מוקי-שמע ישראל

B-$ide

New member
מוקי-שמע ישראל

אחי הקטן קנה ת´אלבום של מוקי היום(75 שקל?מה נהיה?)קיצר,שמעתי אותו והעל הקטע הראשון הוא הצליח לעצבן אותי-הוא אומר בשיר "מי אמר אני ולא קיבל" איזה משפט על חמי ומירו משו בסגנון הזה: "ועוד מילה על מירו וחמי אל תחשבו ששכחתי כשהיה קשה זה לא אני שקמתי וברחתי וגם אם כעסתי נרגעתי מייד כי הבנתי שקשה להשאר בצד ליד מספר אחד" ולמען אלה שלא הבינו-מוקי התכוון שהוא מספר אחד ולכן חמי ומירו קמו ועזבו את השב"ק. סה"כ השיר הנ"ל דווקא חמוד,מדברים על שלום המוכר זה שיר שכבר הספיק לצאת לי מהתחת לא מת עליו. עוד שיר יפה זה השיר "באתי ממך" וגם "רוץ נתי" ועוד קטע יפה הוא השיר שמשתתף בו קוואמי "זמן שנקום" אבל זה שיר יותר מידי רלוונטי למה שקורה היום,ואני שונא שירים רלוונטים לזמן מסוים כי ככל שהזמן עובר הם מאבדים מערכם,בכלל זה מה שאני שונא בראפ שכמעט כל השירים מדברים על משהו שרלוונטי לעכשיו ,ועוד משו שאני שונא בראפ זה שהראפרים מציינים מי משתתף בשיר רגע לפני שהוא מתחיל ומזיינים ת´שכל וזה קורה הרבה בדיסק של מוקי וזה מעצבן ולא במקום. "ילדה סוכר" זה שיר מזרחית גרוע. יש עוד קטע חמוד עם השבא"ב(זה הקטע שמוקי עשה 3 פעמים רצוף בג´י ספוט במסיבה האחרונה בגלל שהוא פישל פעם אחר פעם) זהו סה"כ אלבום חמוד.

כל כך הרבה שנאה בהודעה אחת...

לדעתי האלבום של מוקי יהיה רלוונטי לעוד הרבה מאוד שנים. חוצמזה קצת פחות שימוש במונחי "שינאה" היה מעביר את הביקורת שלך למשהו שאפשר להתייחס אליו ברצינות. כבוד-מני

זהו...

אני בטוח שהכוונה שלו הייתה לרדת על היפהופ ישראלי כי כמו שידוע אנחנו כולנו חארות שמנסים לעכב את ההיפהופ הישראלי ושונאים אותו.

ICANNt

New member
רגע, איך אנחנו יכולים בכלל להגיב?

הרי חשבתי שאנחנו לא קיימים כי הרי לא קיימת סצינת היפ-הופ ישראלית

inbalit

New member
אולי לא ראיתם או שמעתם..

אבל אתמול בתוצרת ארץ, מוק היתארח, והמנחה כזה שאלה אותו, מה עם הסטנה בארץ אם זה גימיק תיקשורתי או שבאמת קורא משהו, אז הם היסברו שפעם לפני 10 אמרו שאי אפשר לעשות ראפ וכו´ ועכשו יש חישגוזים וילדים שעושים ראפ וגודל משהו, ושיש פה משהו... אז אל תדברו באוויר... רק שבהתחלה שהמנחה שאלה על הסטנה, מוקי שאל איזה סטנה הוא לא ידע מאיפה זה נפל לו עזבו לילה טוב LOVE AND LOVE INBAL

B-$ide

New member
די!תפסיק להיות שפוט שלו!!

מה יוצא לך מזה?אה שכחתי הוא מוציא לך דיסק...טוב נו אני מבין אותך זה שווה.ועל איזה שינאה אתה מדבר?אמרתי שהדיסק חמוד,ציינתי מה אהבתי ומה לא אהבתי בלי שום שינאה מזוינת. ותפסיק להיות הסניגור של כל מי שקשור לתחת שלך,אם מישו אומר משהו על שירי(שיש לה קול מדהים לראפ אבל לא מנוצל כמו שצריך)אז מישהו ,בד"כ אתה ישר קופץ...אפשר לחשוב,אתה לא צריך להעלב מכל דבר,וואי איזה רגיש אתה,רק אמרתי משו שלדעתך לא במקום ואמרת על ההודעה שלי "כמה שנאה" וואלה עשית ממני שטן. ועוד לא דיברתי על מה שמוקי חושב על הסצינה פה...

