מועדון חברים סגור???

1מימוזה

New member
מועדון חברים סגור???

אם לא שמתם לב זהו פורום מתוך פורומים של תפוז
זהו לא מועדון חברים סגור - למרות שכך אתם מתנהגים. כמו שכותבת JU1001 שמישהו "חוצן" כלשהו יעלוב במי ממשפחת הפורום. או אז מימוזה דרלינג..אנחנו נעמוד על זכותינו להשאר כך כמו שאנחנו.. אגב, דפדפתי אחורה, ושמתי לב שאתם מתנהגים כך גם לאחרים. יש לכם גלי@ שאפילו אומרת על עצמה שהיא ביצ'ית לא קטנה. ולמרות שהגברות של הפורום (לא כולן!!!) מתאגדות נגד "חוצנים" חבל רק שמנהל הפורום נותן יד "לחסימה" של כניסת חדשים. גם אם אתם מגדירים את עצמכם כ"עוף מוזר" מותר גם לאחרים לחלוק על דעתכם ואפילו להתעמת - זה לא ניקרא לא לפרגן או לא לכבד כפי שורה2 הגדירה זאת. אבל תירגעו, אינני מתכוונת לחדור בכח. אני צברית וכצברית אני עוקצת לפעמים. אבל הפרי שלי מתוק ועסיסי - חבל שאתם מוותרים עליו.

mis sister

New member
../images/Emo31.gifזה לא החברים

זה המנהל. הוא ידוע כמי שאינו סובל חוצנים.יש לו בעיה עם גשמיות ורוחניות יתרה.תביאי לא תמונת שקיעה אולי תתקבלי.

יוליקה

Member
מנהל
אני חייבת להגיב, ותסלחו לי חברי

ראשית למימוזה1: כל ההתחלות קשות - כך נהוג לומר. אני בפורום מתחילת אוגוסט - קיבלו אותי בחיבוק עז ולבבי. וכשפעם אחת כתבתי משהו (שהתפרש בדיעבד לא נכון) הותקפתי חזיתית ובצורה קשה ובאמת נעלבתי כי הובנתי לא נכון. שוחחתי בטלפון עם מנהל הפורום הסברתי דברי. לא שהתנצלו בפני, אך עברנו הלאה. ל-MIS SISTER אני חושבת שעלינו להוריד את הכובע בפני טומי. הוא מטפל באמו החולה בנאמנות שראויה לקינאה. בד בבד הוא מנהל את הפורום אין זאת שמתפקידנו לעודד אותו ולחזק את ידיו בימים קשים אלה. אתה או את רואה זאת כחנופה??? אין זאת כי אינך יודעת חברות ונאמנות מה היא. צר לי שאלה פני הדברים. לא אינני חושבת שאנחנו מועדון חברים סגור - יש לנו מכנה משותף והוא שאנו או דוברי הונגרית, או נשואים לכאלה, או ילדים של סבא או סבתא הונגרים. מימוזה, את צברית כניראה נכדה להונגרים, תשאלי קצת את סבא או סבתא על התרבות שלנו.

livia18

New member
../images/Emo45.gifיפה הגבת.

כל אחד שיתבונן בתוכו פנימה ושישאל מאיפוא נובעת המרירות. לא יזיק לאף אחד להסתכל לכולם בגובה העניים.ולהיות יותר אמפתיים

livia18

New member
מה קרה מלחמה בפרום../images/Emo35.gif

שלחו במקום דרדרים יש לי הרגשה שמנסים להיות בשליטה קצת הבנה ואולי לקבל את השונה

livia18

New member
../images/Emo121.gif

מענין את קובעת עובדות מה טומי אוהב ומה רע בתמונת שקיעה והאם להעליב נקרא דבר רוחני

טומי*

New member
אנחנו לא מועדון סגור....

