מורניישן

בדוייה

New member
מורניישן

תשמעי, שני אשמה הפעם. היא התחילה להציף. זה לא אני. סתאםםםםם מורני, אם את לא יודעת אז יש דבר כזה שנקרא ``מסטיק אורביט ללא סוכר שמונע עששת`` וזה למה אני ממכורהההההההה זה גורם לשניים שלי להיות לבנות ולא כמו הקולה המגעילה שלך. אז מה אם אני לועסת כל היום זה גם שורף קלוריות. כן כן תתפלאי עוד דבר שהקולה שלך לא עושה.. אז אל תשווי בכלל. יאללה אני חייבת לישון. מורני, אני שוקלת ברצינות להחליף שם בפורום כי אני רוצה להחליף אי מייל=יש לי חדש כן כן בזכות שניקו. תגידי לי אם כדאי לי רק בגלל זה. כי אז אני לא אהיה ברשימה שלנו. חחחחח תראו איזה צעד קטן ואני שואלת את מורני דעת. חחחחח

shanikoo

New member
יאללה,גם אני מכורה לאורביט!לירוק!

את רואה?עכשיו זה בטוח שאנחנו נשמות תאומות.ורק ד``א,אני כרגע עונה לך באי מייל,ותתפלאי,גם אני מזיינת לך את השכל. חולה עלייך ממי.

בדוייה

New member
אמרנו שנפסיק להציף אבל את זה אני חייבת אההה ולא את הירוק את הכחול ההכי חריף.

שניקו , עכשיו אני מלחיצה אותך שתכתבי מהררר כי אני ממ שחייבת לישון עכשיו. ויש לי עוד סידורים לעשות. אז אני פה מול המחשב מתה לפיפי ומחכה לאימייל שלך. בטח מורנ עכשיו עם חיוך על הפנים : ``שיו... איזה מזל ששתי הפוסטמות מצאו ת`כתובת אי מייל אחת של השניה.., עכשיו הפורום יחזור לקודמו..`` אז זהו מורניישן ש-לא... חחחחח זה רק יחמיר!!! סתאאאאאאאם תגידו, איפה נאסטי??? זה משהו שאמרתי שהיא לא באה לומר שלום? לילה.... חלומות...

shanikoo

New member
איך,יא מגעילה!!!הכחול מגעיל נורא!

טוב,גם אני לא יודעת איפה נאסטי ומה קורה איתה.אולי היא פשוט לא אוהבת אותנו יותר... העיקר שאני אוהבת אותך.וסליחה אם הלחצתי אותך. שינה מתוקה אוהבת המון שניקו

מורני !

New member
טוב רק תזרקו את המסטיקים לפח אחרי השימוש - שאני לא אראה כאן מסטיקים על הריצפה...

למעלה