מוקמת קבוצת חברים

shaniguetta100

New member
מוקמת קבוצת חברים

שלום לכולם למי מביניכם לא נמאס לשבת כל היום מול האינטרנט? מי רוצה לצאת החוצה ולראות חברים? אם עניתם בחיוב על השאלות האלה ההודעה הזו מיועדת לכם אני מעוניינת להקים קבוצה של חברים מאזור הרצליה והסביבה אנשים בני 20-25 שאין להם מסגרת חברתית מסודרת שרוצים להפגש פעם בשבוע עם אנשים כמוהם למטרות מפגש, בילויים, טיולים, מסיבות וכל מה שבא בעצם. אם מישהו רוצה לעזור לי להקים משהו כזה זה בכלל יהיה טוב אז בבקשה להשאיר לי מסר תודה שני

shaniguetta100

New member
אנשים בעלי מוטיבציה ואכפתיות לעזרה

אם מישהו (מאזור הרצליה והסביבה) מוכן לקחת על עצמו שיתוף פעולה ולהקים ביחד פרוייקט הקמת קבוצה לחברים בבקשה להשאיר לי הודעה. זה יכול להיות משהו מדהים ורק השמים הם הגבול במה שאפשר להשיג בקבוצה כזו. הבסיס הכללי של הקבוצה הוא שנפגשים פעם בשבוע במקום כלשהו (שומדבר עדיין לא סגור, הכל עדיין באוויר. אני צריכה שותפים בשביל להתחיל להריץ משהו) ומדי פעם יוצאים לטיולים, מסיבות, פעילויות והרצאות, בכל בהתאם לרצון של חברי הקבוצה. הקבוצה מיועדת לאנשים בני 20-25 מאזור הרצליה בלבד. הסיבה היא שלא לכולם יש מכוניות וכדאי שאנשים יגוורו קרוב אחד לשני בשביל שלא נצטרך להסתמך על אוטובוסים או לבטל אירועים בגלל חוסר באמצעי תחבורה. אז אם מישהו (נשים וגברים כאחד) חושב שמתאים לו להרים איתי פרוייקט כזה, שיכול לקחת הרבה עבודה אבל הגמול שמקבלים אחר כך יכול להיות עצום, בבקשה ליצור איתי קשר, או דרך מסר כאן או דרך [email protected] תודה ושיהיה לכם רק טוב שני

shaniguetta100

New member
הפרוייקט יוצא לדרך - ישיבה ראשונה

ישיבה ראשונה של הפרוייקט יוצאת לדרך ביום 2/12 בשעה 20:00 אם את/ה רואה את עצמך מתאים/ה להובלת הפרוייקט יחד איתי - נא ליצור קשר מי שרוצה להשתתף בישיבה בה נדון איך מוציאים את הפרוייקט הזה לאור. אני חושבת שזה יכול להיות פרוייקט מעולה שיכול לעשות רק טוב לכל מי שלוקח בו חלק בבקשה להשאיר לי הודעה פה למייל או בטלפון 050-9390456 תודה שני

למעלה