מורה נבוכים

• פותח הנושא yehs
  • פורסם בתאריך

yehs

New member
מורה נבוכים

מישהו יכול לתת לי עצה/דעה/המלצה על המרכז האקדמי כרמל? תהיו נחמדים ותגיבו

flutter girl

New member
אני מנסה להיות נחמדה

אבל המרכז התחיל ללמד משפטים רק השנה אאל"ט, ולכן אני ממליצה לחפש מכללה אחרת עם קצת יותר ותק, וללכת לשם רק אם אין ברירה.

yehs

New member
תודה על הנסיון

זוהי המכללה היחידה באזור הצפון שמאפשרת לימודי משפטים בשילוב עבודה עבורי זוהי הסבה מקצועית העניין הוא שגם הבינתחומי/נתניה/שערי משפט וכל המכללות האחרות גם היו באותו מעמד ובכל זאת קיבלו אישורים ובכל זאת היו אמיצים בינינו שלמדו במחזורים הראשונים אשמח לדעת על דעות /חוויות לגבי רמת הלימוד ואיכות סגל ההוראה כי שמתי לב שהשמות ברשימת הסגל מופיעים גם במכללות אחרות ברחבי הארץ מה את חושבת?

assafy1000

New member
למה שלא תלכי לשם ותבדקי בעצמך? :)

ככה תקבלי את הרושם הטוב ביותר. מי יודע, אולי כל מיני בעלי עניין יכפישו או יהללו את המקום, ואת בתמימותך עלולה להאמין להם. הסתובבי שם, דברי עם הסטודנטים במקום, אפילו בקשי להיכנס לאיזו הרצאה או שתיים (למרות שאני לא יודע אם אפשר לבקש דבר כזה, אבל שווה לנסות), ואני מאמין שבצורה הזו, את תצליחי לקבל את כל התשובות לכל שאלותייך באשר הן בסופו של דבר, טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים. אל תשכחי זאת :)

yehs

New member
תודה,הייתי שם בשבוע שעבר

זה נראה מרשים הרשימה המפוארת של המרצים בהחלט עושה את העבודה עבורי זאת הסבה מקצועית יש לי תואר שני מאונ' חיפה וחשוב לי לבחור נכון איכות ההוראה חשובה לי

flutter girl

New member
אני יודעת שמלמד שם מרצה שלימד אותי

שנה שעברה. אין לי השגות מיוחדות.

למעלה