מוצא נחמה בעצמי,בפנים.

cavalier

New member
מוצא נחמה בעצמי,בפנים.

העולם כל כך קר, כל כך מכאני,כל כך נשלט, ואני חושב לעצמי בשעה כזו של הלילה אם אכן אלוהים תכנן את הכל כך או שאנחנו הרסנו לו את התוכנית. אני יודע שיש משהו נעלה בכל אחד מאיתנו ואני דיי מסכים עם מה שכותב אביר, הדברים שלו כנים עד כאב, אין אפשרות להמציא את שאינו קיים,אין אפשרות שהלא קיים ישאר וישרוד, האמת בתוכנו,בפנים,עמוק עמוק שוכן לו עולם קסום שאף אחד עוד לא ראה וחש, עולם שאני בספק אם כולנו נזכה לראותו כשאנו בחיים, עולם שיכול לתת לנו המון, רק מלשכב במיטה ולעצום את העניים,ולהתרכז פנימה פנימה ולהגיע לשלווה, להיות אחד עם עצמי,להרגיש את התוכן האמיתי שלי, ואז כאילו נוסק אל על ונוגע בשמיים, אני מתמלא בתוכן שלא היה שם קודם, תוכן שרוצה להאדיר ולהעצים את התחושות שלי, את הדגשים על הצדדים החיוביים שבי, להיות אדם שלם,להיות אדם חיובי, הייתי חייב לכתוב לכם את זה בשעה הזו (שלוש וחצי בלילה),מיד לאחר שזה "פגע" בי. (ההבנה הזו)

mga-abir

New member
כנות נסערת../images/Emo39.gif

נסער מדבריך וגם אני לא נרדמתי מעוצמת הדברים שכתבתי. מנותק מכל תובנה והבנה.בודד ללא המתנה להפתעה. אך זה קרה. האורות הבליחו בחדר מידי פעם ונאלץ הייתי לבדוק את מקורו. לא היה אור זר בחדר נוסף (נורה או אור מחלון) גם בעיניים עצומות הבליח האור. ממש בבוקר אמרתי לעצמי אשאל את רצון האור (קצת בנאלי חשבתי לי) אך שאלתי. מיד הופיע מספר זהה בשלשה, היה בו משהו עמוק וזוהר. הבנתי שזו תשובה לשאלתי. עדיין לא נתחתי במודע את המשמעות אך אעשה זאת. ואולי התנסות זו בלתי אמצעית תוסיף פתח להבנה. בברכה אביר

למעלה