מועדון בתל אביב

LyricMan

New member
מועדון בתל אביב

יצא לכם פעם לצאת למועדון בשישי ולהתבאס מהמחירים של המועדון על השתייה? יצא לי כבר פעמיים. הפעם האחרונה הייתה בMOVE, נמל תל אביב. רחבה אחת קטנה, שתייה בסכומים לא לכל כיס (בקבוק קטן של מים 12 ש"ח) ומה אם תבואו למועדון ויש בו 4 רחבות עם מוזיקה שונה: רוק, היפ הופ, אלטרנטיבית ומטאל, שתייה חינם כל שישי (אלכוהול וקלה), פינת ישיבה עם נרגילות חינם (כולל חדרונים פרטיים למי שרוצה להתפנק קצת עם בת זוגו) , כניסה 75 (יש הנחות לכל מי שמזמין מראש דרכי (65) ועוד כל מיני הפתעות שאני מארגן למי שבא איתי), האם זה נשמע לכם מקום שתהנו בו?! המועדון עצמו קיים מעל 8 שנים, קוראים למועדון: המוסד. הוא נמצא כמה דקות מהבארבי ברח' השך 12. מי שרוצה לבוא, לראות בעצמו את מה שאני מציע, מוזמן להרים צלצול: 0545227285, קוראים לי אלברט. כמו שאמרתי, מועדון המוסד, רח' השך 12. רחבות היפ הופ (מומי לוי), רוק, אלטרנטיבית, מטאל. שתייה חינם כל הלילה!!!!! נרגילות חופשי! כניסה בסך הכל 75 ש"ח! (אחרי הנחה שלי 65 ש"ח) 0545227285, אלברט.. מחכה לכם!

IrIsH BaBe

New member
אחשלו למה אתה מתעקש?

חבל, יש לי את החממה\לכת 50 שקל כניסה או אפילו פחות שתיה חינם!!!!!!!!!!!111 (אה זה סתם כי אני לא שותה חה חה) העיקר יש מוסיקה ישראלית והרבה חבר'ה עם חולצות סוף מסלול.... אפשר לבקש משהו יותר טוב מזה? מה נראה לך עם ה75 שקל האלה? ריפ אוף לגמרי

כשבנות משתחררות...

לא מגיע הזמן להפסיק להתלהב מחולצות סוף מסלול , חיילים בגבעתי וכו'? לפי דעתי זה אמור להסתיים בסוף התיכון, אבל אם משהו התפקשש בדרך, זה השלב .... אחותשלו.... זה רי אוף לגמרי...

ArsaWhat

New member
וזה גם די מעפן לצאת לבוש ככה

אתה לוחם, יוצא הביתה פעם בשבועיים-שלוש, לא היית רוצה להשאיר את הצבא מאחוריך למשך הסופ"ש? קצת להשקיע בעצמך באיזו חולצה יפה במקום בחולצת סוף מסלול? אלא אם כן אתה רוצה להרשים כל מיני מורעלות...

IrIsH BaBe

New member
i just cant let go

וחוץ מזה, החיילים האלה מגבעתי הופכים להיות אזרחים במילואים

r o n 2 1

New member
ללכת חממה את קוראת איכות

גועל נפש של גזענים , מלא קיבוצניקים וילדים שרק אתמול התגייסו . תבואי לטרמינל בימי שישי למסיבות סטודנטים לא תראי כל מיני מתלהבים עם חולצות של סוף מסלול .

IrIsH BaBe

New member
בלכת יש גם מסיבות סטודנטים

אבל הם באים עם שיער ארוך וזקן וזה מכוער!

r o n 2 1

New member
בצפון רק טרמינל או יגור

לא חבורה של גזענים שלא מכניסים "שחורים" (מקרה בווזגלו לוחם בגולני שלא נכנס לחממה).

או זה מזכיר לי

פעם אחת אני וחברים שלי הלכנו ל"ורטיגו". כולנו ילדים טובים, לבושים נורמלי ולא כמו ערסים עם גורמטים וחולצות של "כאוס" וחרטה כזה. אבל לא הכניסו אותמו. למה? כי היה לנו קוצים ואחד החבר'ה עשה גם פאן אז ההינו יותר מדי "ערסים" עבורם (וכולם ילדים טובים,לא אלימים,חלקם לוחמים שכל חטאינו היה ששמנו ג'ל בשיער) ובכלל,אייריש. מכירה את מדור "אנשים שצריך להרוג" מבלייזר? אנשים שצריך להרוג: -בנות שעושות פוזות לצלמי מסיבות באמצע מועדון -צלמי מסיבו שמחליטים לעשות בוק לבנות באמצע מועדון -אנשים שהולכים למועדון בחולצות סוף מסלול -גברים שלובשים ורוד

IrIsH BaBe

New member
כן ממש...שמענו על

הלוחמים של ימינו, קוראים קוסמו בסתר איפה שיש את העמוד הזה עם העצות לחבר חחח והקורס "חובשים קרביים" שלך הוא לא בדיוק מסלול :)

רק סוף קורס חובשים?

(שזה גם כבוד האמת). יש עוד, יש לי גם של גבעתי.... אגב, הבן אדם שהגה את רעיון "מוות לאנשים שהולכים בחולצות סוף מסלול" סיים מסלול בגדוד צבר של גבעתי....

למעלה