אני לא יודעת אם מורן שואפת להיות דוגמנית, במידה ולא אז שיבושם לה, במידה וכן אני חושבת ש: יש עליה כמה שומנים עודפים , הפנים שלה מאוד וולגריות, מה גם שהפה שלה פתוח בכל התמונות שזה כשלעצמו פוגע בתמונה.
לקחת לעצמך חתיכת פרוייקט... מעריך אותך על זה... אני לא רוצה להגיב עליה ספיציפית...אני רק אגיד שהיא נורא מתאמצת וחבל... אבל בקשר לצילום שלך... לפי דעתי יש הישתפרות מסטים קודמים שראיתי.... מה שהציק לי קצת זה שהסט לא עקבי.... אתה זורק אותנו מלוקיישן ללוקיישן....ואני מחפש חיבור ולא מוצא... אבל סה"כ עבודה נחמדה...הקטע איתך שאתה מחפש המון אומנות בצילומים שלך היסתכלתי גם בפייסבוק והמון תמונות לא הצלחתי להבין... אז אני מעדיף לא לתת ביקורת על דברים שאני לא מבין בהם..
אני לא יודעת מאיפה את מביא את ה"דוגמניות" לתמונות שלך, אבל אני חושבת שאם הן היו דוגמניות יותר דוגמניות, התמונות שלך היו יוצאות יותר טובות. אז אני באמת מסקרנות שואלת, מאיפה אתה מביא אותן?
לדעתי הצנועה והלא מקצועית הלוקיישנים וצילומים נראים ממש ממש טוב! הרקע מרתק ונראה שמושקעת הרבה מחשבה בבחירה.. אפילו הפרטים הקטנים כמו השתלבות המרקמים והצורות השונות של האבנים ברקע מרתקים ואני בטוחה שזה בזכות הצילום והאפקטים. בתמונה 2 הרקע בולט הרבה יותר מהדוגמנית ואני חושבת שיכולת ואפילו היה לך עדיף להעמיד שם חפץ (כמו ארגז עץ גדול למשל ש"נסחף" מהים לחוף והיית מקבל את אותו אפקט יפהייפה פשוט בלי הבחורה). את הדוגמנית פחות אהבתי: היא קצת "גדולה" מדי לדוגמנות, קצת סליזית, החלק התחתון של בגד הים שלה ממש לא מתאים בעיניי לאוירה שניסית ליצור. באופן כללי היא לא לטעמי אבל התמונות - הברקה! כל הכבוד
אני לא צלם ואין לי טיפים מקצועיים לתת. אני פשוט מסתכל על בוק ויודע אם אני אוהב אותו או לא ואם הוא נראה לי מקצועי או חובבני (וזה אחרי כמה שנים טובות של הסתכלות על בוקים..). הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת הוא ללכת ולהסתכל על בוקים שצילמו הצלמים היותר טובים ויותר מוכרים בארץ, ואגב אין הרבה כאלו, ולראות את ההבדלים ולנסות לקחת דוגמא וכמובן גם להוסיף את הטאצ' האישי שלך לבוק ולא סתם להעתיק.