מוקדש לישגב...

ישגב שלי....

היום יום רביעי יום ראשון קרב ובא.....אני אעשה איתך שיערו קיק בוקס... מדריך קיק בוקס אהוב שלי .... מתגעגעת... מזו שעומדת לידך בשורה הראשונה ושאתה בא להדגים עליי תרגילים קבוע!!!!

רונית כנסי,

ברור שאת מאוד נהנת לשדר לבושה..אבל כשיש תחרויות את נהנת לשדר ערומה ועם עוד כמה חברים וצעצועים בערום ויותר מי זה , ואת יודעת רונית מה אני הכי אוהב?..שאין תחרות את משחקת אותה מריה הבתולה והצנועה..אבל איך שיש תחרות כול הזנותיות והצביעות שלך יוצאת החוצה ,אז בייבי DONT .......

יודע מה?...

צודק...היא לא שווה שאני ארד ברמה שלי בשבילה ..אבל לפעמים היא...פשוט...טוב אני לא אמשיך

LunasRoze

New member
רונית מעולם ולא משנה

כמה שאני מנסה לשנות אותה לצנועה בתולה חסודה צנועה וכולי , היא מעולם מעולם לא אמרה על עצמה שהיא צנועה חסודה או משחקת אותה בתולה אין פה שום צביעות , בעבר היא קיבלה קיק מלהתפשט בבלוגים אבל זה השתנה קצת והיום היא מעדיפה שלא , ואם בא לה להתפשט , אז לפי דעתי זה המקום לעשות זאת לא? לונה

מנסה לשנות אותה לצנועה, בתולה, חסודה WTF?!?!

"כושי לא ישנה את עורו" לעולם חמודה חחחחחחחחחחחחח ובתולה היא בטח שלא יכולה להיות (אלא אם תהיה התערבות כירורגית בעניין חחחחח וגם אני בספק). "ואם בא לה להתפשט אז זה המקום לעשות זאת"<<?!?!?! זאת העצה שלך אליה במקום לנסות להיות חברה נורמלית עם טיפה שכל ולנסות להוציא אותה מכאן כמה שיותר מהר כדי שתשקם את החיים העלובים שלה המלאים בפנטזיות?! אחר כך היא מתפלאת למה אנשים מפיצים עליה קליפים וכל הבולשיט הזה ואז היא מוצאת את עצמה מתעסקת בתלונות ועורכי דין. נ.ב תשכנעי אותה שתתפשט במקלחת
בהצלחה

LunasRoze

New member
קודם כל

גם אני וגם רונית לא היינו כאן כמעט 5 חודשים רונית עובדת במקום מסודר הרבה מאוד שעות כדי לשפר את חייה וגם אני אותו דבר ובאמת חיינו משתפרים אנחנו תכף עוברים לדירה גדולה יותר רונית לא מספרת פנטזיות כל מה שהיא מספרת הוא אמת לאמיתה אני יודעת כי אני מן הסתם גרה איתה. מה כל כך משונה במה שהיא מספרת ? אתם כל כך משוכנעיםש אתם מכירים אותה שקלטתם אותם שאתה יודעים מי היא וישר מדביקים סטיגמה שלמעשה אתם לא יודעים כלום וזאת האמת העגומה! ומי שיש לו סטייה להתפשט מול אנשים שיבושם לו. כל אחד יכול לחיות את חייו כל עוד הוא מתפקד ואדון לעצמו אוהבת לונה

