מועדון בתל אביב

אייריש

תשמעי,את מוציא שם רע ליואל (שהגיונית הוא אמור להיות הפנטזיה הכי גדולה שלך - מח"ט גבעתי).חידלי. חוץ מזה, כבר 2 בלילה, אני הולך לישון (אני אלך לישון עם חולצת פלח"וד 932 שחבר הביא, כי החולצות האלו טובות רק לשינה,חד"כ וסתם לקפוץ איתם למכולת)

IrIsH BaBe

New member
אממ תאמת

הייתי שורצת מדי פעם בחמ"לים ההתקפיים שבנינו לחטיבה שלו. הרבה פעמים הוא עבר לידי ורק רציתי לצעוק לו: יוווווואל קח אותי לגבעתי. חבל, אחרי זה הייתי מקבלת ריתוק. :( וכן הוא חתיך! ולי יש חולצה של 435. רוצה החלפות?

חממה זה חרא

לכת זה חרא.מלא קיבוצניקים צהובים ושחצנים..,סבלתי את זה מספיק בשירות שלי. תנו לי את השישי סטודנטים שלי באולטרסאונד ואני מסודר מעל הראש. חוץ מזה, לבחורה שמתלהבת מחולצות סוף המסלול - רק שתדעי מספר דברים: לרוב צעירים אוהבים ללכת עם זה לרוב זה קיבוצניקים שמתלהבים סתם לרוב אין להם כסף, כי אם יש לך כסף אתה הולך לקנות לעצמך חולצה נורמאלית אם את בוחרת אנשים על פי החולצות סוף מסלול שלהם, את פשוט ילדה אומללה ומסכנה. (הדברים נכתבו ע"י לוחם לשעבר בנח"ל, שמחזיק בחולצות סוף טירונות,סוף מסלול,חולצת גדוד,חולצת פלוגה,חולצת מד"ס מהבא"ח,חולצות סוף קורס מ"כים וחולצת מ"א ולובש אותם רק בבית)

IrIsH BaBe

New member
הווו איזו הסחפות....

בואו נסכם בזאת: יחסית למסיבות התת רמה בדרום הלכת זה סבבה הלוחמים שבאים עם חולצות סוף מסלול באמת קצת צעירים, וזה הסוף מסלול שלהם- הם מקבלים את החולצות שם והם שמים אותם על החולצה שבאו איתה מהבית. שום אין כסף וכל החרטא הזה.... הם טחונים אחושרמוטה ומה יש לכם מקיבוצניקים?? צהובים, בסדר צודק....גמני לא כזה אוהבת. הם לא בהכרח מקיבוץ! והבנו שאתם אזרחים עוד מימי קום המדינה. אני עדיין בהלם. תפסיקו להתנפל!! ומה זה הכמות חולצות הזאת?? זרוק לפה כמה!

Lady McBeth

New member
אחותי, תגידי, נדפקת בראש?

מה כל ההתלהבות הזו מלוחמים בכלל ומחולצות סוף מסלול בפרט? מה נסגר איתך? זה איזשהו סוג של פטיש? יאללה, השתחררת. צאי מזה. :)

r o n 2 1

New member
אירה אל תספרי לי מעשיות

מה באמת עשית שם ... כי יש שם לפחות3 גולנציק'ים שגרים במקום הזה..?!?!?!?!?!?

טוב

במקום שהכי הדרמתי אליו אי פעם זה היה "המוסד", אף לא יצא לי להיות במסיבות בדרום,כך שאין לי דעה בנושא. רוב האנשים שבאים עם חולצות סוף מסלול באים בשביל הפוזה.זה סתם שטות, אני אף פעם לא הייתי צריך את הפוזה הדפוקה הזאת. אחרי 3 שבועות במוצב, הדבר האחרון שאני רוצה לראות כשאני יוצא לבלות זה את הצבא. את עושה לעצמך דימוי די אותופי של לוחם - חתיך וטחון - זה לא נכון. חוץ מזה, לבוא למסיבה עם חולצת סוף מסלול או דבר דומה זה סתם הזנחה לטעמי האישי. וחוץ מזה, אני רק נותן את דעתי, לא מתנפל. והחולצות - הן מזכרות מכל שלב ושלב בצבא.

ג'יזס קרייס...

מסיבות בדרום הן פחות איכותיות? בואו נראה : מסיבה בשפיים - נגמר ברצח מסיבות בת"א - לא פעם ולא פעמיים נגמרו ברצח מסיבות בחיפה - נגמרו ברצח. כמישהי שאוהבת לוחמים, נוח לך עם זה שמספר פעמים לא קטן , השאירו לוחמים בחוץ במסיבות של הלכת והחממה? אז כן, בדרום לא הכל ורוד, מספר מקומות מועט ביותר , לא אגיד שלא היו מקריי אלימות, אבל מועטים ביחס לשאר המדינה. וצהוב זה עיניין של אופי. ואין כל רע בקיבוצניקים.

גדוד גרניט חוד החנית

גם אני הייתי בגדוד איזה מחזור אתה ובאיזה ותיקה ההיית

yehuda18

New member
מישהו עדיין הולך למועדונים?

עברנו את זה כבר בגיל 18...

אזרח111

New member
עוד טפח מחייו המסתוריים של ג'אן.

גלוח-ראש, אוהב לדוג לבד, מוכיח 24/7 משוואות של מתמטיקאים מתים, עובד גם 24/7, גר בנס-ציונה .... יאללה ג'אן, עוד קצת מידע ורייקו מגיע אליך :)

למעלה