מועמדת מספר אחת

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שהם הרבה יותר טובים ממה שהם היו בהתחלה

אבל עדיין יש לא מעט שממש לא מעריכים אותם (אפילו בשירשור הזה) ואם אני לא טועה, את אטלנטה למשל הם בכלל לא ניצחו העונה ואני לא זוכר בוודאות אבל נראה לי שהם גם לא ניצחו אף מועמדת לתואר (אולי חוץ מגולדן פעם אחת)
&nbsp
מוזר לי שההוקס שלכל הדעות מציגים כדורסל איכותי וקבוצתי מאוד, עדיין לא נספרת כמועמדת הגדולה לצאת מהמזרח ואם צריך להמר, הרוב עדיין ישימו את כספם על הקאבס ולא עלייהם.

off shekel

New member
ניצחו כמעט את כולן

למעשה חוץ מיוסטון והספרס אני זוכר נצחונות שלהם על כל קבוצה שנקראה קונטנדרית מתישהו בעונה הזו. ממפיס, גולדן, פורטלנד, אוקלהומה, קליפרס, דאלאס, שיקאגו ואטלנטה. ודווקא את ההוקס הם ניצחו לפני שהתחילה הריצה המטורפת שלהם כשעוד נראו בדרך לעוד עונה בינונית.
אטלנטה באמת מציגה כדורסל מרשים, אבל הפלייאוף זה הזמן של הכוכבים, הגיוני שרוב האנשים יהמרו על הקאבס, דטרויט 03/04 זה מקרה ממש חריג בספורט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה על ההבהרות

וההימור שלך מנהל יקר מה הוא?

קראת מה אחרים כתבו, אבל לא רשמת הימור משלך...
&nbsp
לגבי השאלה שלך לגבי קלבלנד אטלנטה היחס הוא 3-1 לאטלנטה כולל אחרי הטריידים של קלבלנד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קשה לי להמר על זהות האלופה

בניגוד לאחרים אני די משוכנע שחוסר הנסיון של גולדן יהי גורם מאוד מכריע בפלייאוף הזה והאמת שממש לא יפתיע אותי אם אוקלהומה יבעטו בהם כבר בסיבוב הראשון.
&nbsp
דבר אחד אני יכול להגיד ואני אומר את זה עוד מלפני שהעונה התחילה
כל קבוצה שתצא מהמזרח שלא קוראים לה קליבלנד תהיה הפתעה בעיניי, לברון לבדו אמור להביא אותם עד הגמר ולצערו בגמר משחקות קבוצות מהמהערב שכל אחת מהן יכולה לנצח סידרה מולם.
&nbsp
אז הפייבוריטית שלי להעפלה לגמר היא קליבלנד אבל זה לא בהכרח אומר שהם יקחו אליפות

&nbsp

TheReturn23

New member
הביסו את אטלנטה העונה עוד לפני הטרדיים

במפש האחרון קליבלנד הגיעו למשחק אחרי עומס רציני של משחקים ותוסיף משחק חלש במיוחד של בלרון ועדיין הובילו בשלב מאוחר של המשחק

picki23

New member
מסכים איתך

אבל אם לברון נתקל בג'ימי באטלר אני לא צופה לו חיים קלים. בכלל לא. הוא יצטרף לעשות נק' בהתקפות המעבר לרוץ הלוך חזור על המגרש זה מעייף אתה מגיע לרבע האחרון ואז יקראו לו צ'וקר.
&nbsp
מצד שני הוא עדיין יכול להעלות רמה של משחק

rapgamer4ever

New member
גולדן אכן לא מנוסה יחסית לאלופה פוטנציאלית

אבל זה נכון גם לגבי קליבלנד ועל אחת כמה וכמה לגבי אטלנטה.
&nbsp
לדעתי אנשים מעריכים את הספארס קצת יותר מדי. אני לא טוען שאין להם סיכוי אבל קודם צריך לראות אותם משחקים championship level basketball ולו לתקופה קצרה. זה לא קרה העונה בינתיים בכלל ואם זה לא יקרה בחודש הקרוב אני לא חושב שהם יוכלו לנצח 4 סדרות פלייאוף.

