מועמדת מספר אחת

OrEl74

Well-known member
מנהל
מועמדת מספר אחת

קצת יותר מחודש לפלייאוף.
נכון לנקודת זמן הזאת, מי לדעתכם המועמדת המובילה לכתר ולמה?

ספרס

בזמן שאטלנטה וגולדן הגיעו לשיא שלהן, הספרס רק עכשיו מתחילים להסיר חלודה ואני מאמין שיגיעו לכושר שיא בפלייאוף.
חוץ מזה אי אפשר באמת להמר נגדם

גולדן סטייט

הם פשוט שיחקו מתחילת העונה ועד עכשיו כמו הקבוצה הכי טובה בליגה ואפילו בשני צדדי המגרש.
&nbsp
אגב, אם הייתי יודע בוודאות שדוראנט מגיע לפלייאוף בכושר משחק אז כנראה שהייתי בוחר באוקלהומה, וזה אולי קצת מצחיק כי היא תפגוש בסיבוב הראשון קבוצה שלפני רגע טענתי שהיא הכי טובה בליגה אבל זה עדיין הבחירה שלי :)

billc

New member
בא נשנה את השאלה,

אם כל אחד בפורום צריך לשים 1000 דולר לקבוצה שהוא חושב שתגיע הכי רחוק על מי הייתם הולכים

סתם דוגמא נניח הייתי מהמר נגדך, ואתה אומר דאלאס ואני אינדיאנה ונניח שדאלאס עפה בסיבוב ה1 ואינדי עפה בסיבוב השני, אז אני זוכה ב1000 דולר

אם זה התנאים על איזה קבוצה היית הולך?
לפי דעתי התשובה ברורה והיא קלבלנד, בגלל שהיא נמצאת במזרח, ובמערב אתה אפילו לא בטוח מי יעבור את הסיבוב ה1

אז אם נענה לתשובתך אז קלבלנד היא המועמדת מספר 1 לזכות.

billc

New member
בא נוסיף עוד נתון

נניח שיש 30 מהמרים וכל אחד צריך לבחור קבוצה אחת מי תזכה , ומקום 1 ראשון זוכה ב1000 דולר, מקום 2 זוכה 700 דולר ומקום שלישי 500 דולר
ואם אתה לא בשלוש המקומות הראשונים אתה מפסיד 500 דולר, אם זה ההימור על מי היית הולך

rapgamer4ever

New member
אלה שני דברים שונים

כי לקליבלנד באמת יש סיכוי כמעט ודאי להגיע לגמר המזרח וסיכוי טוב מאוד להגיע גם לגמר הליגה. אי אפשר להגיד את זה על אף קבוצה מערבית אבל יש כמה שבהחלט מסוגלות לכך והן גם יגיעו לגמר פייבוריטיות מול הקאבס. גולדן סטייט ואוקלהומה אם תהיה בריאה הם שתי אופציות שצוינו כאן.

קודם שיצליחו להרכיב תרגיל התקפה אחד נכון ולהכנס לסל מול

ההוקס במזרח ואחרי זה נדבר על ההצלחה שלהם מול קבוצות המערב בכלל בגמר.
&nbsp
יסלח לי כבודו אבל להחזיק את הכדור 16-20 שניות על ידי לברון או קריי זה לא משחק התקפה חכם וקל מאוד לעצור אותם בסדרה ובמשחק אחד בודד עם שחקנים חכמים ודרך נכונה בהגנה.
ראינו כיצד אטלנטה חסלה את קלבלנד בהתקפה באופן יעיל ביותר מעבר לכל ספק עם 3-1 כולל כולל אחרי הטריידים של שלהם.

rapgamer4ever

New member
מה דעתך על התרגיל הבא

פיק אנד רול של לברון עם תומפסון/מוזגוב כשמסביב עומדים על הקשת קיירי, ג'ייאר ולאב?
&nbsp
לא נשמע לי כל-כך קל לעצור את העסק הזה. לכן קליבלנד (וגם מיאמי של לברון בשנים האחרונות) בין קבוצות ההתקפה הטובות בליגה. עם כמות כזאת של כישרון אתה לא צריך 5 מסירות כדי להגיע לזריקה טובה.

picki23

New member
מתי יעצרו את כל הפיק אנד רול הזה

לך תעצור עכשיו פיק אנד רול/ לך תעשה רוטציה מהפינה קדימה.
&nbsp
כאב ראש..

לתרגל תרגילים כאלה צריך זמן

ולהתחיל מהפלייאוף לתרגל שיטה חדשה, זה לא דבר נכון.
&nbsp
קבוצה חייבת מספר של תרגילים למצבים שונים ושחקנים מובילים כמו לברון וקריי שיכולים לקלוע מכל מקום, כשלקלבלנד יש כלים לתרגילים האלה אבל לא עושים בהם שימוש נכון ולא בלאט אשם למקרה לניו לברון בכינוי החדש לו יגיד שבלאט אשם בזה כמו שהוא תמיד אומר אחרי הפסד של לברון אם זה במיאמי או קלבלנד...
&nbsp
אם מול אטלנטה אחרי כל הטריידים, קלבלנד נכשלה שוב ושוב לעשות תרגיל בסיסי אחד פשוט, אני לא רואה את קלבלנד עוברת את החצי גמר שלא לדבר על לנצח את אטלנטה בסדרה בכלל. ראיתי יותר מ 30 משחקים שלהם העונה כולל אחרי הטריידים והם לא נראים כמו קבוצה קבוצתית והפלייאוף קרוב אל תשכח את זה.

rapgamer4ever

New member
רק בדיקה

אתה מודע לכך שקליבלנד עושים פיק אנד רול מסוג זה (מה שאתה מכנה "תרגיל") כל הזמן?

picki23

New member
אבל זה משחקי עונה רגילה

לא אומר כלום, בפלייאוף רמה אחרת של אנרגיות והתאמות הגנתיות

אני מהמר על ההוקס וגולדן חצי חצי.