מביא לך חלק מתקנון תפוז לעיוניך הצהרות והתחייבויות הגולשות בנוסף, ומבלי לגרוע מכלליות האמור בתקנון זה, מצהירה כל גולשת ומתחייבת כלפי תפוז אנשים כדלקמן: · לא להשתמש בתכנים אשר מכילים ..... ; אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב, או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה או שעלול לפגוע ברגשות הציבור

vera2

New member
התברכנו במנהל פורום שאכן שולח../images/Emo20.gif

ידוע לי מפורומים אחרים שמנהלים פשוט מסירים הודעות שלא עונות על הקריטריונים של תקנון תפוז. ואילו טומי מביא את משתתפי הפורום להבנה מנתב לנושאים מענינים נענה לבקשות של כל פונה בעינייני הונגריה מעלה מפות הדרכה וכו' גם כאשר אין פיד בק מהמבקש.
דרך צילומיו אנו מגיעים לעולם קסום שעין רגילה לא מבחינה בה. אנו מאחלים לטומי להיות איתנו ולהמשיך לתרום לנו מכל הטוב שהתברך בו.מVera

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo24.gif לטומי שלנו. אל תשים לב

כנראה שמשעמם למלעיזים, והם מחפשים קצת אקשן. זה לא ילך להם. פשוט צריך להתעלם, לא להתייחס ולא לענות. עד שימאס להם. טומי, אנחנו כולנו אוהבים אותך, וההן לא מגיעות לקרסוליים שלך. וזה ממש לא מעניין אם החוצפה שלהן נובעת מהצבריות שלהן, מחוסר חינוך או סתם מטפשות או שעמום. בשבילנו הן לא קיימות! חרגתי ממנהגי לענות בנמוס, אבל הן הצליחו להרגיז אותי, בעיקר עם ההשמצות על טומי. זה לא מגיע לו, הוא תמיד נחמד, תמיד ראשון לענות ולעזור בכל בקשה, ובמיוחד עכשיו כשהוא לחוץ מהמצב של אמו, הוא צריך עידוד ולא הכפשות! אז טומי, תמשיך לנהל אותנו כמו שאתה יודע, וכמו שאנחנו כולנו אוהבים! בברכת שפור במצב של אמא, evike

גלי®

New member
אוייי, איזה קטע:

"יש לכם גלי@ שאפילו אומרת על עצמה שהיא ביצ'ית לא קטנה." על זה נאמר "יהללך זר ולא פיך..." אני מוחמאת ומוחנפת מזה שטרחת לצטט אותי... אגב: שאר חברי הפורום חושבים שאני עדינה מידי... :)))))))))))

evike

Well-known member
מנהל
גלי, מתוקה,תכניסי להן כמו שאת יודעת

jud1001

New member
גלי? "ביצ'ית"?..סחטן...../images/Emo41.gif

אני מה זה אוהבת את ההגדרה הזותי?.. את לא יודעת כמה הייתי מוכנה להקריב רק כדי שאזכה לכינוי "ביצ'ית"... הצליחה לעורר את קינאתי המימוזה!

גלי®

New member
אל תקנאי... התואר מהזה מחייב...:))

את יודעת כמה קשה לפלוט רעל וארס מול יצורים חמודים ונוטפי נופת צופים ??? :)))))

jud1001

New member
מימוזה דרלינג ../images/Emo41.gif

תפוז "אדמה ציבורית" זה נכון...אלא שיש הבדלים בין פורום לפורום..הפורום שלנו ניחן באנשים חמים..מפרגנים.. והוא בודאי לא מועדון חברים סגור , כל חבר חדש מתקבל בברכה בתנאי שכוונותיו נקיות! חוצן יקרא לחדשים שטיב וטוב ליבם מוטל בספק..תרגום חופשי שלי ל"טרול" בשפה האינטרנטית.. לא אלאה את החברים במה שכבר אמרתי פה..כן יש חילוקי דעות.. וכן יש אי הסכמות..וכו..אבל הכל באוירה תרבותית! באשר למנהל הפורום שגם בו טרחת ל"געת"..אם יש מנהל פורום שוחר שלום..מבין, משתף פעולה ומנהל את גליו של ים הפורום כמו שצריך ואפילו הרבה יותר... זה טומי! ובאשר לצבריות שלך..יש פה מספיק צברים..כמוני למשל.. יש עוקצנות מתוקה ויש עוקצנות עוקצנית..

ברק 188

New member
חברים החגים תתקרבים ויום כיפור בפתח

והיית עב שמחה לה בהונגריה, וביום הכפורים זה כל רצוני להיות לבן וצח נקי ופז כפיים, ברוכים הבאים ובורחות הנעלבות כולנו משפחה אחת גדולה ואל נא נ-ריבה אלא דבש יפיק פורמנו ,וטומי כפרה עליך לו...לו...לו...

למעלה