OK צודקת.. (ניסיתי לדבר את ההגיון של ילד חורף,מבינה?)
S SHTRUDIDI New member 12/7/04 #48 ../images/Emo6.gifואם נתמקד בסיבה 4 אז כשתהיי מגניבה כמו בER תכירי לי את תואם ג'ורג' קלוני,כן?
M Musi© Gi®l New member 11/7/04 #29 ../images/Emo79.gif חחח כן ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif סורי... טוב, לפי מה שאני זוכרת במילא לא הכי רצית להתקבל לשם.. קצת באסה לקבל תשובה שלילית, אבל לא נורא...
../images/Emo79.gif חחח כן ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif סורי... טוב, לפי מה שאני זוכרת במילא לא הכי רצית להתקבל לשם.. קצת באסה לקבל תשובה שלילית, אבל לא נורא...
M Musi© Gi®l New member 11/7/04 #39 ../images/Emo79.gif אני יודעת כמה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif שירה קיבלה ....... .................... ........................ ................... שירה קיבלה הרבה יותר מדי
../images/Emo79.gif אני יודעת כמה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif שירה קיבלה ....... .................... ........................ ................... שירה קיבלה הרבה יותר מדי
0 000שירה000 New member 11/7/04 #40 תודה אבל- אם זה כל כך סיקרן אותך עד עכשיו- למה לא שאלת פשוט? נראה לך שלא הייתי אומרת לך??
0 000שירה000 New member 11/7/04 #43 חוץ מזה- יאללה אנשים תרדו כבר ממני הרי מזמן לא היה פה דיון בנושא- "כמה קיבל המנהל???" כן כן, נושא מרתק בהחלט!
חוץ מזה- יאללה אנשים תרדו כבר ממני הרי מזמן לא היה פה דיון בנושא- "כמה קיבל המנהל???" כן כן, נושא מרתק בהחלט!
1 1234aaa New member 12/7/04 #47 לא צריך! זה יסתיים בזה שהוא יחשוף את הציון שלו, את תגלי את שלך ואני אגלה עד כמה אני טיפש! לא צריך!