מורני ...................!

bduya

New member
מורני ...................!

לכבוד מנהלת הפורום: א. האם שמת לב? או שרק אני רואה שיותר ויותר אנשים איכותיים נכנסים לך לפורום? ועוד מאיימים להביא ת`חברים של החברים שלהם? ב. שאלה- למה התכוונת בזה שאמרת לתגל שיש פה חלק שהם פסיכוטים ואינטיליגנטים? ותדייקי במי מדובר... אני חייבת לדעת ולהכיר בנאדם שמסוגל להיות שני הדברים האלה ביחד.... (מענין מיזה..) ג. אני חולה עליך. ד. קארל אמר לי לשאול אותך מה שלומו כי גם הוא לא יודע את יודעת אולי? ומתי הוא יהיה פה שוב? ומתי אני אתפוס אותו בצ`אט (תני לו את הלוח זמנים שלי פה... בין השעות 21:00 - 00:00) ה. את מתווכת מעולה ביננו.... יש לך עתיד.... ו. אוהבת אותך ז. מנהלת שילייייייייייייי ח. וואי איך אני זוכרת שהייתי בכיתה ח` ט. ילדים בכיתה ט` אוהבים את בן קרצי בבית ספר שלי... סיפרתי לכם?

shanikoo

New member
רק להגיד לך

שאת מטורפת,ושאני פשוט חולה עלייך ועל הטירוף שלך!!!!! אין,אין כמוך בדויה בדויתית שייילייי מתה עלייך פוסטמעעעע

מורני !

New member
בדוייה

א. שמתי לב.. ואין מאושרת ממני. ב. את. ג. גם אני. ד. אני דם לא יודעת מה שלומו... דיברתי איתו מיקודם ויותר מאוחר כנראה שוב.. לא יודעת מתי תתפסי אותו בצאט השבוע יש לו שבוע עמוס... ה. אולי תחליפו פלאפונים???? ן. אוהבת גם. *. בדויתית שלי. ח. מה הקשר???? ט. לא לא סיפרת. :)

bduya

New member
אז זהו ש,

לפני הכל למה את לא בצ`אט???????????????? ותאמיני לי שהייתי מתה להחליף איתו טלפונים.... הרי תמיד כיף לדבר סופסופ עם הבנאדם שאתה אוהב... חחח סתם. חחחח ואהבת את ה-* זה פשוט את .... אין אין עלייך!!!!!!!!! אהההההה ומה הקשר? אין לי מושג... אבל את מכירה אותי והקשר שלי לנושאים.. דעי לך רק שיש אנשים שזו מחלה כרונית אצלהם לדבר על משהו ואז לשנות נושא בין רגע למשהו לא קשור. בקיצר- אחלי לי החלמה מהירההההההה אההה וזה רק מראה כמה את קוראת ת`הודעות שלי פה.... לכי ל``מעשה בבדויה ושיעור ספורט`` ותביני משהו מהחיים שלי... שניקו ברור שאת ממי... (חח הרגע קיבלתי ממך ת`הודעה ואין לי כוח לשלוח באיי סי)

למעלה