מוקדש לישגב...

מוקדש לישגב...

אותך רוצה יומם וליל.... מדריך קיק בוקסינג שלי ....מחכה לשעה 19:00 השיעור המדהים איתך.. נמסה מול עינייך.... מזו שעומדת לידך כל שיעור...

פחחחחחחחחחחחחח

סעי סעי מפה... עאלק הצהרת אהבה בבלוג חחחחחחחחחחח אויי רונית הבדיחה של הבלוגים.. יאללה ביי אני עפתי

אוףףףףף.........../images/Emo6.gif

דודי "דין" או מה שלא תהיה....... דיי דיי כבר מותק דיי, תתעסק בדברים יותר חשובים בחיים

putimakansi

New member
אני הרגתי אותך ?

את הורגת אותי כל לילה שאת משדרת.......

חשגב אני נמסה מול עינייך

ונמסה בין זרועותיך...אתה פשוט שלי!!!! לא ייאמן סוף סוף אתה שלי!!!

אוויייי אתה נמצא בחדר שלי?

ואני לא רואהההההההההההההההההההההההההההההה?? בלתי הגיוני! תגיד שלום או משווו..

starkiss

New member
סקסית תתחילי לשדר

כל הבלוגים משעמיים בלי סקסית שלנו

abiral

New member
עשיו את הפדיחה

לונההההההההההההההההההההההההההה לפחות תוציאי את התמונה שלך מהכרטיס אלק מנסה להתחזות "למעריץ" של סקסית23 חחחחחחחחחחח רואים שזאת את לונה חחחחחחחחחחחחחח וגם תשתוק זנזון תשתוק זאת את חחחחחחחחחחחחחחחחח עשית את הפדיחה זוזייייייייייייייייייייי ואם את רוצה להגיד לה לשדר אז תגידי לה , היא שותפה שלך לא????? למה את צריכה לכתוב את זה בפורום..חחחחח איזה עבלות שניהם חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש עגלות חחחחחחחח

תגידו מה אתם רוצים?

תפסיקו לקחת את הבלוגים כ"כ ברצינות, ולא אנחנו לא מתחזות לאחרים, אני בעבודה כמעט כל הזמן ואין לי אף ניק חוץ מ2 הניקים שיש לי

LunasRose

New member
חחח

נו באמת, רונה עזבי כבר את הפורום הזה, לא הגענו למסקנה שממש אין מה לעשות פה. אנשים אם אין לכם משהו חכם לכתוב אז אל תכתבו ולא לא אני כתבתי את ההודעה של סטאר, ולא אני מאוד לא אוהבת שרונית משדרת לפי דעתי השידורים שלה פה לא לרמתה בכלל וכלל ביום שיסגרו את בלוג טיוי יהיה היום השמח בחיי וגם בחייה וגם בחייכם , לא מבינה את השידורים פה , לא מבינה את האנשים פה, לא מתחברת לפה, וחורה לי שאפילו הגבתי לשטויות שלכם חזרתי לעבוד, בי לונה

putimakansi

New member
אוי אוי אוי אוי....

כמה נמוך תרדו ?? עד כמה גבוה הטימטום שלכם יעלה ? סקסית 23 - את בסוף תיכנסי לספר השיאים של גינס - רמת הטימטום הכי גבוה שהוצגה אי פעם על ידי אדם בודד !!! מה שמבאס שאת מציגה את זה בפורום שלנו......

putimakansi

New member
אני בחדר שלך ?

רק בלילה !!! אתמול ראיתי אותך - אבל לצערי לא החזקתי מעמד.... העיניים רוצות להיסגר אבל הלב רוצה להישאר..... העיניים ניצחו....

היה מצחיק אתמול בחדר שלי...

ראית איך היו 400 איש בלי ערום רק מדיבורים.. מסקנה: אפשר לסחוף גם בלי לחשוף!!!

למעלה