מועמדי ה-EMA...

Xtina2

New member
דניאל הכל נכון חוץ מזה

"וגם ככה היא מוכרת בכמויות היסטריות,"חחחח אבל כל השאר נכון,קיצר בשביל בריטני זו שנה מסריחה ביותר=/האמת אפילו אני שאני לא מעריצה שלה חשבתי שהיא תמכור יותר מ7 מיליון מהדיסק החדש,והיא אפילו לא קיבלה פרס אחד משום טקס מוזר

DAN1EL

New member
את טועה.

היא כן מצליחה וזאת ממש לא הייתה שנה גרועה בשבילה. מבחינה מוזיקלית ברור שכן, כי היא עושה חרא מוזיקה, אבל מבחינת הצלחה? למה שיהיה לה אכפת שהיא לא זכתה באיזה פרס? היא מכרה מליונים גם בלי להשקיע בשיט במוזיקה או במעריצים שלה, ורק עשתה שערוריות. אז סבבה לה.

Xtina2

New member
טוב

בשביל מישהי כמו בריטני שרגילה למכור 14 מליון שהיא מוכרת רק 7 זה כן כישלון סורי,ניראה לי אפילו פעם היא עברה את ה14 אז ומ14 לרדת ל7 זה כישלון במכירות,צריך תמיד לעלות ולא לרדת אני לא מבינה רקלמה היא הרסה לעצמה את הקרירה אם היא היתה נישארת כמו פעם סלייב היה בשבילה יותר טוב1

DAN1EL

New member
"נשארת כמו פעם"?

הממ...לא יודע. מבחינתי היא תמיד גרועה. רק שהיא מגוונת. פעם היא ילדה טובה-גרועה. פעם היא שרמוטה-גרועה. עכשיו היא סתם גרועה.

Xtina2

New member
אבל פעם זה היה יותר טוב חחחח

אפילו אני ביקשתי מחברה את הדיסק אופס לפי דעתי היא צריה להציל את הקרירה שלה,וזה שהיא לא זוכה בשום פרס זה כן משפיע היא צריכה הפושים האלה לראות שעדיין מעריכים ואוהבים אותה כל זמר חייב שיקירו בהצלחה שלו ובכישרון שלו זה מחזק ונותן כוח להמשיך ולהיות הכי טוב בשביל לקבל עוד פרס ועוד פרס

CrAzY MuSiC

New member
לדעתך.

ואתה עוד מעריץ של כריסטינה. למה לה אתה קורא שרמוטה
כי אתה מעריץ עיוור. כריסטינה היא יותר שרמוטה וביצ'ית מבריטני, זה בטוח. אבל בכל זאת מוזיקה היא יודעת לעשות. וגם בריטני.

DAN1EL

New member
אתה חייב להפוך כל דבר לריב?

ועוד אחר כך לתקוע משפטים צבועים כמו "כל אחד והטעם שלו"? תתבגר כבר!!

CrAzY MuSiC

New member
טוב.

אני גורר ריבים
תראה איך אתה מדבר. שרמוטה טובה, שרמוטה גרועה.. אתה מודע לזה שיש כאלה שאוהבים אותה בפורום
כן כן, אוהבים אותה
באיזה זכות אתה קורא לה שרמוטה
למה מה עם כריסטינה המושלמת
היא לא מחפשת שערוריות
היא לא הצטלמה בעירום ב-כ-ו-ו-נ-ה למגזין של ג-ב-ר-י-ם
היא עשתה את זה בשביל שערוריות בלבד
ואף פעםםם לא כתבו עליה במדורי רכילות
לא
תאמין לי שכל זמרת הייתה רוצה את הכוח של בריטני בקשר ליחסי ציבור
כי כל דבר פיצפון שהיא עושה מגיע ישירות לעיתונים ואי אפשר שלא לשמוע עליה וזו סיבה גם למה היא מצליחה יותר מכולן
ותאמין לי שכריסטינה מתפוצצת שיהיה לה את העמדה הזאת.. אבל היא פשוט לא מעניינת אפחד אין לבריטני מוזיקה איכותית
לך תשמע את האלבום שאפעם לא שמעת ואז אולי יהיה לך ת'זכות להגיד שזה לא איכותי.. וזה באמת עניין של טעם כבר

DAN1EL

New member
כמה פאתטי.

אתה שונא את כריסטינה ואתה חורש על הפורום שלה ועושה שם משחקים.
חוץ מזה - אני לא אתווכח איתך על כריסטינה עכשיו כי לא דיברתי עליה ואין שום קשר.
אבל קדימה ילד קטן, אתה מוזמן להמשיך לנסות לריב איתי.

CrAzY MuSiC

New member
את המוזיקה של אני אוהב.

