מורה מקצועי לגיטרה

מורה מקצועי לגיטרה

שלום לכם! יש לי שאלה קצת רצינית. אני לומדת כמעט שנה גיטרה ואני רוצה לקראת תחילת שנה הבאה (אחרי הקיץ) לחפש מורה מקצועי ללמוד אצלו. אני רוצה להתעסק עם מוסיקה בעתיד הקרוב. אבל הבעיה שלי היא שאני לא יודעת לאיזה מורים כדאי לי לפנות, אני לא כל כך מכירה שמות של מורים מקצועיים טובים וגם איך מגיעים אליהם. עוד פרט חשוב הוא שאני גרה ליד אשקלון ובטח כל המורים הטובים נמצאים באיזור המרכז (למרות שיש לי תכניות לעבור כנראה אחרי הקיץ למרכז). אבל השאלה האמיתית כאן היא איך אני מגיעה אליהם? איך אני יודעת למי להגיע? אשמח לקצת עזרה, תודה רבה!

eran377

New member
אני חושב

שבשביל מורה "מקצועי" כמו שאת רוצה, יהיה שווה להגיע לת"א פעם בשבוע-שבועיים. אני אישית יכול להמליץ לך בחום על ברק חנוך, אח שלי למד אצלו לפני כמה שנים. כיום הוא הגיטריסט של אלון אולארצ'יק ולאחרונה גם הוציא אלבום סולו משלו. הוא גיטריסט מצוין ומורה מעולה, מתעסק בעיקר בג'אז ופיוז'ן ומלמד בת"א.

*פרטים ששכחתי לציין

1. אין לי בעיה פעם בשבוע להגיע לאיזור המרכז מה גם שאני מתכננת לגור שם. 2. הסגנון שאני מנגנת הוא רוק.

eran377

New member
אוקיי...

אח שלי גם למד אצלו רוק, הם התמקדו בעיקר בתיאוריה.

אין לי מושג מה זה מודוסים

אבל אני מחפשת מורה שמתמקד גם בתיאוריה ולא כל הזמן ילמד אותי שירים. ועוד משהו חשוב אני רוצה גם לשיר ולא להיות "נגנית של" למרות שגם זה כיף. אבל הייעוד האמיתי הוא להיות זמרת ולנגן טוב על הגיטרה .אבל לא בצורה חפיפה כזאת אלא כמו צריך.

גיטריסט מאיזור המרכז לרוק

יש את גלעד פסטרנק מקרוספייר שאני אישית מאוד אוהב. הנה הפלאפון שלו פלאפון : 0546574786 עוד פלאפון : 0528476639 אין לי מושג אם הוא עדיין משתמש באותו מספר, מכיוון שמצאתי את המספר בפורום בהודעה ישנה יחסית, אבל מקסימום תגידי לי אם תרצי אני יכול לקשר אותך אליו. הנה המייספייס שלו - את יכולה להתרשם ממנו שם ולהחליט למרות שבתכלס אין לי מושג איך הוא בתור מורה. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=66842154

המורה שלי

קוראים לו נאנק (NANEK מבטאים את זה כמו בדיוק כמו שזה כתוב) והוא שיפר אותי המון, לימד אותי המון דברים מתיאוריה וטכניקה ועד שרשורי אפקטים,מגברים, שמירה על הגיטרה ובעצם כל מה שצריך לדעת. מורה מעולה, הוא גר בדרום ת"א, מי שמכיר את רחוב המסגר אז הייתה מסעדה שקראו לה שניצל האוס, משם זה בערך 4 דקות הליכה עד אליו. הוא גר קומותיים מעל אלי זולטא. תגידי שבני שלח אותך :] יעשה לך מחיר 0522414510 בהצלחה!

אז כדאי לך לקפוץ לרחובות,

תפני אלי במסר לפרטים, אבל מדובר במורה מקצועי (ד"ר למוזיקולוגיה) ובן אדם נחמד ביותר.

RoieL

New member
כן, בואו נענה במקום רועי!!!

אכן מעמק חפר. שלחתי מסר עם שם הישוב.

לגבי המיקום...

אני מחפשת מישהו באיזור תל אביב (מרכז תל אביב) בתקווה לגור שם שנה הבאה

למעלה