מועדון הפרופ השבור.........

שקדי

New member
מועדון הפרופ השבור.........

כששירתתי בשארם באחת מהתקופות מישהו התחיל מעין ספר השמצות שכזה משהו שלמען האמת השאלנו ממועדון טיסת מסוקים שהיינו מסתובבים בה קראנו לו ספר ההשמצות.....או מועדון הפרופ השבור על משקל נשבר לי הז.. היינו אומרים נשבר לי הפרופ. קטעים מהספר אנסה להביא מפעם לפעם וזה לא פשוט......הכל כבר די מתפורר שם.....כמוני בערך..............

שקדי

New member
מצלמה לא היתה לנו.........

אבל אחד החברה היה בעל יד קלה......ומוכשר לטעמי והוא הנציח חלק מהאנשים ומהארועים בכישרון ובהומור קבלי את ג´י......מטעמי ביטחון שדה חלקו האחורי

magy

New member
רישום נחמד

יש עוד ?????. בזהירות עם הדפים המתפוררים....

שקדי

New member
מצבת כ´´א.....זמנית

זהו אחד הדפים הראשונים שנכתב נדמה לי בעקבותיו באו רבים הרוב הומור פנימי ....זר לא יבין חלק אפילו אני כבר לא מבין בכל זאת עברו כשלושים שנה........נכתב ב1973

שקדי

New member
וכך התחילה.........

שרשרת האירועים שגררה את הבאתי הדחופה לשארם מי שלא מבין עדיין ימתין להודעה הבאה

שקדי

New member
למי שעוד לא קלט.........

המכתב הבא משאיר מפקד חיל הים לסג´´מ צעיר אחרי ביקור פתע במתקנו........... ואחרי מכתב כזה מלבב החליט מי שהחליט שרק שיגורו הדחוף של שקדי יתקן את המצב לאלתר שוגרתי......ואז הם למדו ברדק אמיתי מהו.............

שקדי

New member
למי שעוד לא קלט.........

המכתב הבא משאיר מפקד חיל הים לסג´´מ צעיר אחרי ביקור פתע במתקנו........... ואחרי מכתב כזה מלבב החליט מי שהחליט שרק שיגורו הדחוף של שקדי יתקן את המצב לאלתר שוגרתי......ואז הם למדו ברדק אמיתי מהו.............

שקדי

New member
הזהרתי אותכם...........

שכאשר אשתלט על הסורק תסבלו המשך יבוא.........

שקדי

New member
ועוד מכתב.......

שנכתב תוך כדי ארוח של להקת חיל הים במתקן המבורדק לאחר הופעה בשארם.................

magy

New member
אני מקווה שהחומר לא סודי

יחרימו את הפורום

שקדי

New member
מזל ש...........

רק את אני .........ושאר העולם קוראים כאן המשך יבוא.............

שקדי, 1. איזה יופי! 2. תעביר ל-

ל´דולפין´ 3. האם בשארם הייתם באהלים על החוף? ובאיזו שנה מדובר? מה מספר המחזור (באותיות עבריות?) ולסיום, אני ממש נהנית לסבול מתמונותיך!

שקדי

New member
מהווי המקום...........

חוף הים בשארם מילא תפקיד מרכזי בחיי החברה לאור היום ובמחשך............... הנה דוגמא ראשונית קטנה

magy

New member
יש לך שלושה ימים לחפש

את הפתקים שהיו צמודים ליונים....... אתה מביא אותם למפגש........ אני מכינה פתקים, כדי שנוכל לזהות אחד את השני............על פי הניק
PP

שקדי

New member
כן המפקדת.....כלומר המנהלת.........

לפקודתך תמיד.........רץ לחפש

magy

New member
"אנו אנו הפלמ"ח"

יש פתקים, כולל פתק לבן/ת זוג... המצאתי כינויים הולמים....
PPPPPP

למעלה