מועמדי ה-EMA...

DAN1EL

New member
אתה רואה מה ההבדל בינינו? ../images/Emo13.gif

אתה מתייחס לכמה זמרות הן שרמוטות. אני לעומת זאת, התייחסתי למוזיקה באותה הודעה על בריטני. מצידי תקרא אותה שוב, ואולי תבין טוב יותר. אבל אני אנסה להסביר לך לאט. ככה: רשמתי שבריטני לדעתי היא זמרת גרועה. זה פורום, וזאת דעתי, וזכותי המלאה לרשום דבר כזה. עד כאן יש הבנה? סבבה.
עכשיו, ספיר רשמה שבריטני גרועה אבל פעם היא הייתה יותר בסדר. ואני עניתי לה שמבחינתי בריטני תמיד גרועה (מוזיקלית) וההבדלים היחידים היא שלפעמים היא גרועה אבל בפוזה של ילדה תמימה, ולפעמים גרועה בפוזה של שרמוטה, אבל בכל זאת גרועה. וזהו, זה התייחס לרמה המוזיקלית שלה. אתה לעומת זאת, תוקף את כריסטינה על דברים שלא רק שלא קשורים לנושא, אתה אפילו לא יודע מה העמדה שלי לגביהם. מי אמר שאני אוהב את כריסטינה בגלל שהיא מתפשטת ומשתרללת? אולי אני דווקא לא בעד זה? (ואולי כן, זה לא רלוונטי לנושא). כריסטינה לדעתי היא זמרת ויוצרת הרבה יותר טובה. וזכותי לאהוב אותה. תלמדו - לכל אחד יש את הטעם שלו.
(הממ...נשמע לי מוכר)

itay is back

New member
אז גם לנו יש את הטעם שלנו...

וגם אנחנו מפרסמים אותו... והבנו שאתה אנטי בריטני ואנטי ג'ניפר.... אתה לא צריך בכל הודעה לפרסם את זה, כי הבנו וזה לא מעניין אף אחד... ואני מציע שבזה נזגור את הנושא וזהו

DAN1EL

New member
אבל

אני לא מפרסם את זה בכל הודעה, זה מה שאתה לא מבין. רק כשמדברים על בריטני או ג'ניפר ואנשים מביעים דעה, בסגנון "אני חושב שמגיע לה לזכות" או "אני לא חושב שמגיע לה לזכות" אז לפעמים גם אני מביע את דעתי. זה לא אומר שאני מביע אותה כדי לפגוע במעריצים שלה, אני אומר את זה כי זאת דעתי, ואני רוצה להביע אותה. אבל אתם תוקפים אותי כי אתם באים בגישה תינוקית של מלחמה על שטויות, אז סבבה לכם. באמת שתיהנו, אני רק מגחך על רמת האינפנטליות שלכם.
והנה אתה שוב סותר את עצמך (דיברת איתי על צביעות?
) "הבנו שאתה אנטי בריטני ואנטי ג'ניפר". אם כל כך הבנתם את זה, למה אתם מתעקשים להגיב לי, ועוד בצורה כל כך בוטה (לא שזה מזיז לי) כל פעם? המ...בוא נחשוב. "אני מציע שבזה נסגור את הנושא". כן, כן. זאת תופעה מאוד ידועה אצל אנשים ילדותיים. כשהם רואים שלא רוצים לריב איתם בילדותיות ומסבירים להם בהגיון הם משתעממים מהר. אז סבבה, סגרנו את הנושא. עד הפעם הבאה שתחליטו להתחמם עלי, אני תמיד פה כדי להסביר לכם דברים לאט חמודים.

CrAzY MuSiC

New member
דיברת על מוזיקה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אז מה זה היה הקטע של שרמוטה טובה, שרמוטה גרועה
זה היה על מוזיקה
לא. ועל זה כעסתי. באיזה זכות אתה קורא לה שרמוטה
אז הזכרתי את הזמרת שאתה מעריץ [כמו שהזכרת למשל את ג'ניפר בפעמים הקודמות למעריצים שלה].

DAN1EL

New member
כה, דיברתי על מוזיקה.