OmriA1984

New member
לקאבס יש במשותף 8 טבעות אליפות

לברון 2, מילר 2, ג'ונס 2, פרקינס 1, מריון 1.
מאמן עם יורוליג טרי טרי.
אין להם נסיון?

rapgamer4ever

New member
לשחקני הרוטציה במשותף יש 2 אליפויות

ג'יימס ג'ונס שיחק 8 דקות בממוצע באליפות הראשונה של מיאמי ו-3 דקות באליפות השנייה.
מייק מילר ושון מריון יצאו מהרוטציה וקלעו במצטבר 0 נקודות בחודש האחרון.
פרקינס גבוה רביעי שמשחק רק בגארבג'.
&nbsp
אני לא אומר שזה חסר משמעות לחלוטין- יכול להיות שג'ונס ומילר יתנו כמה זריקות גדולות ושפרקינס יהיה שימושי באחת הסדרות. מה שבטוח- זה לא משנה את התמונה הכללית שמצביעה על כך שיש בקאבס 7 שחקנים מרכזיים: 3 מהם מעולם לא שיחקו דקה בפלייאוף ושניים נוספים בעלי ניסיון דל ביותר (מוזגוב עם 7 משחקי פלייאוף בקריירה, שמפארט עם 13).
וכן, גם דיוויד בלאט הוא רוקי שמעולם לא אימן במשחק פלייאוף.
&nbsp
אני לא משווה את קליבלנד לנסיון הפלייאוף של קבוצות כמו סאן אנטוניו. תשווה אותם לשיקאגו, אוקלהומה, ממפיס או בכלל לאלופות משנים קודמות.
האם אתה מצליח לחשוב על אלופה ששניים משלושת הכוכבים הגדולים בה שיחקו בפלייאוף לראשונה בקריירה?
&nbsp

נצלש האם אי פעם הייתה עמדה כל כך מוכשרת?

אין ספק שהעמדה המוכשרת ביותר כרגע בNBA זו עמדת הPG.
ובדראפט הקרוב מקבלים עוד שני רכזים מבטיחים בטופ 5, דיאנג'לו ראסל ומיודאי.
&nbsp
וזה מצטרף לקארי,לילארד,וול,ווסטברוק,אירווינג,רונדו,רוז,פארקר,דראגיץ',קונלי,לאוסון,לאורי,הולידי,ווקר,טיג,רוביו,קוליסון,ג'נינגס,נייט..
&nbsp
כמה כישרון..
מהרשימה הזו אגב לדעתי כבר אפשר לומר שפארקר,ווסטברוק וקארי יהיו HOF בוודאות, ולפי דעתי גם אירווינג יהיה שם במיוחד אם יסתובב עם לברון מספיק זמן..
&nbsp
&nbsp
מיודאי כבר הודיע שיגיע לSMU אבל אז עשה סיבוב פרסה וטס לסין, בן 19 בלבד פרוספקט אדיר שכבר ציינתי בעבר שנראה בעתיד אם ההחלטה הזו תהיה קריטית לקריירה.
בנתיים 24 בחצי גמר לפני יומיים, הוא נראה טוב:
https://www.youtube.com/watch?v=k-tECb73B0k
&nbsp
גם לראסל הולך די טוב בזמן האחרון..
https://www.youtube.com/watch?v=m2HGXhysqZM
&nbsp
שניהם בני 19 מגיעים עם סייז 1.96 בערך.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
גם כריס פול יהיה HOF בודאות

שחקנים פחות טובים ממנו נכנסו ויכנסו.
&nbsp
לדעתי אף פעם לא הייתה עמדה כל-כך עמוקה מהבחינה הזאת שהרכז העשירי וה-15 בטיבו בליגה הם שחקנים ממש טובים. אגב- הייתי מוסיף את אייזיאה תומאס לרשימה שציינת. הוא שחקן באמת טוב.

Ori L88

New member
גולדן סטייט

כעקרון , הם פשוט הקבוצה הכי טובה והכי שלמה.
הם גם עברו כבר כמה סדרות פליאוף ככה שיש ניסיון לשחקנים.

OmriA1984

New member
גולדן סטייט

הנתונים שלהם הם של קבוצה שדורסת את הליגה. שיקגו של ג'ורדן, לייקרס של שאקובי, כאלה נתונים. יפתיע אותי אם הם לא יגיעו לגמר לפחות.
אחריהם הייתי שם את הקאבס ביחס טיפה גבוה מאשר ההוקס, וזה בגלל הנסיון שיש לקאבס. נורא קל לזלזל, אבל ללברון וחבורת מיאמי יש שתי אליפויות (גם אם ג'ונס פחות נספר בהיט, מילר בהחלט היה פאקטור), לשון מריון יש טבעת ולקנדריק פרקינס יש טבעת. זה המון נסיון פלייאוף, הרבה יותר מאשר של ההוקס (שאאל"ט, רק לספלושה יש שם גמר, לא אליפות, גמר).
וזה מתאזן עם התיקו בנסיון בעמדת המאמן - מה יותר שווה? עוזר של פופ או מאמן מוביל באירופה שלקח אליפויות בכמעט כל מדינה שדרך בה, יורוליג אחד (מזליסטי, אבל עדיין), אליפות אירופה ומדליה אולימפית?

