מוניקה סקס שולטים !!!!!!!

geva

New member
מי תפס את החולצה של אביב גפן?

הה.... וזרקו גם מקלות תופים... מי תפס אותם?

רוק עצמאות 2003 ../images/Emo3.gif

אז לפי דעתי......היה ממש ממש טוב! אבל לא רק בגלל הלהקות...למרות שהיה להם חלק ענק בעניין! קודם כל, זו פעם ראשונה אני חושבת שאני שומעת את דיאליזה בארץ הפלאות- וממש ממש אהבתי! הפרפורמרים הכי טובים לדעתי היו מוניקה סקס- כי זה היה פשוט יפה כשכולם אבל כ-ו-ל-ם עמדו ורקדו ובכלל הם הקפיצו את הקהל לאללה היהודים- טוב. אני לא אוהבת מי יודע מה את היהודים, אבל זה היה השואו השני המוצלח, רק חבל שהשירים שלהם (חלקם) קצת נגררו... ירמי קפלן- היה די טוב, רק הוא קצת קלקל לי את הההנאה מההופעה שלו כשלפני ואחרי כל שיר הוא דאג לציין שהדיסק שלו נמצא שם וגם החולצות, פעם ראשונה-שמענו. וגם בפעם השנייה, אח"כ זה רק קלקל לפי דעתי ונתן תחושה שהוא פה רק כדי לעשות קצת כסף...זו לפחות התחושה שאני קיבלתי חלוצי החלל- אני ממש אהבתי (קצת התאכזבתי מאוצר המילים המוגבל
) אבל היה נחמד לאללה...מה שאכזב אותי זה שיש שיר אחד שלהם שאני ממש ממש רציתי שיעשו אותו בהופעה ואני מתה עליו והתאכזבתי קצת כשהם ירדו מהבמה וקלטתי שהם עוד לא עשו אותו....נו מילא. מוקי- חח היה שווה, וזה אפילו די משעשע לראות את כל הערסים למיניהם צועקים "כולם מדברים על שלום, אף אחד לא מדבר על צדק" מצחיק אותי כל פעם מחדש משום מה.....ונורא נורא אהבתי שהוא עשה את שיר הגאנג'ה! אני מתה על השיר הזה (לא שזה אכפת לכם:)) הדורבנים- אני לא כ"כ בענין של מוזיקת דיסקו, אבל האמת שדי התלהבתי, כי זה סתם היה נחמד כזה:) הדג נחש- מה שלא תגידו לי עליהם- אני ממש אוהבת את הדיסק השני שלהם, הוא ממש מקפיץ
אז מיותר לציין שגם נורא נהנתי מההופעה שלהם. סאבלימינל והצל- אני פשוט לא אוהבת את הבנאדם ואת המוזיקה שלו, ולא אוהבת זה במילים עדינות מה שנקרא. שונאת את האמירה שלו, ואת הקול שלו ואת הפאוזה שלו ואף אחד לא יוכל לשכנע אותי אחרת....סורי עברי לידר- אין לי הרבה מה להגיד. נהנתי לשמוע מממ דנה ברגר- לדעתי היא קיבלה את השעה הכי גרועה....באצה לה. אבל גם היה נחמד, למרות שבשלב הזה הרגליים שלי כבר הרגו אותי כי כל הערב עמדתי וקפצתי (לא מומלץ במיוחד) ואביב גפן- ממממממ.....פשוט היה.....אביב גפן
רק נורא הצחיק אותי שהוא כל הזמן התפרע והתפקששו לו דברים, כמו הכנפיים שהוא רצה לזרוק על הקהל וזרק על עצמו, או שאחרי שהוא הוריד את החולצה וקפץ הוא נפל, וכל הזמן הפיל דברים. אבל יותר מצחיק היה האיש במה המסכן שם, שכל שנייה היה צריך לרוץ ולהרים את כל מה שאביב הפיל...
ובקשר לאנשים- ציפיתי להרבה יותר ערסים ופרחות, אבל לא נתקלתי ביותר מדי. זה כבר היה טוב....וחוצמזה שהיו שם אנשים ממש ממש אדירים, אז סתם היה נחמד מהבחינה הזאת אז עד כאן בערך הסיכום המשעמם שלי על רוק עצמאות. בואו נגיד שהיה ממש טוב, אבל שנה הבאה- אנחנו רוצים לראות גם קצת כנסייה, ברי, פאנקייק, משינה (אם יתמזל מזלינו:)) ועוד רבים וטובים...

