מועמדי ה-EMA...

CrAzY MuSiC

New member
לא שונאת אותה../images/Emo35.gif

תראי איך את מלכלכת עליה.. אם אתה אוהבת אותה אז את ממש, ממש לא מראה את זה. או שזה רק אני

Xtina2

New member
אני לא אוהבת אותה לא אמרתי את זה

ומי מלכלך עליה אני אומרת את דעתי לפי דעתי אין לה קול יפה בכלל, אבל יש גם הרבה דברים טובים שאני חושבת עליה ושהיא טובה בהם אבל לשיר לא זהוו

oAviaDo

New member
למה לרדת לפבים אישיים?

זה כזה מיותר. אנחנו כולה מדברים.

CrAzY MuSiC

New member
הבנאדם צבוע.

בפורום בריטני היא מדברת נפלאות ופה היא מתחילה ללכלך. היא כותבת בפורום בריטני "יש לה קול יפה ושירים מדהימים".. ובפורומים אחרים היא אומרת ההפך לגמרי. ואני שונא צביעות. ויכלת להגיב למה שאמרתי במקום לחנך אותי.

Xtina2

New member
אהה???מתי בדיוק ראית שרשמתי

שיש לבריטני קול יפה??!!

Xtina2

New member
אהההה ובחיים לא רשמתי!!!

"יש לה קול יפה ושירים מדהימים".. אז אל תמציא סתם בבקשה!!! אני תמיד אומרת שישלה קול מעגיל לדעתי כמובן חוץ מזה אני מליצה לך לראות היום ב4 ערוץ E ותיראה מזה כוכבת מגיל 0 וכריסטינה שהיא רק נולדה היא נועדה להיות זמרת כוכבת זהו

DAN1EL

New member
הממ...מתן.

א. תבדוק שוב את ההגדרות שלך לגבי איכות. נכון שזה בעיקר עניין של טעם אישי, אבל נראה לי שבערך כולם יסכימו איתי ש"טוקסיק" הוא לא שיר איכותי...
(ולא אף שיר של בריטני...) איכות בעולם הפופ, אם יש דבר כזה, זה יותר אמנים כמו מייסי גריי, טרייסי צ'פמן, גבריאל, אלישיה קיז, ג'וס סטון, וחלק מהשירים של כריסטינה. ב. אני ממש לא מבין את מה זה אמור להזיז לי שבריטני ומדונה הן אגדות והן מצליחות. אני לא יודע מה איתך (בעצם כן), אבל אני לא אוהב אמנים לפי כמה הם מצליחים. זה אולי עוזר לי להכיר אותם (חלקם) אבל זה ממש ממש ממש לא מה שקובע. אני אוהב אמנים שעושים מוזיקה טובה ונשמעים טוב. בגלל זה אני לא מעריץ של בריטני ומדונה. ג. "זה שיש לה קול לא אומר שהיא איכותית". הממ...נכון. לא טענתי את זה. מאריה קארי של היום למשל - יש לה קול, אבל היא לא יודעת לשיר ויש לה חרא שירים. אבל כריסטינה, לדעתי, יש לה שירים מעולים וגם קול אדיר.
ותירגע...זה רק דיון

jt fan

New member
מצטערת לאכזב..

לדעתי טוקסיק הוא שיר איכותי למדי.. ואמנם אני מודה בעובדה שלכריסטינה יש קול מ-ד-ה-י-ם,והרבה יותר חזק וגבוה משל בריטני,אני בכל זאת מעדיפה את הקול של בריטני.

Xtina2

New member
חחחח טוב

אם אתם אוהבים קול שמזייף בטרוף בקושי מסוגל להחזיק שיר אז סבבה על טעם וריח אין מה להתווכח חחח

jt fan

New member
תכניסו לעצמכם לראש..

דעתכם היא מילת המפתח בויכוח המטופש והמיותר הזה. אני אוהבת את הקול של בריטני,כמה שהוא רגיל לדעתכם. יאללה,סיימנו את הויכוח

Xtina2

New member
נו ואמה רשמתי לך שסבבה

על טעם וריח אין מה להתווכח זהו

ReD AnGeL 89

New member
שוב ה Toxic הזה..

הוא לא שיר איכותי! הוא שיר פופ רגיל לגמרי! גאד.. מה כולם מתלהבים ממנו כ"כ.. $:

למעלה