מוקי.

MooN aka asdfgh

New member
מוקי.

חשבתי על זה היום ומאד התעצבנתי: "שב"ק מיוזיק" הם שני אנשים ששוים ביצירה של המוסיקה שלהם ממש ב 50%-50%! מה שאני לא מבין הוא למה על הדיסק שהם הוציאו כתוב "מוקי" במקום "שב"ק מיוזיק"??? בגלל שמוקי הוא הסולן ופילוני הוא בעיקר מאחורי הקלעים? בגלל שמוקי יותר פוטוגני? בגלל שהשם מוקי יותר קליט? למה לעזאזל פילוני לא מקבל את ההערכה שהוא ראוי לה??? (מתן, אני מצפה בעיקר לתגובתך, אבל ההודעה מופנית לכולם...)

Sparkie Dee

New member
כי זה לא הולך ככה..

פילוני הוא מפיק, נכון שחלק ניכר מהדיסק זה עבודה שלו, אבל תיקח לדוגמה כל ראפר או בכלל זמר - בד"כ שיר נחשב כעבודה רק של הזמר עצמו, בקושי מתייחסים למפיקים, בגלל זה הם לא מוכרים תמיד כמו הזמרים עצמם.. טוב אני חושב שהבהרתי את הנקודה..

MooN aka asdfgh

New member
אבל זה הרבה יותר מזה!

פילוני אחראי על הנגינה, הפקה, עיבוד, הכל... זה כמו להגיד שכל להקה היא לא חשובה וצריך לכתוב רק את השם של הסולן! ואגב, זה לא "חלק ניכר" הוא עשה לא פחות ממוקי!!!

Sparkie Dee

New member
עשה לא פחות??!

אחי, לדעתי הוא אחראי לרוב האלבום הזה, מוקי מספק רק את הקול שלו ! אבל אתה יודע שזה ככה אף פעם המפיק הוא לא זה שמהללים, הכבוד ניתן לזמר.. זה לא טוב אבל זה ככה, ברוב המקרים.

Wakizashi

New member
אתה לוקח את זה יותר קשה מפילוני!

לא מדובר פה באיזה חוסר פייריות של הממסד (דהיינו, חברת התקליטים) כלפי האמן המסכן או משהו כזה. כנראה שפילוני מעדיף להיחבא אל הכלים (או מאחוריהם), ולתפקד על תקן מפיק. נכון, הוא אחראי על הסאונד ומנגן בכלים והכל, ולכן השם שלו רשום בכל מקום בדיסק של מוקי כשצריך. וזה מספיק לו. הוא נותן למוקי להיות מה שנקרא ה-"front man" של שב"ק מיוזיק, כי הוא עושה את זה טוב. פילוני נהנה ממה שהוא עושה, ואם היה צורך במצב להיות אחרת, הוא היה משנה אותו.

BiG D

New member
אמממ

תזכיר לי את הדיסק האחרון שבו מי שהיה "אחראי על הנגינה, הפקה, עיבוד, הכל..." נכתב כאומן שחתום על הדיסק? מוקי כתב? מוקי ביצע? האלבום של מוקי.

da^Lord

New member
יחסית למפיקים ,פילוני די ידוע

רק בהיפ-הופ המפיקים מקבלים כבוד שווה ערך לכבוד של המבצעים, וזה טוב. תראה בשאר הסגנונות, לא תמיד מכירים את הנגנים שברקע. בקשר למוקי, פילוני לדעתי אחראי לא פחות ממוק להצלחה שלהם. ופילוני מקבל את הכבוד בזה שהוא עולה עם מוק לבמה, וככה מקבל גם מאור הזרקורים, לא כל מפיק עושה את זה.. חוץ מזה שבקרב אנשי המקצוע פילוני קיבל פול ריספקט, מספיק שתראה עם מי הוא עובד.

דור(2?)

New member
למה "האור מציון" שייך לסאב?

למה זה לא אלבום של סאב ומומי? (או מי שלא הפיק לו את הדיסק) למה הדיסק של סגול 59 נקרא על שמו? מה, איפה המפיק???? למה הדיסק של מדונה נקרא על שמה? מה, היא מכינה את המוזיקה????? שלא לדבר על זה שכל המסר הוא של מוקי (ואל תגיד לי שגם פילוני מעורב)

MooN aka asdfgh

New member
אני מקווה שכתבת את זה בצחוק...

כי אם לא, אז אני מכריז עליך רשמית בתור אהבל! בכל אופן, כמו ש(לדוגמא) יו2 לא נקראים "בונו" אני לא רואה סיבה ששב"ק מיוזיק יקראו מוקי!

דור(2?)

New member
100% ציניות ../images/Emo13.gif

ויש הבדל בין להקות לבין מפיק+ראפר ונכון, אולי תצליח לתת לי דוגמאות של אחד או שניים יוצאי דופן....לא אומר לי הרבה

מוקי?

מוקי פוטגני??????????? הישבן השעיר שלי יותר... אני מתנצל בפני כל האנשים ששמם בישראל הוא מוקי, לדורותיהם. סליחה.

TeeAnTee

New member
ד"א

אתמול למי שלא יודע הייתה הופעה של מוקי בברבי, הופעה מושלמת ושוב היה אפשר לראות איזה מופיע ענק הוא ופרומוטר מצויין... פילוני בג´מייקה, אז פלומפי החליף אותו. ואחרי מוקי אסי וגורי באה... מסתבר שלגורי יש להקת Fאנק, הם עשו ביצויים של שירים של ג´יימס בראון אן ווג ושירים שלהם דווקא היה נחמד לאללה... אבל כמובן הדובדבן שבקצפת היה הופעה של האחד והיחיד קוקו שביצע את כל הלהיטים שלו

G-Ruff

New member
וואי הופעה של קוקו??? איזה שליטה!!

וואי איך הייתי רוצה לראות את זה!! מניאק...

ההופעה של מוק אתמול הייתה

ממש טובה, רק שהיא הייתה קצרה מידי לטעמי... נתן את כול השירים מהאלבום , אני חושב , והייתה אחלה של אווירה. ואחריו עלה גורי ( מ"אסי וגורי" ) אם כול מיני ביצועים שלו לשירים אחרים והיה ממש מצחיק , כול מני בדיחות באמצע , והקהל זרם איתו כול ההופעה ובאמצע של ההופעה שלו היה ה- שוס של הערב שקוקו עלה למיטב הלהיטים שלו והיה ע-נ-ק ! ! ! היה שווה כול שקל אתמול

QuayJin

New member
לא היה מושלם, היה רחוק מלהיות מושלם

יצא לי להיות בכמה הודעות שלו... ללא ספק הוא אחד הפרפורמרים הכי טובים בארץ אבל הוא היה לא התלהב מספיק אתמול, ופילוני לי אישית היה חסר... מרגישים אותו יותר מאת פלומפי... וגם רציתי לשמוע את ההתחלה של "לא רואה ממטר" של שורה פילוני שורה הקהל במקום ההקדמה היבשה שמוקי עשה...

Stinkin Fish

New member
שיכירו

אם היו אומרים שבק מיוזיק, היו חושבים שהשבק התאחדו, ואז היו רואים רק את מוקי ופילוני, ולא קונים. בשביל המכירות כתבו מוקי (שלדעתי זה שם של ליצן), שייראו איזה מגניב, מוקי הוציא דיסק משלו!

למעלה