מועד ב

AlexanderB

New member
מועד ב

אהלן אנשים רציתי לשאול מה קורה אם אני לא ניגש למועד ב? האים יש לי את האפשרות לגשת מאוחר יותר? או שהאופציה מוגבלת בזמן? תודה

amitk80

New member
זה מאד תלוי במצב שלך

תראה, אם עשית מועד א' ואתה לא ניגש למועד ב' אז רק הציון של מועד א' נחשב (לטוב ולרע). אם לא עשית מועד א' בכלל ואתה לא עושה מועד ב' אתה יכול לעשות מועד ג' אבל קח בחשבון שהמבחנים בדרך כלל יכולים להיות קשים יותר. בכלליות מאד מומלץ ללכת למועד א'. קח בחשבון שהציון האחרון הוא זה שקובע, כלומר אם עשית מועד א' והצלחת ובמועד ב' נכשלת אז מועד ב' לוקח (אלא אם המרצה ממש יתחשב בך). בהצלחה

AlexanderB

New member
זה קרה לי כבר...

אבל אני שואל האים ניתן לעבוד מועד ב בתאריך אחר? כבר עשיתי מועד א...

אני מצטערת אבל מה שעמית

כתב פשוט לא נכון. קודם כל בשביל לקבל מועד ג' חייבים לגשת לאחד המועדים א' או ב' כי מועד ג' תמיד יהיה המועד השני של המבחן באותו הקורס. לגבי השאלה של אלכסנדר, זה תלוי למה אתה לא ניגש למבחן. על כל זה מפורט בקישור: http://students.haifa.ac.il/html/html_heb/pdf/Pages/Other/Takanon_Limudim_BA.pdf רק ישנה תוספת חדשה, גם אם יש לך שני מבחני חובה יום אחרי יום אתה זכאי למועד ג'.

amitk80

New member
צודקת

בנוגע למועד ג' אפשר לגשת רק אם שני המבחנים ממקצועות שונים נופלים באותו יום באותה שעה על אחד המועדים (א' או ב') או שחולים למעלה מ 4 ימי מחלה באחד המועדים ודאגת להעביר אישור מחלה.

למען האמת

שהם לא חייבים להיות באותה שעה. חייבות להיות 4 שעות הפסקה בין סמיום מבחד אחד עד תחילת השני ולכן גם אם יש באותו היום מבחן אחד ב- 8:30 ואחד ב- 12:30 אפשר לקבל עליו מועד ג'.

AlexanderB

New member
אז מה אני עושה? עשיתי מועד א ונכשלתי

לא עניתי על 35 נקודות מהמבחן וקיבלתי 50 ומשהו... היום זה מועד ב אבל אני לא רוצה ללכת היום ואני שואל אם תהיה לי עוד הזדמנות, תודה

catch 2 2

New member
אלא אם סיבת ההיעדרות עונה על אחד הסעיפים

בקישור של הילה ואז תהיה זכאי לבחינה נוספת, קורס חוזר.

לפי הניסוח שלך- לא!

תיהיה זכאי למועד ג' רק אם אתה במילואים, קרוב משפחה מדרגה ראשונה נפטר (חס ושלום), אתה חולה מעל 5 ימים (והוצאת את האישור בזמן ימים אלו) או שיש לך מבחן שהסתיים פחות מ-4 לפני תחילת המבחן הבא. מה לעשות האוניברסיטה לא יכולה להתאים את לוח המבחנים אליך כי עכשיו אתה "לא רוצה" לגשת למבחן.

AlexanderB

New member
שיש לך מבחן שהסתיים פחות מ-4 לפני תחילת המבחן

היה לי 3 יום לפני מבחן במיקרו כלכלה... גם מועד ב

אתמול היו לך 3 מבחנים באותו היום?

השאלה היא האם ניגשת לאחד מהם (לפחות) שהוא קורס חובה שלך ושהמבחן היום הוא בקורס שהוא חובה, אם כן אז אתה זכאי למועד ג'. באיזה שעה המבחן הזה שלך שאתה עדיין שואל ובכלל היום האוניברסיטה אמורה להיות עדיין בחופשה כללית וכולה נראת כמו עיר רפאים, מוזר...

stkachov

New member
הוא מתכוון שהיה לו מבחן 3 ימים

לפני המבחן הנוכחי שאליו לא בא לו לגשת

AlexanderB

New member
מועד ב בסטטיסטיקה (בית בירם)

היה לי ביום שני מועד ב במיקרו כלכלה והיום היה אמור להיות מועד ב בסטטיסטיקה...

מֵירַב

New member
נראה לי שאתה צודק, הצצתי לו בכרטיס...

יש שם הודעות שכתב בפורום או"פ...

stkachov

New member
שרשור הזוי לחלוטין

נראה לי הוא בכלל תלמיד חטיבה בראלי...

למעלה