מני כפרה

נשמה, עזוב.... ...we are above it שלא יאהב:) כפרה עליך, ד"ש לחבר´ה Oבאג´iן

yaya_haim

New member
מר ג´ון

כל אחד זכאי לדעתו, ואם דעתו מנומקת ומפורטת, היא לגיטימית. דעתו אולי הייתה קצת מעליבה וקיצונית אבל: NO ONE IS ABOVE IT לא אתה, ולא מני (שדווקא תגובתו הייתה לעניין ואני מעריך אותך בגלל זה), אבל אתה מר ג´ון העלבת אותי אישית. ירון (רוז) אימפלה

omer peleg

New member
אמממ ניראה לי שהוא התכוון

שאנחנו בוגרים ולא צריכים להתייחס לביטויי שינאה שלא במקום אני צודק אדם? פיספסתי משו?

yaya_haim

New member
אני מאוד מקווה כי אני....

מתאכזב יום יום יותר מהסצנה הקטנה שלנו, כל אחד לא עשה כלום וכבר חושב את עצמו לסופרסטאר. ולדעתי הוא התכוון להתנאות כי הוא שיתף בזה את מני, שבעצמו אומן, ולא נגיד את דה לורד למשל. ירון (רוז) אימפלה

ICANNt

New member
"we are above it..."

מתאים לרוח הכללית של מוקי למה שלא תצטרף לליבל שלו

double M

New member
הנה הביקורת שלי:

ביקורת על הדיסק של מוקי- 1. מי אמר אני?-שיר טוב מאוד. שיר אגו טריפ מה שמזכיר ברעיון הכללי את הדיסקים הקודמים-שלא כמו רוב השירים בדיסק. לפי הדיס לחמי ומירו אני מבין שלא יהיה איחוד מרגש... 2.מדברים על שלום- כבר כתבתי ביקורת על השיר הזה אבל בכל זאת: שיר מדהיייים. איזה שיר מעוולה. שיר פשוט מרגש. שילוב מעולה עם הטאר (נראה לי) . פשוווט יפה. וגם מוש בן ארי זמר מדהים. 3.לא רואה ממטר-שיר נחמד. הרעיון הכללי לא ממש ברור לי אבל השיר מבחינה מוזיקלית בהחלט יפה. 4.באתי ממך- איזה שיר יפה. למרות שכבר כתבתי את זה. פשוט שיר מעולה. שיר אהבה מקסייים. 5. האדמה בוכה-שיר מצויין. שילוב מעולה עם יובל בנאי.ממש שיר יפה. איך עושה רובה? 6.מקצה לקצה- שיר ממש ממש יפה. עם ביט ממש נחמד. גם הפזמון טוב בביצוע של איזה מקהל בית ספר. 7.איפה הבנות- אממ שיר לא משהו. חביב. אבל אני מתעב את פישי אז אולי בגלל זה אני לאוהב אותו. 8.רוץ נתי-שיר ממש יפה. מישהו יודע אם נתי זה מישהו מסויים? למה הפזמון ממש מוכר לי? 9.זמן שנקום-שיר ממש טוווב. עם קוואם. קוואמי מראה שהוא גם יכול לעשות שירים רציניים. ולעשוות אותם טוב 10.ילדה סוכר.-לא אהבתי. שיר אהבה פחות טוב מ"באתי ממך" .הרבה פחות טוב 11.החיים- שיר ממש טוב. כמעט נשמע כמו א-קפלה. ממש יפה. 12.תן לפה ת´מיקרופון- אם מישהו זוכר זה השיר שמוקי ממש ממש לא הצליח לשיר בג´י ספוט. הבתים של השבאב ממש טובים. אבל יותר מידי "חיתוכים".לא אהבתי את הפזמון. את המילים כן. אבל את כל ה"חיתוכים" האלו לא. *כללי-אמממ שירים יפים. טיפה מאכזב. הרבה מאוד "דחיסת מילים". אבל איכשהו זה מסתדר. שירים מאוד מוזרים ושונים ממה ששמעתי עד עכשיו. יש בעיה בחוברת מילים. המווון טעויות. לפחות 15. וזה הרבה. גם כתיב וגם מילים חסרות או מילים לא במקום. בכללי הייתי נותן לדיסק מאפס לעשר-שמונה

"מישהו אמר אני ולא קיבל"?

