מועדון הפרופ השבור.........

magy

New member
רוחי, אם בן זוגך מגיע....

יש לי עבורו כינוי........אחלהההההההההההההההההה

מעניין לציין -קומיקס´אים טובים

מוצאים רק (או כמעט רק) מקרב המין הזכרי... שמתי לב לזה מנערות כשהתקנאתי ביד הקלה של בנים היודעים לשרבט סיטואציות ותנוחות גוף אני מאד אוהבת קוים ורישומים!) מישהו יודע מדוע אין ב"נוף" קומיקס´איות? ו..שקדי, שוב: ממליצה לשלוח העתק וירטואלי של היומנים הללו לאורי דותן - המקים והמתחזק את האתר של עמותת "דולפין" (ש´13), אתר שזכה לסיקור ושבח!

שקדי

New member
תודה רוח´לה........../images/Emo121.gif

אגב יש לך במקרה כתובת של הדולפין הנ´´ל????? שימי כאן ע´´מ שנשופהו בצוותא.......

שקדי

New member
חלק ממהווי תואר בפרוזה.........

כמובן חלק מהדברים מבוסס על ביטויים מחיל הים וסלנג מקומי יחידתי אבל נדמה לי שרוח הדברים ברורה.........

שקדי

New member
אוחטבוט.........../images/Emo110.gif

תמנון בערבית.....אוקטפוס באנגלית כינוי לאנשי היחידה.......אוחטבוטים

שקדי

New member
לתשומת ליבך..........

בתחתית ישנו ניק של הכותב מחשש לאאוטינג לא אחשוף כאן זהותו.........
פרטים בעיתונים................

שקדי כרטיס הכניסה שלך למפגש הוא

היומן הנ"ל. ובכלל שילה ביקשה שכל אחד יביא איזה חפץ נוסטלגי... חוצמאשר את עצמו - כמובן!

שקדי

New member
חשבתי שאני ארכאי מספיק...../images/Emo22.gif

אבל אם אתם מתעקשים אהרהר בדבר..............

magy

New member
אני כמעט בטוחה שהדבקתי לו

את האתר הזה לפני חודשים רבים רבים..... אבל לא התייחס..... אם זה האתר....יש בו תמונות רבות............

שקדי

New member
הדבר השני שהכי אהבנו..........

לעשות בשארם היה דיג..... לא.....לא כזה עם חכות........... עוד לא סיפרו לנו אז שאסור ובמילא עוד מעט מחזירים למצרים וגם צריך להכין משהו לערב לאורחים בכלל.....בשארם מי שהיו לו דגים......היו לו חברים

שקדי

New member
שקיות תה.........

אחד האימונים שלא סבלנו נקרא בפינו אימון שקיות תה עיון קצר בציור המצורף חוסך ממני את ההסברים באחד הימים באה יחידה מסוימת (ככתוב)לעשות במקומנו את המטרד הנ´´ל השאר נכתב בעיתונים...........................

שקדי - הנאה צרופה המסמך המקסים

שבידך, חתיכת נוסטלגיה אמיתית. תגיד לי באוזן ושאף אחד לא ישמע , מה היית נותן ע"מ להחזיר את מחוגי השעון חזרה? לי למשל, יש תקופה קצרה, משהו כמו שנה שלחזור עליה בשנית - הייתי מוכנה לתת 10 שנים מחיי..... הייתי מוכנה להוסיף עוד כהנה וכהנה ע"מ לחיות אותה שוב, עם התובנות של היום... בעצם... למה אי אפשר לחיות את החיים מהסוף להתחלה?
חונה במצב רוח מהורהר ....

למעלה