החיים שלכן חביבתי........./images/Emo4.gif

ממש אבל ממש לא מעניינים אותי. אני יעצתי לך בתור אחת מהצד שפשוט תוציאי את החברה/שותפה שלך מהבוץ שהיא נמצאת בו אם את דואגת לה ואוהבת אותה ובטח אם איכפת לך ממנה. רונית ידועה בתור אחת שחיה בעולם של פנטזיות משלה ככה שלא משנה מה היא תגיד גם אם הוא נכון אז אי אפשר כבר באמת לדעת מה שעוד יותר מוכיח את זה, זה ההתנהגות שלה בבלוגים/שידורים שלה (שעל זה אין צורך לפרט כי כולם מכירים יודעים וראו במו עיניהם). אם לחברתך היקרה יש סטיה להתפשט פה בבלוגים או הייתה לה (לא ממש משנה אגב) אז שוב, שתדע לשאת בתוצאות של מעשיה כגון ריכולים, הפצת שמועות, מריבות וסירטונים למינהם בוודאי כשהיא בעצמה מחרחרת מלחמות. בנאדם שלא רוצה את כל זה שפשוט לא ישתף אנשים זרים בחיו יקירתי, היא על דעת עצמה בחרה לעשות זאת ובכלל כל אחד שפותח מצלמה צריך לקחת בחשבון את הסיכונים שבכך. להיתתתת

אחחחחחחחח הוצאת לי את מילים מהפה

ולגביך רונית...אם את לא רוצה שיתרבו לך בחיים אז אל תחלקי את חייך פה ...אם את עושה זאת אז אל תתפלאי שמתערבים לך בחיים! ,ועוד דבר אחד...אני לא מתערב לך בחיים..החיים שלך לא מעניינים אותי ...זה לא שאת כ"כ חשובה (בלשון המעטה) שאני אתעניין או אתערב בחייך, מה שמעצבן אותי זה שאת שקרנית וצבועה ומה שהכי מצחיק זה שאת חושבת שיש מי מה לקנא בך חחח (ולונה אל תעני..איתך אין לי כולם ...אני ראיתי אותך לא פעם משדרת ואת אחרת מרונית ואני רואה את זה אני לא אומר עליך שום דבר רע..אני מבין שאת רוצה להגן על החברה שלך לא אכפת לי שתהגני עליה אני תמיד אגיד לרונית מה שאני חושב עליה שהיא תדע שהיא לא מושלמת וטובה כמו שהיא עושה מעצמה ... )

LunasRoze

New member
עמית יקירי

אני ממש לא מבינה מה יש לך נגד רונית אתה לא מכיר אותה רונית כן בן אדם טוב , וכן יש בה תכונות טובות. אני לא מבינה למה אתה מתעקש לכתוב עליה דברים רעים בכל הזדמנות היות ואתה לא מכיר אותה. רונית אף פעם לא טענה שהיא מושלמת , במציאות רונית דיי ביישנית , ואם מישהו מחברינו צריך עזרה , רונית היא הראשונה שתושיט יד ותעזור, היא לא עשתה שום דבר רע לאף אחד אני לא מבינה למה אנשים חופרים וחופרים ומנסים לפגוע סתם סתם ממש סתם! בוא אני אספר לך 2 סיפורים שאני נתקעתי בלי מקום לגור רונית ישר הציעה לי את דירתה מבלי לבקש תמורה. יום אחד רונית ראתה ילדה בת 14 ברחובות ת"א הולכת לבד ב4 בבוקר ולא ידענו מה לעשות כי הילדה הייתה במקור מהצפון , רונית הוציאה 300 ש"ח שמה את הילדה במונית ושלחה אותה הבייתה. לרונית באמת יש לב טוב , אתה לא מכיר אותה , אתה לא יודע כלום , וזה בדיוק מה שמרגיז אותי. לונה

abiral

New member
חחחחחחחחח הצחקתיני

בן אדם טוב לא היה אומר שאחותו מתה מסרטן אם אחותו חיה. וזה מה שרונית אמרה בבלוג שלה. ישבה עליה שיבעה .בחיים אני לא ישכח את זה. ודרך הגב היא ליכלכה עליך בבלוג שה גם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לונה ניראה לי היא כישפה אותך..אחת שתיים שלוששששששששששששששששששש