שתיהן קבוצות מעולות ומגיע להן מעבר לכל ספק
&nbsp
&nbsp
ההודעה החדשה נוצרה בטעות כשאפשר למחוק אותה וזאת במקום הנכון

Executioner

New member
אני רוצה להגיד אטלנטה או קליבלנד

אבל אני אהמר על זו מהמערב שלא תצטרך להגיע לגמר דרך ממפיס.

FrecCo

Active member
5 מועמדות רציניות

גולדן סטייט, סן אנטוניו, אוקלהומה, קליבלנד, אטלנטה. בסדר הזה.
אני גם מחזיק מאוד מ-ממפיס אבל לא באמת חושב שהם יצליחו לצאת מהמערב.

מי מתוך ה-5 תיקח ייקבע לדעתי לפי מי שתהיה הכי בריאה. לאטלנטה הסיכוי הכי נמוך כי הם הכי חסרי ניסיון ואני לא רואה אותם מנצחים סדרה נגד אף אחת מאריות המערב. לקליבלנד סיכוי ריאלי, אבל האם מישהו חושב שהם יותר טובים ממיאמי של שנה שעברה??
רוצה מאוד להגיד אוקלהומה אבל הקבוצה הזו בקושי שיחקה העונה בהרכב מלא ומי יודע אם יתחברו בצורה מושלמת עד הפלייאוף. ומה יקרה בסדרה בין גולדן סטייט לסן אנטוניו באמת קשה מאוד לחזות... למרות שאני אוהד של הספרס הרבה יותר הגיוני ללכת עם הקבוצה הצעירה והרעבה והמצליחה יותר.

אז נלך על ללא הפתעות- הקבוצה שנראית הכי טוב גם תגיע עד הסוף. גולדן סטייט.

off shekel

New member
גולדן וקליבלנד

לדעתי קליבלנד יצאו מהמזרח בלי הרבה בעיות אז כמובן שהיא מועמדת רצינית לזכייה.
במערב אני לא חושב שיש סיכוי לאוקלהומה וקשה לי גם להאמין שממפיס יצאו משם, 2 המועמדות הבולטות ביותר בשבילי אלה גולדן והספרס, בעוד אני עדיין לא בטוח לגבי סן אנטוניו (סתם תקופה טובה או שהם מתחילים לחזור ליכולת המפחידה של שנה שעברה?) גולדן סטייט מתחילת העונה משחקת כדורסל מדהים ובאמת שיהיה קשה לי להמר נגדם, במיוחד עם הביתיות לאורך כל הפלייאוף ועוד באולם כמו שלהם.
גולדן סטייט, קליבלנד, סן אנטוניו, אטלנטה, ממפיס. בסדר הזה.
מעבר לזה פורטלנד היא קבוצה שאני מאוד מעריך ואם מתיוס לא היה נפצע הייתי משבץ אותם גם בחמישייה הנ"ל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעניין

מצד אחד ניצבת קבוצה שהיא באמת מלהיבה ומאוד כיפית לצפיה אבל מאוד צעירה ולא מנוסה והרוב חושבים שהם המועמדים החזקים ביותר לתואר ומתעלמים מחוסר הנסיון.
מצד שני יש קבוצה שהיתה אמורה להיות הלהיט של הליגה בעיקר כי משחק שם איזה אחד בשם לברון אבל הטענה המרכזית מתחילת העונה היא שהם פשוט לא משחקים טוב והרוב גם טענו שהם לא יגיעו לגמר ובכל זאת כשנשאלה השאלה, לא מעט טענו שהקאבס הם המועמדים המוובילים.
ומצד שלישי יש את ההוקס שהם בהחלט מרשימים העונה ומעט מאוד אנשים יהיו מוכנים לשים עלייהם את הכסף.
מוזר לא?

&nbsp

billc

New member
הקבוצה של תחילת העונה של קלבלנד, היא קבוצה אחרת לגמרי מכרגע

off shekel

New member
תחילת העונה זה משהו אחר

גם כשקליבלנד ניצחה היא הייתה חלשה, עכשיו היא פשוט קורעת כמעט כל דבר שזז ומשחקת מעולה בשני צידי המגרש. בנוסף יש להם כמה יתרונות ברורים כמו העובדה שהם במזרח, שיש להם את לברון, ושיש להם מספיק שחקנים שיכולים להעלות רמה בפלייאוף ולתת את הפוש בשביל לקחת אליפות, מה שאין לאטלנטה למשל.
לגבי גולדן סטייט, עובר בראש החוסר ניסיון, אבל קשה לא לתת קרדיט לקבוצה שבמשך 3/4 עונה היא בבירור הקבוצה הכי טובה בליגה, מהיום הראשון.

למעלה