רוק עצמאות 2003 ../images/Emo3.gif
אז לפי דעתי......היה ממש ממש טוב! אבל לא רק בגלל הלהקות...למרות שהיה להם חלק ענק בעניין! קודם כל, זו פעם ראשונה אני חושבת שאני שומעת את דיאליזה בארץ הפלאות- וממש ממש אהבתי! הפרפורמרים הכי טובים לדעתי היו מוניקה סקס- כי זה היה פשוט יפה כשכולם אבל כ-ו-ל-ם עמדו ורקדו ובכלל הם הקפיצו את הקהל לאללה היהודים- טוב. אני לא אוהבת מי יודע מה את היהודים, אבל זה היה השואו השני המוצלח, רק חבל שהשירים שלהם (חלקם) קצת נגררו... ירמי קפלן- היה די טוב, רק הוא קצת קלקל לי את הההנאה מההופעה שלו כשלפני ואחרי כל שיר הוא דאג לציין שהדיסק שלו נמצא שם וגם החולצות, פעם ראשונה-שמענו. וגם בפעם השנייה, אח"כ זה רק קלקל לפי דעתי ונתן תחושה שהוא פה רק כדי לעשות קצת כסף...זו לפחות התחושה שאני קיבלתי חלוצי החלל- אני ממש אהבתי (קצת התאכזבתי מאוצר המילים המוגבל
) אבל היה נחמד לאללה...מה שאכזב אותי זה שיש שיר אחד שלהם שאני ממש ממש רציתי שיעשו אותו בהופעה ואני מתה עליו והתאכזבתי קצת כשהם ירדו מהבמה וקלטתי שהם עוד לא עשו אותו....נו מילא. מוקי- חח היה שווה, וזה אפילו די משעשע לראות את כל הערסים למיניהם צועקים "כולם מדברים על שלום, אף אחד לא מדבר על צדק" מצחיק אותי כל פעם מחדש משום מה.....ונורא נורא אהבתי שהוא עשה את שיר הגאנג'ה! אני מתה על השיר הזה (לא שזה אכפת לכם

) הדורבנים- אני לא כ"כ בענין של מוזיקת דיסקו, אבל האמת שדי התלהבתי, כי זה סתם היה נחמד כזה

הדג נחש- מה שלא תגידו לי עליהם- אני ממש אוהבת את הדיסק השני שלהם, הוא ממש מקפיץ
אז מיותר לציין שגם נורא נהנתי מההופעה שלהם. סאבלימינל והצל- אני פשוט לא אוהבת את הבנאדם ואת המוזיקה שלו, ולא אוהבת זה במילים עדינות מה שנקרא. שונאת את האמירה שלו, ואת הקול שלו ואת הפאוזה שלו ואף אחד לא יוכל לשכנע אותי אחרת....סורי עברי לידר- אין לי הרבה מה להגיד. נהנתי לשמוע מממ דנה ברגר- לדעתי היא קיבלה את השעה הכי גרועה....באצה לה. אבל גם היה נחמד, למרות שבשלב הזה הרגליים שלי כבר הרגו אותי כי כל הערב עמדתי וקפצתי (לא מומלץ במיוחד) ואביב גפן- ממממממ.....פשוט היה.....אביב גפן
רק נורא הצחיק אותי שהוא כל הזמן התפרע והתפקששו לו דברים, כמו הכנפיים שהוא רצה לזרוק על הקהל וזרק על עצמו, או שאחרי שהוא הוריד את החולצה וקפץ הוא נפל, וכל הזמן הפיל דברים. אבל יותר מצחיק היה האיש במה המסכן שם, שכל שנייה היה צריך לרוץ ולהרים את כל מה שאביב הפיל...
ובקשר לאנשים- ציפיתי להרבה יותר ערסים ופרחות, אבל לא נתקלתי ביותר מדי. זה כבר היה טוב....וחוצמזה שהיו שם אנשים ממש ממש אדירים, אז סתם היה נחמד מהבחינה הזאת אז עד כאן בערך הסיכום המשעמם שלי על רוק עצמאות. בואו נגיד שהיה ממש טוב, אבל שנה הבאה- אנחנו רוצים לראות גם קצת כנסייה, ברי, פאנקייק, משינה (אם יתמזל מזלינו

) ועוד רבים וטובים...