מוצרי חלב

סיוון 126

New member
אסביר לך מה אתה לא מבין

יש אישה שנמשכת לנשים . למה ? אין לדעת (אגב זה אחלה מבחינתי) עובדתית נשים אלו הנן מיעוט. למה אישה לרוב נמשכת לגברים? כנראה משהו שקשור לאינסטינקט הקדום ביותר קיומנו.
ילד או ילדה הגדלים ללא הטפת מוסר של הוריהם בדרך כלל ימשכו לאכול בשר ומוצרי חלב. למה? כי הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא שלהם אהב , אכל בשר וחלב. עכשיו בא סשה המוסרי ורוצה לשנות את האנושות: ״ מעכשיו נשים יאהבו נשים ולא גברים. למה ? כי אני סשה חושב שזה מוסרי יותר.
לא יעבוד! נשים אוהבת גברים לרוב והמין האנושי ברובו אנסטנקטיבית נמשך לבשר. הסיכוי שהאנושות תהפוך לטבעונות שכול לסיכוי שכל הנשים יהפכו ללסביות
לטבעונית הנה כמו הסיכוי שבני אדם יסכימו לקיים יחסי מין. אגב למה לא להטיף להפסקת חיי מין בין אנשים. הרי זה גורם לזנות , ניצול , מלחמות.
די להתאכזרות לחיות
חמלה אהבה וכבוד
הטפה למשקים קטנים וחופשיים
הקטנת צריכה מכל סוג

סשה87

New member
שלום

קודם כל, נראה ששרשרת את ההודעה לא במקום המיועד לה (כנראה).
&nbsp
שנית, בלי שום קשר לטבעונות, כנראה שעדיף שלא אענה לטקסט כזה. אחת המחשבות שהוא גרם לי (בערבון מאוד מוגבל): היופי בטקסט כנראה קשור ליופי בטבע - והוא "איים" של אנטרופיה קטנה בים של אנטרופיה גדלה (ניתן לקרוא עמוד ויקיפדיה entropy and life כמבוא).

purplegiraff

New member
ולדעתי כל הנשים כמעט נמשכות לנשים

במידה זו או אחרת וגם זה תלוי תרבות וחינוך.
המשיכה הזו מוצפנת ומודחקת לגמרי בגלל מוסכמות חברתיות (כנ"ל גברים כמובן).
את מערבבת בלי הרף נטיות "טבעיות" אינסטינקטיביות עם חינוך תרבות מוסכמות והרגלים,
ולא מצליחה להפריד כראוי בין הדברים.
הייתי שולחת אותך ללמוד קצת פסיכולוגיה וסוציולוגיה כי נראה לי שאת די מתענינת בזה
אבל כדאי שתעשי סדר בסלט.

purplegiraff

New member
מה??
ממתי אני בירוק? ומה זה אומר??

purplegiraff

New member
זה עבר.... כל היום אני ואת ועוד שניים היינו

לפחות במחשב שלי....

mayamee

New member
שום סיבה היא לא נכונה

לא קראתי את הכתבה, אבל כל סיבה שתהיה שתפסיק או תנגוס באופן משמעותי בתעשיית הסבל היא מבורכת. לא ארגיש שום אכזבה, המטרה פה לא האגו שלי אלא הפסקת סבל של בעלי חיים, וכל מה שיגרום לזה לקרות מבורך מבחינתי

למעלה