מורדת או לא ?

מצב
הנושא נעול.

murphy

New member
מורדת או לא ?

מורדת או לא ?
אישתי ואני לקראת גירושים לפני כחודשיים הסכמנו על הפסקה של שבועיים בה היא תחזור לבית הוריה על מנת שנוכל לבדוק את הקשר הזה מבחוץ לאחר 4 ימים היא חזרה. עברה עוד תקופה שבה החלטנו סופית להתגרש ועם ההחלטה היא אמרה שהיא תעזוב את הדירה (שנינו מסכימים שהיא תישאר אצלי) כבר בסופ"ש הקרוב וזה על מנת שלא ייפגעו לה הלימודים במידה והיא תעזוב מאוחר יותר (היא מתחילה ללמוד בקרוב) האם זה נקרא שהיא מורדת?

תשובה

מורדת או לא ?
אישתי ואני לקראת גירושים לפני כחודשיים הסכמנו על הפסקה של שבועיים בה היא תחזור לבית הוריה על מנת שנוכל לבדוק את הקשר הזה מבחוץ לאחר 4 ימים היא חזרה. עברה עוד תקופה שבה החלטנו סופית להתגרש ועם ההחלטה היא אמרה שהיא תעזוב את הדירה (שנינו מסכימים שהיא תישאר אצלי) כבר בסופ"ש הקרוב וזה על מנת שלא ייפגעו לה הלימודים במידה והיא תעזוב מאוחר יותר (היא מתחילה ללמוד בקרוב) האם זה נקרא שהיא מורדת?
תשובה
מורדת היא אישה שמסרבת לקיים יחסי אישות עם בעלה ללא הצדקה.

תשובה

מורדת או לא ?
תשובה
אם הפרידה היא בהסכמה יהיה לך מאוד קשה לטעון כלפיה טענות מסוג זה בבית הדין הרבני.

murphy

New member
ברור שאני לא רוצה שהיא תלך

תשובה
אם הפרידה היא בהסכמה יהיה לך מאוד קשה לטעון כלפיה טענות מסוג זה בבית הדין הרבני.
ברור שאני לא רוצה שהיא תלך
כל עוד אנחנו נשואים רשמית (עד הגירושים עצמם) מצד שני אני לא רוצה שזה יפגע לה בלימודים... היא גם אמרה שמבחינתה בגלל שהפרידה היא לצורך גירושים אם יצא לה (היא לא תחפש), לפתח קשר חדש (על כל המשתמע מכך) היא תלך על זה... לזה אני כבר לא מסכים (אני לא מתכוון לנהוג כך) אבל אולי זו זכותה שנוכח המצב שנוצר?

מצב
הנושא נעול.
למעלה