מועדון המעריצים של Rogue

מועדון המעריצים של Rogue

לבקשתו של חילוני עם שטריימל, Rogue חתולים ירוקים עם שלוש עיניים מודיע על פתיחת מועדון המעריצים של הRogue חד הלשון... כדי להצטרף, נא הדפיסו ומלאו את טופס ההרשמה: 1 - שם ____________ 2 - גיל ___________ 3 - מקום מגורים _______ 4 - מספר חשבון בנק _________ 5 - כתובת אימייל ________@______ 6 - סוג ומספר כרטיס אשראי ____________ 7 - כן, גם אני רוצה להצטרף למועדון המעריצים של Rogue כן\לא 8 - כדי להצטרף למועדון המעריצים של Rogue אני מוכן להפקיד בידיכם את מספר חשבון הבנק שלי ומספר כרטיס האשראי שלי כדי שתוכלו לעשות בהם ככל העולה על רוחכם כן|סדגש\}{ 9 - כדי להצטרף למועדון המעריצים של Rogue אני מוכן שתפיצו את כתובת האימייל שלי לכל שולחי הדואר זבל שמאוגדים תחת United S.P.A.M.M.E.R.S Inc' כן\לא 10 - אני מודע לעובדה שהחוזה הזה תקף לחמש שנים, בהן אתם רשאים לעקוב אחרי ולהשתלט על כל חשבון בנק שאפתח וכל כתובת אי מייל שתהיה לי את הטופס יש להדפיס, למלא ולשלוח להורים של Rogue בכתובת הבאה שמעון ועדה גת קיבוץ נען מיקוד 76829 עבור מועדון המעריצים של הטברייני חד-הלשון... Rogue קיבל אגו טריפ...

אני בטוח!

כדי להצטרף למועדון המעריצים של Rogue אתה צריך להיות מוכן לחשוף הכל - גיל, אורך, משקל, מידת נעליים ואפילו את צבע המשקוף של דלת ביתך! והיה אם תסרב לעמוד בתנאים אלה, חברת United S.P.A.M.M.E.R.S Inc' שמפעילה את מועדון המעריצים של Rogue רשאית לעקל את חשבון הבנק שלך, את ביתך ואפילו את החולדות שמסתתרות מתחת לבית שלך! זכור נא שעבור United S.P.A.M.M.E.R.S Inc' הדיבר: "לא תחמוד את אשת רעך, את עבדו וחמורו ומכוניתו ומערכת הסטריאו שלו וכל אשר לו" לא תופס! Rogue שובר מוסכמות (וגם שובר צלחות, כוסות ומדי פעם חלון או שניים)

דבר אחד אני יכול לומר לך

צבע המשקוף על דלת ביתי הוא לבן
.

KOD רק אל תשכח דבר אחד

שאם אתה לא מתייחס להצהרות שלנו ברצינות המספקת, חברת United S.P.A.M.M.E.R.S Inc' רואה לעצמה זכות לנכס לעצמה כל שברצונה, כולל המחשב שלך, השריון שלך, הבגדים שלגופך וביחוד את החתול של השכנה שלך! אז נא להתייחס ברצינות הראויה Rogue the ruthless business manager

על הנכונות לתרום ולעזור לחברה

United S.P.A.M.M.E.R.S Inc מבטיחה להציף את האימייל שלך באלף פרסומות הPenis Enlargement הכי פופולריות בתוך שלושת הימים הקרובים. אין ספק שכדי להתפאר גם בלקוחות נהדרים כמוך אנחנו נפיץ את כתובת האימייל שלך בין כל המתחרות, כדי שיראו איזה לקוחות טובים יש לנו... כמובן שהן ינסו להמיר אותך ללקוח שלהן על ידי הפצצה של מיליון אתרי פורנו ילדים לא-חוקי שהוא חינם עד לרגע שבו אתה מגלה שחשבון הבנק שלך התרוקן על ידי חברות בשמות כגון: "Eight years old sluts" ו-"Pedophiliac.com"... אבל אנחנו בטוחים שלמרות החוויות המרנינות (שעשויות אף לכלול ביקור של שוטרי מחלק המוסר בביתך ועונש מאסר וקנס כבד) אתה תשמור על נאמנותך לנו, החברה היחידה שמפיצה את כתובות האימייל של לקוחות חשובים כמוך באינטרנט, אינטרפול ובFBI... Rogue, President United S.P.A.M.M.E.R.S Inc'

למעלה