תקרא שוב את מה שכתבתי ותבין. וגם אם לא דיברתי על מוזיקה (וכן דיברתי) זאת זכותי המלאה, כי זה פורום וזכותי להביע דעה.
אני גם אוהב את בלאק אייד פיז, אופספרינג, רד הוט צ'ילי פפרז ועוד המון אמנים. למה דווקא את כריסטינה הזכרת?

CrAzY MuSiC

New member
הזכרתי את כריסטינה

כמו שאתה הזכרת את ג'ניפר לופז למעריצים שלה. אז הזכרתי את כריסטינה כי אתה גם מעריץ שלה. מהקטע שאמרת שהיא שרמוטה כעסתי, בקשר למוזיקה שאתה לא אוהב באלוהים שלא מזיז לי. אתה לא אוהב ת'מוזיקה שלה
סבבה. אבל למה להמשיך ולקרוא לה שרמוטה
זה כבר איבד מהטעם.. אתה לא היית יוצא נגדי אם הייתי מתחיל להגיד "כריסטינה שרמוטה פה שרמוטה שם" בלי שום טעם
קיצר אני לא רוצה לריב במיוחד לא איתך. ובלי צביעות כל אחד ודעתו האישית. באמת. רק שהיית צריך לדעתי לדבר יותר בטקט... Peace

DAN1EL

New member
אל תהיה כל כך בטוח שאתה מכיר אותי

("אתה לא היית יוצא נגדי אם הייתי מתחיל להגיד כריסטינה שרמוטה פה שרמוטה שם?") כי עם כל הכבוד, לא תמצא אפילו מקרה אחד שיצאתי נגד מישהו שדיבר משהו רע על כריסטינה. שיגידו מה שהם רוצים, זאת דעתם, ואני יכול להביע את דעתי השונה משלהם, אבל לצאת נגדם? מה אני ילד בן שנתיים? נראה לי שמי שצריך להפנים את המשפט ההוא שאתה כל כך אוהב זה דווקא אתה.

CrAzY MuSiC

New member
לא מכיר אותך../images/Emo35.gif

הנה עובדה - ירדתי על כריסטינה ואתה הגבת לי. אם היית כמו שאתה אומר, לא היית מגיב לי, נכון
בקיצור, אתה יכול עכשיו להגיב כמה שבא לך, אני סיימתי.

DAN1EL

New member
אני באמת מאושר שסיימת.

אתה פנית אלי, אז הגבתי לך. הנה - למדת חוק חדש על פורומים שעוד לא ידעת! זוכר שלימדתי אותך על החוק ההוא שלאנשים מותר להביע בפורום את דעתם ואף רצוי? אז הנה חוק חדש: אנשים נוהגים להגיב כשפונים אליהם. נשבע לך!

NoWords

New member
זה כן צביעות

כי כל שרשור אתה אומר ומסכים עם זה מחדש אבל אח"כ מתעלם מזה לגמרי וממשיך עם הויכוחים המפגרים האלה, ומגן על בריטני כאילו ירדו עלייך אישית

Xtina2

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"ומגן על בריטני כאילו ירדו עלייך אישית "ענק צודקת חחחחחח רררררררררררררררררררררררררררררסמי צודקת

itay is back

New member
נעמה...

בטח שהוא יגן על בריטני, דניאל משמיץ אותה בכל משפט שני שלו וזה כבר עובר כל טעם טוב, זה לא שהוא פעם במגניב איזה הערה, הוא עושה את זה על בסיס קבוע וזה מרגיז, וכמו אז שהוא עירב את ג'ניפר סתם, הדניאל הזה לא צדיק תמים

CrAzY MuSiC

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

זאת לא הפעם הראשונה שלו. הנה - כערן אמר ש-My Prerogative יהיה בפראש הוא התחיל לזרוק כל מיני ירידות.. ולא הגבתי. ועוד כמה פעמים שלא הגבתי. אבל זה ממשיך וממשיך.. עד שהתפרצתי לגמרי. וזה קרה בשרשור הזה.

NoWords

New member
לא,

הוא לא צריך להתחיל להתווכח עם אנשים על דעות שלהם והוא תמיד עושה את זה! ועזוב עכשיו את הקטע עם ג'ניפר, הוא כבר הסביר לך איזה שלוש פעמים למה הוא עירב אותה בנושא, רד מזה.

למעלה