מופע סטנדאפ מישהו יודע איפה אני יכול למצוא פירסום מפורט על מופעי סטנדאפ ? רוב תודות juan
J JUAN1 New member 24/6/04 #1 מופע סטנדאפ מישהו יודע איפה אני יכול למצוא פירסום מפורט על מופעי סטנדאפ ? רוב תודות juan
א אסִי New member 24/6/04 #2 בנתיים מה שמצאתי זה רק בצוותא: http://www.tzavta.co.il/index-luach.htm לגבי הקאמל קומדי - אני עדיין לא מוצא את לוח ההופעות שלהם. מקווה שעזרתי מעט...
בנתיים מה שמצאתי זה רק בצוותא: http://www.tzavta.co.il/index-luach.htm לגבי הקאמל קומדי - אני עדיין לא מוצא את לוח ההופעות שלהם. מקווה שעזרתי מעט...
ס סי15 New member 24/6/04 #3 נצל"ש יש לי שאלה דחופה- מה זה "ראנינג גג"???? הם כל הזמן אומרים את זה באקדמיה ואין לי מושג מה זה ואני משתגעת!!!
נצל"ש יש לי שאלה דחופה- מה זה "ראנינג גג"???? הם כל הזמן אומרים את זה באקדמיה ואין לי מושג מה זה ואני משתגעת!!!
H H i L o L a New member 24/6/04 #6 אממ לא... ראנינ גאג זה "בדיחה רצה" המשמעות היא שיש בדיחה שחוזרת לאורך הקטע סטנדאפ.. למשל שחר חסון עם "תאכל מרררק" .. טוב די כבר אמרתי שזה המחלה שלי
אממ לא... ראנינ גאג זה "בדיחה רצה" המשמעות היא שיש בדיחה שחוזרת לאורך הקטע סטנדאפ.. למשל שחר חסון עם "תאכל מרררק" .. טוב די כבר אמרתי שזה המחלה שלי
H H i L o L a New member 24/6/04 #5 תגיד/י שמות של סטנדאפיסטים ואני בשמחה יביא תאריכים.. סטנד אפ זה המחלה שלי אני יכולה גם לברר קצת של הקאמל...רגע..
תגיד/י שמות של סטנדאפיסטים ואני בשמחה יביא תאריכים.. סטנד אפ זה המחלה שלי אני יכולה גם לברר קצת של הקאמל...רגע..
H H i L o L a New member 24/6/04 #7 >>> יש לי פה כמה תאריכים של הקאמל, אבל הם בעיקר מתייחסים לשחר חסון,אדם שרון ויוסי טרבלוס (לא נורא..כי הם מצחיקים חח) פה (בתקווה שיעבוד)
>>> יש לי פה כמה תאריכים של הקאמל, אבל הם בעיקר מתייחסים לשחר חסון,אדם שרון ויוסי טרבלוס (לא נורא..כי הם מצחיקים חח) פה (בתקווה שיעבוד)
E eviljocker New member 25/6/04 #8 צריך להיות באתר "לילה" אתם תמיד מוזמנים ל"פראם" של הבצפר שלי שחר חסון מופיע ובמיוחד למיטל: או מופע יחיד בבית שלי של קומיקאי לא פחות מוכשר
צריך להיות באתר "לילה" אתם תמיד מוזמנים ל"פראם" של הבצפר שלי שחר חסון מופיע ובמיוחד למיטל: או מופע יחיד בבית שלי של קומיקאי לא פחות מוכשר
H H i L o L a New member 27/6/04 #14 אההההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני כל הזמן קראתי את הפ' כמו F ולא P עכשיו הבנתי הוא כבר הסכים לבוא לזה או שהוא בתכנון? או שזה כבר היה?
אההההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני כל הזמן קראתי את הפ' כמו F ולא P עכשיו הבנתי הוא כבר הסכים לבוא לזה או שהוא בתכנון? או שזה כבר היה?
N NimaZ New member 27/6/04 #15 ניצלוש... נמנמ... וזה ציטוט: "תמסרי לכולם ד"ש חם חם..." ובכן... קבלו ד"ש חם חם מרוני בעעעע אמאאאאאאאאאאאאאאא חיייייייייייזרררררררררררר מוטציה (לא שיש לי משו נגד מוטציות!)
ניצלוש... נמנמ... וזה ציטוט: "תמסרי לכולם ד"ש חם חם..." ובכן... קבלו ד"ש חם חם מרוני בעעעע אמאאאאאאאאאאאאאאא חיייייייייייזרררררררררררר מוטציה (לא שיש לי משו נגד מוטציות!)
H H i L o L a New member 27/6/04 #16 איזו חמודה ../images/Emo9.gif ואמרתי לכם שהסמיילי הזה הוא פשוט הסמיילי בשינוי צורה!!! הוא רוצה לחדור אלינו בכל עונה בכל חג ובכל מצב
איזו חמודה ../images/Emo9.gif ואמרתי לכם שהסמיילי הזה הוא פשוט הסמיילי בשינוי צורה!!! הוא רוצה לחדור אלינו בכל עונה בכל חג ובכל מצב
E eviljocker New member 28/6/04 #18 אני מתרגשת חחחח סתם תאמת אני באה רק כי יש שחר חסון לראות עשרות פרחות בשמלות זה לא האידאל שלי לערב מוצלח
אני מתרגשת חחחח סתם תאמת אני באה רק כי יש שחר חסון לראות עשרות פרחות בשמלות זה לא האידאל שלי לערב מוצלח