מורים לגיטרה

• פותח הנושא SQ2
  • פורסם בתאריך

SQ2

New member
מורים לגיטרה../images/Emo223.gif

לא זאת לא עוד בקשה להמלצות על מורים התחלתי ללמוד עם מורה לגיטרה לפני כשנה כשלא ידעתי כלום על הגיטרה והוא היה ממש סבבה אבל בזמן האחרון אני די מאוכזבת ממנו אומרים שמורה טוב צריך לתת לך טיפים שונים להסביר לך איך לעשות אבל שלי מבזבז את רוב השיעור בלכתוב לי את השיר במחברת ולפעמים נותן לי פעם אחת לנגן אותו וזהו הוא אומר לי להתאמן בבית ובשיעור אחר כך אנחנו עוברים טיפה על קטעים שאני יודעת שלא הלכו לי טוב ואז עוברים לשיר חדש.. חבל לי לעזוב אותו כי היה לי קשה למצוא אותו והשיעוריים בדרך כלל כיפיים אני ישמח אם תתנו לי דוגמאות לאיך מתנהלים אצלכם שיעורים? איך מורה טוב היה מתנהג? נראה לכם שאני צריכה להאיר לו על כך או שאולי אני אחפש מורה אחר

DawnR

New member
תלוי...

באופי השיעור שאת מחפשת. גם המורה שלי התחיל ככה (ללמד שיר, לעבור לשיר הבא) - עד שאמרתי לו שבאתי בשביל ללמוד מוזיקה ואת הבסיס, ולא שAm זה x122xx. אם באת ללמוד משהו ספציפי - פשוט במהלך השיעור תשאלי שאלות, תתענייני, תכווני אותו לסוג הלימוד שאת מחפשת (לדוג' - תביאי את שיר שאת בחרת, ותבקשי שילמד אותך את הפריטה). אל תתביישי - באת ללמוד. :)

bebi vegeta1

New member
אצל המורה שלי זה ככה

מחולק לנושאים טכניקה תיאוריה סגנון שיר שאני בוחר לא כל שיעור מכיל את כל המרכיבים כמובן כי הוא מורה וצריך לבדוק גם "שיעורי בית" טכניקה זה מגוון הטכניקות השונות וגם סולמות וסיקוונצות וכו' תיאוריה:מרווחים פרוגרשנים וכו' סגנון: זה מתחלף לוקחים כל כמה זמן סגנון ומנסים "לטעום" ממנו מרגה ועד מטאל וכו' שיר\יצירה שאני בוחר ככה יוצא שגם לא זונחים את התיאוריה ולא זונחים את הטכניקה ובעיקר לא זונחים את זה שאחרי הכל זה אמור להיות כיף וגם את צריכה לצאת "מוזיקאית משכילה" מכל העניין וגם לצאת עם רפרטואר של שירים שאת אוהבת. אני לבינתיים מרגיש שזו הדרך הנכונה בשבילי אבל זה השאלה של מה טוב לך.. אני מציע תבקשי לדבר עם המורה תני לו הזדמנות לשנות את זה כי בסה"כ את נהנית אם תרגישי שזה לא מתקדם לשום מקום ולהאיר(הארה כמו אור) פה דווקא מתאים מאשר הערה (שבטח לזה התכוונת אבל פה אני קטנוני)

למעלה