מועדים לשמחה

מועדים לשמחה../images/Emo48.gif

חוקיי הדייטים שלא אני חוקקתי
אתה מקבל טלפון של בחורה: * אם אתה מתקשר מיד - אתה נואש. * אם אתה מחכה 4 ימים - אתה לא מנומס. * אם אתה מציע להפגש בפאב - אתה רק מחפש זיון. * אם אתה מבקש ממנה להציע מקום - אתה לא יוזם מספיק. * אם אתה לא מציע לאסוף אותה - אתה לא ג'נטלמן. * אם אתה מציע לאסוף אותה בביתה - אתה לא מכבד את פרטיותה. * אם אתה לא מציע להזמין אוכל - אתה קמצן. * אם אתה מזמין אוכל והיא לא רוצה - אתה מרוכז בעצמך. * אם אתה דורש לשלם - אתה שוביניסט. * אם אתה מסכים להתחלק בחשבון - אתה קמצן. * אם אתה לא מלוה אותה לאוטו - אתה חסר נימוס. * אם אתה מציע ללוות אותה הביתה - אתה חצוף. * אם אתה מתקשר באותו הערב להגיד שלא נראה לך - אתה פוסל בלי לתת צ'אנס. * אם אתה יוצא איתה 3 חודשים כדי לתת צ'אנס ואז חותך - אתה שברת את ליבה. * אם אתה מחכה כמה ימים לתת לה צ'אנס לחוות דעתה קודם - אתה לא מתחשב. * אם אתה חותך ממנה ב-sms - אתה חתיכת מניאק. * וכל זה בלי לקחת בחשבון שאולי שכבת איתה בפגישה הראשונה - אז אתה בכלל אבוד. מסקנה: בכל מקרה אתה ניאנדרטל, גבר גס רוח, ילד שעוד לא התבגר, חסר כבוד וחסר טאקט, חושב את עצמו, שחצן, מריח לא משהו, בעל זין קטן, גומר מהר, תקוע בשלב האנאלי, לא שווה התיחסות, חסר רגישות, לא קשוב לרגשות אחרים, קמצן ובאופן כללי חרא של בן-אדם. מה לעשות. ככה זה...

ben 911

New member
../images/Emo4.gif אנשים מתפתלים פה מכאבי בטן בגלל המצות

וזה מה שיש לך לאמר הבוקר לאומה?
אההההה פריסיליה.?
יותר טוב ספרי איך היה בליל סדר האם מצאת את האפיקומן?

תשתה תה שומר

ותאכל אורז מלא ותראה הבטן לא כואבת כלל ומה קרה לתוכנית לאסוף אליך את אילו הרוצים בסדר של חברים?

ben 911

New member
לגבי התוכנית לליל סדר לכל חברי הפורום...

חשבתי שזה ירד מהפרק בגלל שערדניקית ושושה נסעו לחו"ל. כאילו עמודי התווך של הפורום לא כאן, אז מה הטעם?
וסליחה עם שאר חברי הפורום: שירקאן. סימפטי. נסיכה. שוש פרסלי. אותה אחרת. ועוד...

בן,איזו תכנית היתה אמורה להיות לכם בליל הסדר?

ואיזה טעם(או מטעמים?) עמודי התווך היו אמורות להביא, נו טוב,, לא פלא שלא הבנתי כי אני קנה רצוץ
אז תסביר לי?

ben 911

New member
פעם הודעתי בפורום שאני עורך מפגש

לחברי הפורום אצלי בבית בערב שבת כולל לינה וארוחת בוקר. תחילה הייתה התלהבות עצומה.
כולם הניפו יד
והביעו רצון עז להגיע.
אבל בשבוע של סוף השבוע המיועד..התחילו לקבל רגליים קרות והתחלתי לשמוע כל מיני תירוצים באפרכסת של הטלפון. זה בסדר כי אנשים לא רגילים לישון בבית זר עם חייזר.
כל אחד רגיל ל-ד' אמותיו.
מאז פרסיליה ידידתי אני לוקח כל דבר בערבון מאד מוגבל בהקשר לאירוח אצל זה או אחר בביתם. מפגשים בבתי קפה או מסעדות....זה בסדר גמור בד"כ במקרה הזה אין שום תקלות..כולם מגיעים. התכוונתי כמעט כולם מגיעות.

אההה בן עכשיו הבנתי,,,,,

אני זוכרת שהזמנת את כולן(ם) לביתך לליל שבת ,אני אומנם לא הגבתי במילה שאבוא או שאולי אבוא , אבל קראתי הכל ודווקא ההתלהבות להתארח אצלך היתה עצומה והתרשמתי שהיתה התחממות,אז למה לא באו? ההפסד היה שלהן(ם) רק בשמחות,

הגעתי למסקנה

ככל שיש אנשים רבים סביב השוולחן אז השמחה רבה יותר ושחוגגים במעט אז יש שקט וחסרה שמחת חיים בחגים כייף להיות משפחה מרובה ילדים ואתה צודק בגלאים מסוימים מעדיפים את המיטה הפרטית בבית זוכרת שבגיל 30 נדדתי בין החברים ובתרמיל היה לי נעלי בובה ובגדים שאנשים אמרו הביתה זה לא דיבר אלי , לא היתה לי תחושת של הבית שלי היום אני סוחבת חצי בית איתי , לכן מעדיפה להיות בבית שלי וזהו שדודתי הציעה לי אחרי הניתוח לבוא אליה אמרתי תודה אני רוצה הביתה י ובאתי הביתה לבד , התאמצצתי לעשות דברים ביד השניה ישבתי מול המחשב והצחיקו אותי כל היום לא הרגשתי מסכנה אף אחד מהצד השני לא ידע שמשהו השתנה אצלי וכעבור שבוע חזרתי לסורי הפעלתי שני ידיים בכייף עצמאית ומאושרת למדתי להסתדר לבד בפינה שלי , היום זה הבית שלי

ווא'עליה בן,כאב בטן מהמצות../images/Emo4.gif

אז אל תאכל מצות תאכל עוגות(של פסח) אצלנו במשפחה מגידים לא רק ת'הגדת פסח אלא את כל סיפוריי העבר המשעשעות מילדותינו משכונת שעריים ויש המון, אז האמת שאני מתפתלת ומפתלת בצחוקים את כולם במשך כל סוף שבוע החג, שכחתי לחחפש ת'אפיקומן לא , ככה שלא מצאתי, חג שמח לך מכל ה-
כי לבבתני בכתיבתך,

ben 911

New member
פרסיליה, כמדי שנה אני מחביא את האפיקומן

אצלי בתוך המכנסיים.
כך שלא בעיה למצוא את זה.

ben 911

New member
../images/Emo9.gif לאאאאא. אבל נעים לי שמחפשים שם. ../images/Emo8.gif

הסיפור של האפיקומן

זה לעורר ענין אצל הילדים בעניין הסדר וצמה עושים שהילדים לא רוצים לחפש את נהאפיקומן ?

למעלה