מועדון 700

000שירה000

New member
הוווו שלוווווווווםםםםםםםם!

ממממממממממממה שלומךךךך? תשמע, אני אישית לא עשיתי מועדון 700, אבל אני מכירה חבר'ה שעשו, והם מאוד מאוד מרוצים. לדעתי, עם הציון שכבר יש לך , ובגלל הציון שאליו אתה שואף- זה בהחלט הקורס שהכי יתאים לך (כדי שלא תצטרך לעבור שוב הכל מההתחלה - כמה זה רבע ועוד רבע, ותתמקד באמת בשאלות היותר קשות ומתקילות). בהצלחה!

gabimaor

New member
רק דעה

אבל לא בטוח שעם הציון שלך אתה בכלל צריך קורס. אם אתה מסוגל לגרום לעצמך ללמוד בצורה רצינית ורציפה ללא מסגרת כמו קורס אולי כדאי שתשקול ללמוד לבד.

Musi© Gi®l

New member
|ת| או למשל ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לקחת מורה פרטי... למשל... את נימרוד... אמממממממממ...... תוכל למצוא אותו בלוחות הפורום

000שירה000

New member
../images/Emo45.gif +"אבל"...

בעקרון- אני גם חושבת שכדאי לשקול ללמוד לבד, ואני תמיד בעד העניין הזה- אם מדובר במישהו שיש לו את היכולת לכך. מצד שני- כשמדובר בציון כל כך גבוה, כשכל טעות היא קריטית (אם אני לא טועה בשביל 750 צריך עד טעות אחת לפרק בממוצע) - אז עלולה להווצר בעיה קטנה, כי חומר הלימוד שמוצע בחנויות לעולם אינו מלא ומעודכן כמו זה שמקבלים תלמידים בקורסים. בהרבה מקרים הייתי אומרת- "יאללה, בשביל העוד 2 שאלות נכונות שהקורס יתן לך- לא שווה לשלם אלפי שקלים". אבל פה 2 שאלות זה קריטי. ולכן אולי זה כן שווה, אם זה הציון אותו הוא צריך. כמובן, שמדובר בספקולציות, ושסתם זרקתי את המספר "2" וזהו אינו איזשהו מדד או מחקר. פשוט ניסיתי להעביר נקודה מסויימת. כשאני למדתי לבד (לפני הקורס שלקחתי) הצלחתי להביא את עצמי לתוצאה של פלוס מינוס 90% תשובות נכונות, ושם "נתקעתי". הקורס שלקחתי אחרי אומנם הקפיץ לי עוד אחוזים אחדים בלבד, אבל זה בדיוק האחוזים להם הייתי זקוקה. (נכון שהמצב פה שונה, כי כשאני למדתי לבד - זו הייתה הפעם הראשונה, ואילו כאן מדובר במישהו שכבר עשה פסיכו אז הוא יודע יותר טוב על מה מדובר). לסיכום- גם אני חושבת שכדאי לך לשקול את האפשרות של ללמוד לבד, אבל לחשוב על זה "מכל הכיוונים" לחיוב ולשלילה... אם אתה מחליט שאתה צריך קורס, אז לדעתי מועדון 700 זו בחירה טובה.

gabimaor

New member
מסכים

אכן הבעיה העיקרית של הלומדים לבד והאמת,גם תלמידים שלומדים בפרטי (אפילו אצלי) זה חומר הלימוד.אין ספק שערכת ספרים מלאה זה אחד התנאים להצלחה של הלימוד. לכן,אם מחליטים ללמוד לבד,כדאי לנסות ל"גרד" ספרים מחברים שלמדו קורס במועדים האחרונים.

אכן, כך. תלמד לבד. הכתה רק תאט אותך

ותתן לך אשליה שאתה יודע הרבה (יחסית לאחרים).

קרודיו

New member
הבעיה היא

הבעיה היא שאנילא מרגיש שיש ללמד אותי משהו. אני באמת מרגיש שאני יודע הכל אבל כנראה שלא כי אני לא על 800 אלא על 740. השאלה אם הקורס יעזור.? שתביני מרוב תסכול התחלתי ללמוד את האוקספורד בע"פ.. אני באות c.

