כן אבל להגיד
שאנחנו לא רוצחים חיות במרכאות ולהגיד שאנחנו שונאים דתיים? אני אישית לא שונא דתיים, את סתם מעלילה... זה כמו שאני אגיד שאת שונאת חילוניים. וכל הזמן הזלזול מההודעות שלך נוטף...ואת מצפה אותו בבכיינות יתר ובכאילו את המסכנה... צמחונות זה מעולה? צמחונות זה לא לפגוע בבעלי-חיים תמימים ומסכנים.. וצמחוני הוא אדם יותר מוסרי מאחד שאוכל בעלי-חיים...תרצי או לא. כי לבננה אין מערכת עצבים או רגשות..והיא לא רוצה לחיות. זה כמו שאני אגיד, מה זה אדם זה רצח? למה בננה זה לא רצח? נו באמת נופר.. אפילו ע"פ היהדות זה ככה.. קראי פה: "תזונה צמחונית עולה בקנה אחד עם ערכים בסיסיים ביהדות, מכמה בחינות: * האיסור ההלכתי לצער בעלי חיים אינו מתיישב עם המציאות בקשה של התנאים שבהם מגודלים בעלי החיים בתעשיות המזון המודרניות. * התורה מצווה עלינו לשמור על העולם שבו אנו חיים ("בל תשחית"), ואילו תעשיות המזון מן החי מסבות נזק סביבתי עצום. * אנו מצווים לשמור על בריאותנו ("ונשמרתם מאד לנפשיכם"), אולם אכילת בשר מסבה נזקים בריאותיים קשים." בקיצור יש בדת היהודית מקום לצב"ח, וגם יש איסור לאכול חיות חולות, אך בתעשיות רוב בעלי החיים פשוט חולים אם לא גוססים.