הפתעה גדולה.
D DAN1EL New member 5/10/04 #90 לא ציפיתי שתופתע. סבבה, למדת כבר להכיר חלק מהדעות שלי בנושאי מוזיקה, ולפיכך אתה לא מופתע. כמה משמח. רוצה סוכריה?
לא ציפיתי שתופתע. סבבה, למדת כבר להכיר חלק מהדעות שלי בנושאי מוזיקה, ולפיכך אתה לא מופתע. כמה משמח. רוצה סוכריה?
C CrAzY MuSiC New member 5/10/04 #68 מה רק 3 מועמדויות../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אוווווווווווווווף..
D DAN1EL New member 5/10/04 #93 אל תדאג, היא לא תתבאס מזה. וגם אם כן, היא יכולה ללכת להתנחם בדברים שהיא אוהבת לעשות. להתחתן, להשתכר ולהתחתן, להתגרש. אתה יודע, התחביבים הרגילים שעושים אותך מאושר.
אל תדאג, היא לא תתבאס מזה. וגם אם כן, היא יכולה ללכת להתנחם בדברים שהיא אוהבת לעשות. להתחתן, להשתכר ולהתחתן, להתגרש. אתה יודע, התחביבים הרגילים שעושים אותך מאושר.
D DAN1EL New member 5/10/04 #102 מה פתאוםםםםםם גם ג'ניפר לופז אוהבת להתחתן, אבל היא לא עושה את זה שיכורה! באמת, תן לה קצת קרדיט.
O oAviaDo New member 5/10/04 #104 גם חח ג'ניפר עושה את כל זה בקלאסה בריטני סתם בזנות. בגלל זה אפחד לא אומר "ג'ניפר לופז הזונה" כי היא קלאסית כזאת.
גם חח ג'ניפר עושה את כל זה בקלאסה בריטני סתם בזנות. בגלל זה אפחד לא אומר "ג'ניפר לופז הזונה" כי היא קלאסית כזאת.
R ReD AnGeL 89 New member 5/10/04 #108 כן, ברור. ג'ניפר מתחתנת ומתגרשת בקלאסה, ובריטני מתחתנת ומתגרשת בזנות. זה הרי כלכך ברור ההבדל הזה..
O oAviaDo New member 5/10/04 #110 לא ינעל! אני התכוונתי שכשבריטני עושה את זה, זה נראה בתקשורות כזנותי. וכשג'ניפר עושה, כולם מתלהבים. לא שאני מופתע.
לא ינעל! אני התכוונתי שכשבריטני עושה את זה, זה נראה בתקשורות כזנותי. וכשג'ניפר עושה, כולם מתלהבים. לא שאני מופתע.
R ReD AnGeL 89 New member 5/10/04 #112 אוקי, אז זה ממש מטומטם. אני בכל מקרה, לא סובלת את שתיהן.. ואם עוד פעם אחת תקרא לי נעל אני אכאיב לך. .
אוקי, אז זה ממש מטומטם. אני בכל מקרה, לא סובלת את שתיהן.. ואם עוד פעם אחת תקרא לי נעל אני אכאיב לך. .