מועדון 700

קרודיו

New member
מועדון 700

שלום אנשים משהו יודע האם הקרוס של קידום מועדון 700 שוה משהו? ואני מדבר על להגיע לרמות של 750+ היום יש לי 725. קרודיו

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gifשירה ../images/Emo124.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

תראי מי קפץ לבקר

1234aaa

New member
חחחח בול מה שחשבתי!!

אגב זה לא הבחור עם תאוריה נגד זה שאסור להתכונן לפסיכו' וכו' וכו'..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif שאני לא ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אתחיל לדבר כמה התגעגעת אליו ... נווווווווווווווווו התקבלת לאת"א או לא

000שירה000

New member
התקבלתי!! ../images/Emo6.gif

התקבלתי לת"א!!!!!!!! איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו-1234, אתה יכול לרדת עלי כמה שאתה רוצה על ה-"!" אבל לא איכפת לי! אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHTRUDIDI

New member
מזל טוב מותק!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

(הסימני קריאה זה מתוך הזדהות). אני שמחה בשבילך שזה הסתדר!כל הכבוד!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

סתם סתם
שירה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמחה בשבילך המון המון
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך המון המון המון המון המון בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1234aaa

New member
מזל טוב ילדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לרגל האירוע אני גם אני אהרוס המקלדת שלי מזל טוב שירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ואני לא יורד עלייך,אני עוזר לך לשמור על המקלדת
) אגב,תעשי טובה,ברגע שאת מתחילה ללמוד אל תעשי פה דברים כאלה (תקראי את התגובות שלי בהמשך השרשור,בלינק) ברצינות,יש אנשים שהם פשוט לא בקטע של זה!

000שירה000

New member
ברוך השם...../images/Emo6.gif

התקבלתי בירושלים, לא התקבלתי בבאר שבע ועדיין מחכה לתוצאות של ת"א

SHTRUDIDI

New member
מזל טוב על ירושלים../images/Emo24.gif!

באסה על בן גוריון
,ומחזיקה לך אצבעות לאת"א
. מה הפייבוריטית שלך?

000שירה000

New member
תודה

לא באסה, לא התכוונתי לעבור לשם השנה בכל מקרה. והעדיפויות הן: את"א, ואחרי זה ירושלים

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה לא אתה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

זה הכישרון שלנו לפתח כל שירשור משעמם שנוצר בפורום הזה

קרודיו

New member
זה למה אני פה שוב

כן הנה אני פה...עושהעוד פסיכו חזרתי אליכם.. ואני מכריז כל האוניברסיטאות זונות!! תשמעו את הסיפור שלי...(והבנתי של עוד כמה אנשים) . כידוע לכם היה ברצוני להתקבל לרפואה אומנם הבגרות שלי לא כ"כ גבוהה אבל הספיק לי הסכם לב"ש וכן נרשמתי לב"ש ואפילו כבר הגעתי לראיון והייתי שמח וטוב לב כשלפתע יום לפני הראיוןמתקשרת אלי ראש מדור קבלה ואומרת לי סליחה מצטערים היה לנו טעות בחישוב הסכם שלך!!! פשוט ככה בלי בושה!! המחשב שלהם טעה!! אתם מבינים? בגרות כבר לא יכלתי לשפר..גםלא פסיכו פשוט נדפקתי חזק לא עזרו צעקות ולא כלום לכן עכשו נאי שוקל לעשות עוד פסיכו ואני חייב קורס כי המוטיבציה שלי עכשו בריצפה. אז זהו.... ומה שדברתי אליו אז היה נגד המצרף עלמתי הנכבדה! בכל מקרה נסיבות לא כ"כ נעימות אבל כיף לחזור לפה. קרודיו

דווקא האוניברסיטאות בסדר

הייתי דווקא אומר שהמכללות הפרטיות זונות - הן לוקחות כל אחד בלי לסנן כל עוד יש לו את הכסף לשלם על התענוג.

למעלה