וגם אותה. אבל אתה אומר שבריטני מחפשת ריכלויות וצומת לב כל הזמן ושזה רע.. ומה עם כריסטינה
לא, היא מושלמת, נוותר לה. רק רציתי לפקוח לך את העיניים, מעריץ עיוור. אה, וילד קטן תכניס עמוק לתוך החרא שלך, כי לא מעניין אותי מה אתה חושב. טחח ילד קטן, ועוד אני.

DAN1EL

New member
כן, כן. אבל עדיין לא ענית לי -

מה הקשר לכריסטינה?
מישהו הזכיר אותה בכלל? הממ...לא נראה לי (או שאתה רוצה להוכיח לי אחרת. כי אשמח לראות קישור להודעה בה כריסטינה הוזכרה). אני מנסה לחשוב איך הגעת לכריסטינה... כנראה, בגלל שלא הפנמת שזה פורום ופה כל אחד יכול להביע את דעתו, אז נפגעת ממה שאמרתי על בריטני שלך, והחלטת "להחזיר" לי. כמה בוגר.
אני אוהב לשמוע הרבה אמנים. יכולת לרדת על כל אחד מהם (שוב, ולצאת נורא ילדותי). אבל משום מה פתאום בחרת דווקא לרדת על כריסטינה. מכאן אני מסיק שאתה אוהב את ריבי בריטני-כריסטינה, והם בעצם מהות חייך. אז סורי, אבל אני לא מתכוון להתווכח איתך על זה. אתה רוצה לנסות לגרור פה עוד ריב על בריטני וכריסטינה? סבבה, תיהנה.

itay is back

New member
מי שמדבר....

אני כנראה צריך להזכיר לך מי עירב את ג'ניפר לופז אז סתם בלי סיבה... אז תתבגר...., זה כל מה שיש לי להגי לך, ויש משהו יותר גורע מ"חוסר בגרות" כמו שאתה אומר לנו, וזה צביעותתת וזה מה שאתה, אתה עושה דברים ותוקף אחרי זה אחרים שעושים את זה ומאשים אותם ב"חוסר בגרות"....

DAN1EL

New member
אין שום קשר.

הזכרתי את ג'ניפר כי מעריצה שלה התחילה לדבר שטויות בלי קשר למוזיקה, אז אמרתי שהשטויות שהיא מדברת מסתדרים לי עם העובדה שהיא מעריצה זמרת שהיא שטות אחת גדולה. שני מקרים שונים. בן אדם אתה יוצא כל כך תינוקי...אולי תלך לפורומים שיותר מתאימים לרמה השכלית והאינטלקטואלית שלך? הממ...אני מנסה לחשוב על הצעות. אולי פורום ערוץ הופ? יש דבר כזה?

itay is back

New member
בראסמי crazy music צודק....

כריטינה היא אומן מעולה ואהבתי מאוד את הדיסק השני שלה סטריפד(שבניגוד לראשון היה טוב ולא קיטשי ומגעיל) והקול שלה מאוד איכותי אבל.... מבחינה חיצונית היא מכוערת רצח ולא בגלל שאין לה נתונים, יש לה אבל היא בעצמה גורמת לעצמה להראות מכוערת... ב.כמה שקשה להודות כריטינה יותר שרמוטה מבריטני... כי כריטינה הצטלמה בתמונות הכי נועזות שיש.... ופשוט הדיבור שלה וכל הקטע הזה שהיא מדברת על חיי המין שלה ועושה פירסינגים במקומות אינטימיים, זה הופך אותה לזמרת הכי שרמוטה שיש... למרות שעוד פעם אני אומר, כאומן היא מוכשרת ואין וויכוח....

DAN1EL

New member
סבבה. זאת דעתך.

אבל מה הקשר לכריסטינה? דובר על בריטני. לא דובר על כמה בריטני שרמוטה בהשוואה לכריסטינה או לכל אמנית אחרת, דובר על בריטני. יכולתם גם לכתוב שפאריס הילטון שרמוטה. אבל הייתם חייבים לנסות לגרור ריב של בריטני וכריסטינה, נכון?
סבבה. אז תיהנו לכם. (או שפשוט תמצאו חיים)

itay is back

New member
אתה פשוט התייחסת לבריטני כשרמוטת

על אז הבאנו דוגמא לכך שיש יותר שרמוטות ממנה, ואתה לא יכול לתקוף זמרת אחרת שהזמרת שאתה בעצמך מעריץ מתנהגת יותר גרוע... ואתה בעצמך עירבת אז את ג'ניפר.... אז אל תשחק אותה עכשיו ותגיד למה אנחנו מערבים את כריטינה

למעלה