מוקי.

DJ$upreme

New member
שני פרטים חשובים

א) לדעתי מוקי בכל זאת חשוב יותר מפילוני על התקליט, בכל זאת הטקסטים שלו, ההגשה שלו ואת ההפקות והרעיונות המוזיקליים פילוני פיתח ביחד איתו. ב) מצד שני, חשוב להדגיש שמוקי תמיד עומד על כך שבכל הופעה ואיזכור שלו, יהיה גם פילוני, למרות שאת הציבור ממש לא מעניין מי המפיק. בעצם לא ראיתי אותו בשום מקום בלי פילוני. למשל בגיוועץ´ אנחנו רצינו כעיקרון את מוקי - אבל מוקי התעקש (ואנחנו מיד הסכמנו) שפילוני ישתתף בכל המערכונים, הראיונות והשירים.

MooN aka asdfgh

New member
הטקסטים של שניהם,

וחחוץ מזה, למה הם לא יכולים להיות כמו לדוגמא הביסטי בוייז:"three m.c´s and one d.j". אם אתה (סופרים) תעבוד עם מישהו, תעשה את כל המוסיקה, את כל ההפקה, המיקסים, העריכה, ותהייה שותף מלא בכתיבת המילים, אתה לא חושב שאתה תהייה חלק מהרכב במקום איזו תוספת קטנה מאחור?

D.O.D

New member
תשובה פשוטה לאיש פשוט מאיש פשוט

פילוני עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר, והתפקיד של פילוני לא כוללת את הפרסום, לעומת מוקי שהוא בא במגע ישיר עם הקהל ולכן הוא זה שצריך לקבל את הפרסום אין פה עניין של הערכה אלא של פרסום אני מעריך את פילוני בתור מפיק מעולה ואני מעריך באותה מידה את מוקי בתור זמר מעולה פשוט מוקי יותר מפורסם כי הוא זה שבא במגע עם הקהל לעומת פילוני שהמוזיקה שלו היא זאת שבאה במגע עם הקהל מבין? מקווה... כי גם אני הייתי צריך לקרוא את זה 3 פעמים בשביל להבין מה כתבתי

למעלה