מוניק תודה רבה

alonronit

New member
מוניק תודה רבה../images/Emo23.gif

תודה רבה על מה שעשית בשבילי אני מודה לך מעומק ליבי ועל התמיחה שנתת לי על העזרה ועל הלב הטוב והמבין וחם שלך אני מעריץ שלך וגם אני גאה שהקרתי אותך לעומק תודה את מין מלאך ששמר עלי הרגשתי כמו הבן שלך נורא עזרת לי תודה מי עומק ליבי אלון נ.ב אם היה לי מזל אולי היתי גיסך אהבה באה רק מי קיון אחד כנירה לא בטוח

alonronit

New member
לילה טוב מוניק../images/Emo23.gif

לילה טוב תודה לך מלאך אלון

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifלילה טוב אלון../images/Emo29.gif

אלון מקדישה לך שיר מקווה שתבין את המסר וזה מכל ה-
אלון את חשבת שניצלת, שהעסק נגמר ששילמת על הכל, וביוקר ועכשיו הוא חוזר שואל מה נשמע ואת שוב מרגישה כמו תינוקת את אוהבת אותו, את שלו לתמיד אבל הוא, מי יודע של מי הוא תחייכי כשיגיד לך את מה שיגיד כשילך הדמעות כבר יגיעו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות, לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור ובוקר אחד תקומי פתאום עייפה מדמעות ומסליחה הוא ישמע את כל מה ששתקת עד היום כשתאמרי לו: לא אוהבת אותך הוא יגיד שאת לא מבינה יבקש הזדמנות אחרונה אם תרצי יתחנן רק תגידי לו כן ישבע שתמיד הוא יאהב שאת לא יכולה בלעדיו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות, לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור תשמעי בקולו שוב תבכי בגללו או שכן או שלא או שכן או שלא ריטה מוניק

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifאלון מאמי../images/Emo23.gif

הגבתי לתודה ואופס זה לא הופיע,,,אז אכתוב שוב ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אלון מאמי הבית שלי תמיד פתוח כמו כתמול שלשום, מחר ובכלל אתה יכול לבוא חופשי אתה בשבילי כמו בן משפחה ואתה יודע, הכל יכול להשתנות אבל..... אתה תמשיך קדימה בצעדי ענק, תניח את העבר מאחור תביט להווה לעתיד ולמחר האתמול לא יחזור ומעומק ליבי מאחלת לך רק טוב אלון ושוב, תזכורת ביתי הוא ביתך ככול שתחפוץ
להתראות אלון
מוניק

alonronit

New member
למוניק

אני חנוק מידמעות ואבן ענקית לוחצת לי על החזה וגרון אני מרגיש גמור מכאב אני יודע שאת מבינה אותי תודה על השיר אני מאוד מעריך אותך לילה טוב אני מקווה שהצליח לישון תודה לך על האבנה חלומות פז מוניק אלון
|

Mוניk

New member
אלוןןןןןןןןןןןןןןןןןן ממי../images/Emo23.gif

אלון ממי אני ערה ואם בא לבוא אז קדימה אל תחשושששש או לפחות תתקשר אם לא הלילה אז בבוקר מאחל לך שתרדם אף על פי ולמרות הכל מוניק

למעלה