מועדון חברים סגור???

../images/Emo45.gif כבוד הרב ברק שכח להוסיף

... "המלבין פני חברו ברבים כאילו שופך דמים". אמר רבי יוחנן משום רבי שמעון בר יוחאי: "נוח לו לאדם שיפיל עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חברו ברבים". המלבין פני חברו ברבים אין לו חלק לעוה"ב, ואפילו לדבר מצווה שנאמר: "הוכח תוכיח את עמיתך", ואמרו חכמים: יכול, אפילו פניו משתנות? ת"ל: "ולא תשא עליו חטא". אם כן, עמדנו היום על חשיבות הזהירות שלא לפגוע לא רק במעשה אלא אפילו בדיבור, ולא עוד אלא שהונאת דברים קשה וחמורה מהונאת ממון. ואשרי מי שיודע להזהר ולהשתמש בפיו רק לדיבורים חיוביים וטובים. ציטוט מ yeshiva.org.il...

1מימוזה

New member
האם יש קשר

בין ביצ'ית ל- BESTIA? או אולי GONOSZ BESTIA אני מקווה שכתבתי כראוי. מכל מקום יש פה כמה כאלה. כמו שכתבת": עוקצנות עוקצנית - אלה אתן שנותנות עקיצת מוות!

טומי*

New member
מימוזה אני קורא לך...../images/Emo24.gif

אם רק תרצי להשתלב בפורום, נגמרו ההשמצות-העלבות...אני מקוה מכל הצדדים. ברוכה הבאה לפורום!

liat1953

New member
טומי כל הכבוד לך על הנכונות../images/Emo140.gif

ולך מימוזה,ברוכה הבאה למעוננו החם. אגב, אני מאד אוהבת את פרח המימוזה רק לא מכניסה אותו הבתה מאחר והוא מאד מלכלך...כל כך חבל... שנה טובה,נעימה,רגועה ובריאה לכולם.

"לא מדובשך ולא מעקצך"

אמש פניתי אליך כאל mimosa ביישנית ורגישה שנפלה על הצד הלא נכון . חשבתי שהבנת ... טעיתי. חבל.

siofok

New member
לא מעודכן

מה היית המריבה ועל מה היה הויכוח בכל אופן חבל על האנרגיות השליליות צריך לנתב לכיוונים של סבלנות וסובלנות בכל מקרה שיהיה לכולם יום נעים אני בדרכי ל
ויס לאט

vera2

New member
לרחל בוקר טוב השירשור הוביל למחוזות

מעניינים אני מורידה לפניך את הכובע ממש עשה לי טוב לקרוא את הציטוטים שלך כפתיחה ליום. שיהיה יום נעים ומענין.

טומי*

New member
ספר איך מזג האויר שם?../images/Emo42.gif

ואיך קיבלו אותך בקהילה שם?

B T1

New member
יכול להיות שמועדון החברים סגור

אבל האנשים שבפורום הם פתוחים, והם פתוחים לקראת כל חבר חדש שבא עם כוונות טובות להשתלב ולא לקטר ולקטרג. ביקורת בונה היא לגיטימית ולטובת הכלל, אבל השמצות בהחלט לא, לכן ממליץ לך elasni a csatabardot ולהפסיק להשתמש במילים בפורום כמו bestia גם אם זה דעתך על איש, אנו מנסים להיות הונגרים (במובן החיובי) ומתורבתים. תודה על ההקשבה. וברוך הבא.

למעלה