abiral

New member
לונה כנסי כנסי שמעי קטע חחחחחחחחחחח

לילה אחד השותפה שלך התקשרה לאיזה מישהו קוראים לו בתפוז " המלאך הגואל ". ההוא דפק את רונית וזרק אותה. וואלה לא מצא חן בעיניה. מה עשתה ? התקשרה אליו וכל זה בשידור כן, וצרחה עליו שאת לא מאמינה. אמרה לו אני ילך למשטרה ואגיד להם שאתה אנסת אותי חחחחחחחחחחחחחח .ככה צילצלה מליון פעם למסכן כל הלילה חחחחחחחחחחחחח שיגעה אותו..וההוא לא מבין מאיפה היא באה לו עכשיו , כולה דפק אותה. מה היא רוצה ממנו. חחחחחחחחחח. שקרנית השותפה שלך באמממממממאאאאאאאאאא חחחחחחחחח יאללה קטעים פה

LunasRoze

New member
נו באמת

יאללה אנשים באמת נמאסתם עליי כל האתר המעפן המטומטם הזה צריך לשרוף את מי שהמציא את האתר הזה מהיום בהן צדק לא מגיבה פה יותר לא כותבת יותר כלום מצידי תתוכחו עד שיצא לכם עשן מהאוזניים , בטוח יש משהו יותר טוב לעשות עם החיים האלה כמו לצאת לבלות או לפחות קפה... מתווכחים לי על שטויות ממציאים מעשיות רונית מעולם לא אמרה שאחותה מתה מסרטן לאחות של רונית היה גידול על בלוטת התריס עשו לה ניתוח ועכשיו היא בסדר רונית הייתה מודאגת שיקרה לה משהו אך לעולם לא אמרה שאחותה מתה כי שאחותה התחילה להיות חולה אני כבר גרתי עם רונית , ושמעתי את כל מה שהיא אומרת לכם בבלוגים והיא לא אמרה את זה. אני מבקשת שתעזבו את רונית בשקט היא סתם כתבה משהו על בחור שהיא מחבבת מה כולכם קפצתם מה כבר קרה???????? רונית בחורה מקסימה , וכן אני יודעת שהיא ליכלכה עליי וכן אני יודעת מה שהיא אמרה , אבל אני אל כועסת ואני ורונית הלבנו ביננו את העניינים. אף אחד לא כישף את אף אחד ולא צריך להסחף חפשוווווווווו לונה

היא לא בנאדם רע../images/Emo189.gifזה נכון

אבל אין ספק שהיא פסיכית, שנדפק לה המוח ושהיא חייבת דחוף עזרה של פסיכולוג. מאחלת לה רק טוב ושתצא מהאתר הזה כי לפי דעתי המקום הזה מה שגרם למצב שלה להתדרדר בצורה הזאת. לילה טוב

LunasRoze

New member
ניוז פלאשששששששששששששששששששש

90% מהאתר הזה הם פסיכים שצריכים פסיכולוג הסיפורים ששמעתי על אנשים פה הופעים את רונה לשיא הנורמליות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לונה

אולי את צודקת ואולי לא

לפי דעתי פשוט הגזמת אבל נעזוב את זה. בכל מקרה נגיד ו90% מכאן פסיכים כמו שאת אומרת, את יודעת מה ההבדל בניהם לבין רונית? אז בואי אגיד לך.... רונית את כל הטימטום שלה מפגינה ומראה מול מצלמות פועלות, האחרים אולי פסיכים גם כן אבל שומרים את זה לעצמם. רונית עשתה כאן המון דברים ביזרים כגון אורגיות, דחפה לעצמה כל מני חפצים, השתינה בחומוס וזה רק חלק מהרשימה הארוכה והמזעזעת
אז שלא תתפלא שהיחס של הסובבים אותה הוא כזה. מקווה שהבנת עם מי את גרה. להיתתתתת

למעלה