000שירה000

New member
חחח. כן, זו אני, לא- אני לא עושה

שוב פסיכו, אל תגזים. אני סתם פה
אגב, הצטערתי לשמוע את הסיפור שלך על באר שבע
מקווה שתעשה שנה של כיף ותתקבל בשנה הבאה!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אין מה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

להצטער על הסיפור שלו ... .... אם היה לו את הסכם הכי גבוה שם במילא הוא לא היה מתקבל כי... השנה צימצמו שם במכסות
בצורה רצינית.... לפחות ככה זה נראה לפי הקומונה
... מה לעזאזל שאלו אתכם בראיונות שכולכם נפלתם

000שירה000

New member
מממ- היה בהחלט ראיון מוזר

רוב השאלות לא היו כל כך קשורות לרפואה. אבל מצד שני- לא הרגשתי שלא הצלחתי להתמודד עם מה ששאלו אותי, כך שחשבתי שהלך די בסדר (הייתי בטוחה שאין תשובה נכונה או לא נכונה, והם סתם רוצים לראות איך הבן אדם מתבטא, חושב, מבין... אבל אולי טעיתי?). היו כמה קטעים מוזרים, שלמרות שהם טענו שלא ישפיעו על ההחלטה היו קצת לא אובייקטיבים: למשל, שאלו אותי באיזו אוניברסיטה אני הכי רוצה ללמוד...או למשל- המראיין שלי היה מזרחי, והתחיל לשאול אותי שאלות שנוגעות לקיפוח של מזרחים. עכשיו- איך בדיוק אני יכולה לענות על זה באובייקטיביות, כשהמראיין שלי מזרחי?? כלומר- אם אני יותר מדי אדבר בעד המזרחיים- זה עלול לצאת מזוייף מדי, כאילו אני מתחנפת אליו. אם אני אגיד דעות בעד ונגד (נגיד- איפה לדעתי אכן יש קיפוח, ואיפה זה סתם עניין תקשורתי, ואהיה "אני עצמי" כמו שכולם מייעצים)- אז זה קצת לא נעים כשהוא יושב מולי- אם אני אגע בנקודה שנוגעת לו ספיציפית?? גם דיברו איתי על הפלות- והוא היה דתי... בקיצור- מצבים לא כל כך ניטרליים, שזה לא נעים. וגם כל הזמן שאלו אותי למה לא הבאתי ממליץ שהוא רופא, ואיך אני יודעת שבאמת אני רוצה ללמוד רפואה אם אין לי אף רופא במשפחה (אבל נראה לי שהם סתם ניסו להלחיץ אותי. אני הגבתי די ברוגע. אז אולי זה לא היה טוב. לא יודעת). בקיצור - ממש, אבל ממש אי אפשר לדעת אצלם. יכול להיות שבכלל מה שהפיל אותי - זה משהו שאני אפילו לא זוכרת, ודווקא כל הנקודות שציינתי כאן הן לא הסיבה. חוץ מזה- תמיד נוח לחפש סיבה להאשים את המראיינים :) בירושלים ראיינו אותי 20 דקות בלבד, יצאתי באותה הרגשה מבאר שבע (טיפה פחות מוזר)- והתוצאות שונות. כל הראייונות האלה זה פשוט שיטה דפוקה. אני לא יודעת לומר מה טוב, אבל זה ממש לא לעניין. זה הרי הכי סובייקטיבי בעולם. מעבר לכך- זו סובייקטיביות שמתבססת עם הכרות של כמה דקות עם בן אדם, והיא זו שאמורה לקבוע לו את עתידו. ולהבא, שאלות כאלו תשאלי אותי בקומונה, כי "אנחנו לא קצת גולשים"??? :)

000שירה000

New member
אה, שאלה קלה:

1. בשביל היוקרה 2. בשביל הכסף 3. בשביל שסבתא תיהיה מרוצה 4. בשביל להיות מגניבה כמו ב-ER 5. בשביל להכיר בחורים סטודנטים לרפואה 6. כי לנתח גופות זה מדליק אותי 6. כי קיבלתי ציון מספיק בפסיכומטרי, אז- למה לא?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

סיבות מעולות
אגב,יש לך פעמיים 6....

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כבר ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הגעתם ל 6
וואו אתם מהירים. כישרונות

1234aaa

New member
יש כאלה שמתכננות מינית על הגופות..

שכחת את זה. בנוסף נוזלי גוף זה דבר מדליק!

למעלה