אחרי שלושת אלו, מתחיל הקרב-מערב.
לדעתי זה הגריזליז ראשונים, והספרס אחריהם (לעולם אל תזלזל בלב של אלוף), ואז זה דבוקת רוקטס-מאבס-בלייזרס.
על הת'אנדר בפוסט נפרד

שכחת כמה קבוצות נוספות שדרסו את הליגה

קליבלנד של 2009 (66 נצחונות, גמר מזרח), דאלאס של 2007 (67 נצחונות, סיבוב ראשון). לדרוס בעונה הסדירה זה חשוב, רוב האלופות דורסות בעונה הסדירה אבל זה לא תנאי מספק ולא תנאי הכרחי.

OmriA1984

New member
בקשר לת'אנדר

אנשים פה חיים בסרט.
מישהו חושב שהם פייבוריטים לעבור סיבוב? באמת? גם עם דוראנט חוזר בכושר שיא, אז?

הרי בסופו של דבר, איך הם יעברו את הווריורס?
זו סדרה שכל המשחקים בה יהיו צמודים, ותגמר 4-1. אם KD בכשר קליעה (שיקח לו זמן לחזור לזה, והפלייאוף עוד חודש), אז 4-2 בלחץ.
הם מתקשים בכשר הנוכחי לנצח את הסיקסרס ומפסידים לקליפרס. אז אם קרי ותומפסון יתנגשו אחד בשני ויגמרו את העונה, יהיה לת'אנדר סיכוי (וגם אז, ליווינגסטון וברבוסה לא פרייארים).
ונניח והם יעברו את הווריורס, בסדרה מתישה ובלתי מתפשרת. אז מה? אתם רואים אותם מנצחים שלוש סדרות במערב בשביל להגיע לגמר?
היחידה (למיטב זכרוני) שהצליחה להגיע לגמר ממקום 8, היתה הניקס בעונה המקוצרת של 99 (איפה היית, קטש?) וגם אז, הרבה מזל, והרבה אחדות ושינוי תוכנית משחק עקב הפציעה של יואינג. הת'אנדר לא מצליחים לנצח עקב הפציעה של קווין.

בקיצור, קודם שיהיו מקום 8, ואז נדבר.
פייבוריטים....

דווקא שחקן שיהיה פרש, יכול לשנות דברים רבים לטובה

זאת הרי הסיבה שלברון, בוש ואחרים משחקים במזרח ולא במערב, כי במערב הם לא יכולו לעשות את זה.

rapgamer4ever

New member
לדעתי אפשר להסכים שהת'אנדרס היו אחת מ-3 הקבוצות הטובות בליגה

בשלושת השנים האחרונות.
אני חושב שגם אפשר להסכים שהשנה אוקלהומה חיזקה את הסגל ושיש לה את הכלים להיות טובה יותר מאשר בכל אחת משלושת השנים הקודמות.
&nbsp
אפשר להסתכל על זה איך שאתה רוצה. או לומר שאין לה סיכוי מול גולדן (משפט שאני לא מסכים איתו) או לומר שהיא אחת הקבוצות הכי בשלות לאליפות.
&nbsp
אוקלהומה שבמקום 8 או 9 כרגע ממש לא יכולה לאיים על התואר כי בלי דוראנט היא קבוצה בינונית וברור שאין לה סיכוי. דוראנט שיחק העונה רק 27 משחקים וגם זו הסיבה שאוקלהומה נאבקת על כניסה לפלייאוף במקום להאבק על המקום השני במערב. יתרון ביתיות זה טוב וחשוב אבל רוב הסדרות לא מגיעות להכרעה במשחק 7 וגם אם כן- לא חסרים מקרים של קבוצות חוץ שניצחו. יתרון הביתיות הוא אוברייטד, השאלה היא האם הת'אנדרס אכן מספיק טובים ומסוגלים להתגבש בזמן קצר ולשחק כדורסל של אלופה.
&nbsp

למעלה