מועצת תנועה..

Ana Lyn Newkirk

New member
מועצת תנועה..

איך היה לכם?

gorck

New member
ממש טוב!!

נבחרתי לועדה המתמדת בהנהגה.... הכרתי פול אנשים מההנהגה... ניסתי להכיר אנשים מהתנועה... עברתי פעולה של גרעין עתיד... היו לשבט שלי 12 נציגים: 5 צפי"רים ו-7 צוג"רים....עברנו ערב שבטי.... זוכרים את זה שאמר לאחד שדיבר להתפטר?!

Ana Lyn Newkirk

New member
כן... אני הייתי איתך באותה קבוצה..

ולדעתי.. כל הכבוד לזה שאמר למרכז להתפטר.. אחד המקרים הבודדים שלא היו מלווים בצביעות..

גלובדיה

New member
היה ענקקק

היה כיף אחושליניג=] המליאה הייתה פשוט מעייפת ואנשים התייחסו אליה פשוט בביזיון! כל הנציגי שבטים למיניהם- תתחילו להתנהג כמו נציגי שבטים ונציגים של התנועה! אתם פשוט ביזיתם את השבטים שלכם ואת התנועה עצמה ואת המהות של מועצת תנועה! ההחלטות האלה הולכת לקבוע ולשנות דברים בתנועה וכך אתם מתייסים?! פשוט ביזיון! ככה השכבג שלכם רצה שתייצגו אותו ואת השבט שלכם? פשוט עצוב... כמובן שזה לא מופנה לכולם... אלא למי שהפריע, לא הפסיק לדבר, לא הצביע או הקשיב בכלל, זילזל, כל שנייה יצא החוצה, וזה לא נגמר...... הנהגת איילון אימפריה!

freshlama

New member
היה כיף.

כלומר, מבחינת הנאה היה כיף. אבל מבחינת המועצה עצמה היה ביזיון ברמה תנועתית

noname202

New member
היה גרוע.

המליאה, שזה בתכלס הפואנטה של המועצה, הייתה ביזיון, לא הגיונית בכלל - לא מבחינת הפסקות, ולא מבחינת ההתנהגות של האנשים. גם ההצבעות היו לא הגיוניות, לקח לאלה שניהלו את המליאה שעות רק להבין מה הם עושים שם ואיך מצביעים, בכל מקום הצעות לסדר ופשוט בזבוז זמן מטורף...=/

AlteRon

New member
היה נחמד מאוד ....

טוב אי אפשר להגיד שביום הראשון לא היה נחמד (שהיינו עם ההנהגות שלנו). אבל ביום השני ובלילה של היום הראשון המליאה הייתה בזיונית לחלוטין. כולם הפריעו,בקושי שמעו את זה שהעביר את המליאה וגם הוא לא היה סגור על עצמו מה הוא עושה. חוץ מזה נושאים שבאמת היה אפשר לקבוע ולראות שהם מתקיימים לא הועלו שם מפאת חוסר זמן (דוגמא פשוטה היא ההחלטה על העניבות,שהביצוע שלה הוא ממש פשוט לעומת להחליט להוריד את זהות יהודת מערכי הליבה של התנועה). הבחור מצופי-ים שקרא לאותו מרכז להתפטר ממש אדיוט, כמו שאמרו במועצה אסור למעסיק לכתוב בחוזה עבודה\להכריח את המועסקים שלו לא לעשן, זה נוגד חוקים של המדינה וזה פגיעה בזכויות האדם.

YAntler

New member
היה אחלה

מבחינת אווירה היה בן זונה אבל מבחינת ההחלטות וזה, ממש התאכזבתי... לסיכום: הנהגת תל-אביב, איזה מחזה מרהיב!

noa705

New member
מועצת תנועה

בהתחלה באמת היה נחמד .. כל הדיונים אבל ההצבעות היו פשוט ביזיון!!!!!! ובקשר למרכז שאמרתה לו להתפטר (אם הבנתי נכון וזה באמת אתה)... אני יכנס עכשיו למקרה נורא פרטני א. אין לאף אחד זכות לומר למרכז לא לעשן זה העבודה שלו והוא בא כדי לתרום מרכזים הם בין האנשים היחידים שנראה לי שבאמת אכפת להם כמעט יותר מכל אחד ממנו.. וב. המרכז שדיברתה עליו מההנהגה שלי, הוא היה הראשג"ד שלי בקורס מסכם העביר לנו את אחד מהתהליכים היותר חשובים, הייתי איתו עכשיו יומים ופעם בסוף חודש אני פוגשת אותו בימי פורום והמלצה שלי - אם קורה מצב שאתה רואה אותו נסה לשניה לתפוס אותו לשיחה של 5 דקות אתה כבר תבין בעצמך כמה שהוא לא צריך להתפטר!

gorck

New member
לא אני אמרתי את זה...

אני נוה מגן, לא צופי ים....

noa705

New member
כתבתי למעטה (למאטה?) אבל בכל זאת

מנופר הנהגת דרום:)

noa705

New member
חחחחח

סבבה (