מורן

מ ס ט י ק

New member
לא.. את לא מדמיינת...

אכן החלפתי את החתימה! אני כנראה יחליף בקרוב את האיקונים, מתחיל להימאס לי מהמדוזות....

מ ס ט י ק

New member
אמ... תתחילי עם: הילה

או בעצם עדיף: ________________________ הילה, ואל תתחמקו, תלחצו | | | V, רואים זה לא קשה!

Arie17

New member
לי יש רעיון!

הילוששש וה

ויקי16

New member
הפואנטה היא...

שאנשים ילחצו "הוספת תגובה" ויגיבו להודעות שלך...

MY NAME IS HILA

New member
את זה הבנתי

לבד בלי עזרה חשבתי שיש משהו נסתר יותר יפה מזה......... בכל מקרה אני אם יש לכם עוד רעיונות בשבילי אני ישמח

Arie17

New member
טוב, יש לי עוד משהו, אבל זה רק אם א

ת דתיה (בטח היא אומרת עכשיו "אוף, מה יש לילד הזה מהדת?"
) והנה: הילה הדתיה מהגבעה של חלקיה שגר באכסניה!

MY NAME IS HILA

New member
.................

א. אני כן דתיה ב. ניראה לי שעד הצעה טובה יותר אני יבחר בהצעה של מורן.......... ((סורי...)

Arie17

New member
../images/Emo13.gif

א.
ב. לכל אדם יש בחירה חופשית
אין מה להצטער

לא כ"כ מקורי,

מוזמנת להיות שותפתי לחתימה, למרות שעומד מאחוריה סיפור אישי, בכל זאת... אבל אם תרצי אפשר למצוא לך משהו בסגנון! just say so בנתיים, תהנו:

MY NAME IS HILA

New member
.......

אני פתוחה להצעות ודרך אגב מה עומד מאחוריה אם זה לא אישי מידי....

אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי

בטח יעלה משהו! אממ... זה לא סיפור עד כדי כך אישי... אני צריכה עכשיו להתנתק, אני אחזור ואספר לך! וגם בקשר למתמטיקה אם לא יענו לך עד אז! שבוע טוב!

../images/Emo6.gif

ממש לא! האמת היא שאני די רחוקה מלהיות אנורקסית! הסיפור הוא שיש לי כישרון מיוחד בלהתייבש! כל פעם שיש הזדמנות אז יאללה! סיבה למסיבה! בטיולים אני סוכבת את הג´ריקן, אומרת לכולם לשתות וכדי לא להתייבש אבל כשחוזרים עייפים הביתה רק לצופיה כואב הראש ויש בחילה עקב התייבשות! אז שמתי את החתימה כדי שכל פעם שאני אראה אותה (ואני כותבת די הרבה ולכן רואה אותה די הרבה) אני אזכור לשתות, והרבה! במיוחד עכשיו בחופשה!

לא נורא!

אף פעם זה לא היה משהו כ"כ רציני, אני עולה על זה מהר אבל בכל זאת אני מנסה להימנע מזה כמה שיותר...

למעלה