אני שמח שתרמתי משהו לקהילה (או מישהו אחר רוצה לקום ולהגיד שהוא התחיל את "ביקורת שיר על שיר"? -אבל אחרי שיטען שגם יוכיח, אני רוצה לראות תאריך מוקדם יותר מביקורת המיקרו למקס 2 שלי!!!! מילים בלבד לא יספיקו!) לצערי לא קניתי את הדיסק היום, היה לי היום יום מפוצץ, אבל יש גם את המחר (מחר, מחר...) באמת קצת הרבה חוסר-אהבה רצה פה, אבל זה לא הפעם הראשונה שמוקי מרים את האף אולי קצת גבוה מדי....אבל הייי חברה, הוא הראשון, ולא יעזור כלום! (אם אתם לא מחשיבים את האדמור.... אבל אני די בטוח שזה לא כל כך נחשב) מה שכן יצא לי לשמוע, זה את האתר של נ.מ.סי שנותן 30 שניות מכל רצועה, ותקנו אותי אם אני טועה, אבל הרבה (לא כולם) מהרצועות נשמעות אותו דבר! (שני הסינגלים שיצאו נשמעים ב-י-ד-י-ו-ק אותו דבר! :) כבוד (עצבני) למוקי ולמבקרים ומני- אתה מאניק!

G פורס

New member
אתה אומר שמוקי היה ראשון? הוא לא!

שבק היו ראשונים! שבק"ס! ש-ב-ק-ס! 7 7 אנשים שעשו את זה ביחד ואף אחד מהם לא היה יכול לעשות את זה לבד אז! והקטע שמוקי מדבר על חמי ומירו לדעתי הוא מלוכלך מאין כמוהו! את הכבוד שלי אליו איבדתי. G-Force.

DJ$upreme

New member
זו באמת היתה המצאה מהפכנית!!

מימי לא ראיתי ביקורת שמתייחסת לכל השירים באלבום. אה, חוץ מהביקורת של איל רוב על התקליט של ג´יי זי במומה, אבל זה בטח לא נחשב, נכון??

??

לא משנה עד כמה שאני חופר, אני לא מוצא את הביקורת הנ"ל? איפה היא? (ומה התאריך שלה?) קל ליזרוק מילים ריקות, כבר קשה יותר להוכיח אותם..... ואני לא בטוח אבל (and here comes the shitstorm) כמות הביקורות עלתה דרמטית מאז הביקורת הנ"ל! וסופרים, ציניות לא עוברת טוב במיוחד, שטויות- כן! (אני צריך ללמוד מתי לא לפתוח את הפה (מקלדת?) שלי- שיהיה!)

בואו נדבר על דיסים

קודם כל - אנשים מה זה המילה המפגרת הזאת? עכשיו, הלאה. אני חושב שמוק, חמי ומירו מספיק בוגרים, אז אני לא מאמין שיש פה איזה משהו רציני. גם הבנתי שחלוצי החלל גם תחת הלייבל של שבק מיוזיק, לא? אני מניח שמוק התכוון לזה שהוא מס´1 בלהקה לא כי הוא יותר כשרוני אלא כי הוא נהיה מין מנהיג כזה לא? אחרי הכל הוא הסולן היחיד שנמצא קבוע בכל השירים של השב"ק... וג´יפורס, אני לא חושב שהוא עד כדי כך מלוכלך, מן הסתם הוא רק מביע דיעה, וזכותו. הוא לא מקלל ולא כלום. לך תדע אולי מירו וחמי מסכימים אם מה שהוא אומר? ולמה אני כותב את כל זה? כי ההודעה הזאת מזכירה לי שיחות שלי עם גיורא כשאנחנו מנסים לנתח כוונה של שורות של בוון ט´אגז אנד הרמוני למשל, שלדעתי זה די כיף. ואני מתלהב זאת הפעם הראשונה שאני יכול לשבת ולחשוב למה התכוון ראפר ישראלי בשורה שהוא כתב. פעם ראשונה פה שמישהו מדבר ממש על משהו שקרה לו בחיים הפרטיים. בקיצור - דיס, לא דיס, הדיסק הזה עושה לי טוב(עוד לפני שקניתי אותו!)

למעלה