מועדון האופנועים

לי באופן אישי אין בעיה

אני מקפיד לרכב באופן קבוע עם אפוד זוהר,אבל זאת בחירה אישית שלי. אני גם אמליץ לחברי לרכב עם אפוד זוהר. הבעיה היא בצורת קבלת ההחלטות והמחטפים שמבוצעים לעיתים בקרב מקבלי ההחלטות. לאחר פניה של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים ,למועדון האופנועים הישראלי בנושא הנ"ל.העברנו להם את המלצותינו,אשר היו מנוגדות להצעה,תוך כדי פירוט הסיבות להתנגדות. גם בדיון בכנסת ,נציג המועדון הביע התנגדות למהלך. שים לב שמספר התאונות הקטלניות בהן מעורבים רוכבי דו"ג(רובן ככולן תאונות עצמיות) הוא מצמרר .סטטיסטית בהשוואה לשנה שעברה מספר ההרוגים הוא כפול בקירוב. נתונים אלו מזעזעים גם את מקבלי ההחלטות וחוסר האונים /חוסר היכולת להתמודד עם הבעיה ,מוליד "פתרונות קסם" כדוגמת האפוד הזוהר.זאת במקום להשקיע לדוגמא במעקות בטיחות "ידידותיות לרוכב" בעקומות וסיבובים מסוכנים.

מיצו

New member
מהסיבה שאת האפוד הזוהר אפשר להפיל על הרוכב

ואילו השקעה בתשתיות צריכה לצאת מכיסה של המדינה. בכל מקרה, ממליץ לשלוח תמונה של כל הרוג אופנוען כשגופתו לבושה בווסט זוהר אל כבוד הח"כ ולשאול אותו אם האפוד הזוהר המזורגג שלו עזר.

Pumi

New member
אפוד מכניס כסף. טיפול בתשתיות מוציא כסף

בואו ננסה לנחש מה יעדיפו בממשלה לעשות? קשה הא?

tedys strm

New member
לפני מעקות בטיחות ידידותיות לרוכב

שדורשות השקעה מהמדינה ולא בא להם להשקיע, יש דברים יעילים יותר מהווסט הזוהר בהגנה על הרוכבים. אלה דברים שעדיין עלותם תיפול רק על הרוכבים אבל לפחות גם ייתנו תמורה בהגנה על חיי רוכבים. למשל: חיוב במיגונים שונים, כפי השימוש בארצות מתקדמות ברכיבה, או מה שאני דוגל וזאת הגנה אקטיבית: חיוב רוכבים בקורסי רכיבה מקצועיים וכד'. אבל למה לתת תקנות לווסט שלא יועיל כשמתחת לפנס יש דברים יעילים יותר. אולי מישהו רוצה לנכס לעצמו ווסטים זוהרים על הכבישים. זה בולט וכל הציבור ההדיוט יריע בקול גדול איזה צעד חזק מגן ברכיים אף אחד לא יודע מה זה אולי אפשר להציע מגיני ברכיים צבועים בזוהר

yi tai

New member
תכנס לפורום אופנועים בYNET, שם רוב הכותבים

חברי המועדון. איתי

למעלה