאנו נתקלים בהם בדרך ולא ממש שמים לב שהם שם כי אנחנו שקועים בכך שרע לנו. יום נעים רוויטל... ומאחלת לך רק דברים טובים בחייך..

למעלה