סיקור חוויות

למה זה נגמר?!?!?! איך אפשר לחכות עוד 365 יום איך?!? רוצים עכשיו!! בהופעה של מוניקה הייתי יחסית קדימה וממש שמחתי שהגעתי עד הלום!! אפילו שהייתי קורבן לפוגו עדיין היה שווה! כמה דקות לפני אחת נכנסתי לשירותים שם ופתאום אני שומעת :"אם יש מתים למעלה בשמיים...", פאק איזה ריצה דפקתי, אם דרכתי על מישהו- סליחה!! דנה, תאמת היא לא כזו גרועה יש לה תרגעים, אבל מה זה היה אמור להביע: ככה זה צריך להיות, או משו כזה.. יו זה היה נשמע כאילו עוד דקה היא גומרת על הבמה!! ד"א היא כבר ילדה?? עברי היה מצויין- כמובן, ידיד שלי הומו איתר כמה בנים בלי חולצות שידעו תשירים שלו בע"פ ושמח!! דיאלזיה- וואלה פעם ראשונה שמעתי אותם אתמול והם בדרך הנכונה! התלבושת של הסולן הזכירה לי את אוזי אוסבורן שימיו הטובים בבלאק סבאת'! אביב- ענק, אין מילים, רק בשבילו נשארתי ערה!! מוקי- תאמת שאני אפעם לא שומעת אותו, אבל הוא היה נורא נחמד סבבה כזה. דג נחש- הנ"ל. סאבלימינאל והבצל- שמתם לב איך כל הפקצות והערסים יצאו מהחורים כשהם עלו על הבמה?! חלוצי החלל היו ממש תחת, איכסה. אבל אהבתי את קפוציצי קפוציצי קפוץ וביצעתי את זה כהלכה! דורבנים לא ממש שמעתי אבל הייתי עם איזה שלומד עם אחד מהם והוא אמר לי שהם טובים, אבל דעתו לא נחשבת אז הבלגתי! טוב אז בסה"כ היה פנאן, אבל קצת הצטערתי שברי, כנסיית השכל, שוטי הנבואה (אזהרה- זה דופק תשכל וממכר) לא הגיעו אבל עדיין נהניתי!! אז חג שמייח וכשר לכם!!!!

באמת היה אחד הטובים

פגשתי אנשים שלא ראיתי המון זמן. פשוט אי אפשר היה לזוז מטר בלי לפגוש מישו שמכירים. זה היה אחד השולטים. הגעתי אבל רק אחרי דיאליזה וחלוצי החלל. ההופעות הטובות: היהודים, מוניקה סקס, מוקי, אביב גפן והדג נחש (שחבל ששרו מעט מאוד) הפחות טובות: עברי לידר (שהאמת שנרדמתי בהופעה שלו אבל הייתי ער מספיק כדי לשמוע שכולם שרים לו שהרבה יותר קל לזיין בתחת) ודנה ברגר, שהיא נחמדה ולא יותר. הדובדבן שבקצפת: הדורבנים!!!! אני לא ידעתי שהם יופיעו, וכשאמרו ת'שם שלהם הייתי באקסטזה, להקה חזקה!!! דיסקו-פאנק משובח!

פינסקר

New member
מה ?!?

הדורבנים האלה פשוט הרגו ת'כיף ... הכל היה קופץ ושמיח לפני שהם עלו ! מי רוצה לשמוע דיסקו במופע רוק ? בקשר לדג נחש - אני לא מבין איך מישהו שומע ת'מוזיקה הזאת בכוונת תחילה ?! שירים כל כך מעצבנים ולא קשורים לעולם (טרומפלדור - נו אתם יודעים זה עם היד ...) לא מבין אנשים .... אם לא היה פוגו רצחני ,קצת מכות ,ושוטרים שמפנים ת'מתפרעים הייתי נרדם על בטוח ...

דעה אישית...חוזרת...

חחחח....כן בעיני הדורבנים גם לא היו משו בכלל... אבל בואנה..היה ממש אחלה..היה ערב מטורף כמו שבחיים שלי לא היה לי!! ומי שישב כל הזמן על הדשא מאחורה ואמר שהיה כייף...אין לו מה לדבר בכלל.. הכי היה שווה להתקרב לבמה לצרוח ולקפוץ (ולהמחץ) כמו משוגעים! אין מה לעשות...הכי היה טוב (ממה שאני הכי נהנתי לפחות) היה היהודים ומוניקה סקס... ומה שמישו פה אמר על סאבלימינל..חח..כן..זה באמת היה מצחיק כזה ביהודים אתם רואים כזה את כל הערסים עומדים כמו מפגרים ולא יודעים את המילים בגרוש חוץ מ"קרוא לה אלה"..פחחח... וכזה פתאום כשסאב עלה אז כולם כזה באים בהמונים ומתלהבים שם..

כמו שכולכם כבר אמרתם...

היה ענקקקקקק!!
מ-מ-ש נהנתי!! היו הופעות מדהימות, פגשתי מלא אנשים שאני מכירה, היתה אחלה אווירה, בקיצור- מושלםםם! היהודים נתנו בראש בטירוף, עברי היה מעולה, גם מוניקה, וירמי קפלן ומוקי.. קצת היה חבל שסאבלימינל, מה קשור והדורבנים היו שם, ולא ברי ושייגעצ, ושוטי הנבואה... ואביב היה טוב..אבל..המממ.. הייתי כבר בהופעות יותר טובות שלו. הקהל היה עייף, וכנראה שגם הוא..זה היה מטומטם לשמור אותו לסוף. אבל נהנתי בטירוווווף!!

וווואייייי

היה הכי כיף בעולם......ממש ממש נהנתי במיוחד מהיהודים וממוקי....וכמובן מאביב גפן וממוניקה סקס!!!!

savage girl

New member
היה פשוט מעולה!!!! ../images/Emo166.gif

נהנתי מכל ההופעות, אפילו מסאבלימינל והדג נחש... בעצם- לא מכל ההופעות... דנה ברגר עיצבנה אותי מעט, ובזמן שהיא הופיעה ניצלתי את הזמן ללכת לשרותים :) חחח... לדעתי הביאו לה יותר מדי זמן על הבמה,זמן שיכל ללכת למוניקה סקס ששרו כולה 5 שירים!
הפוגו לא היה מוגזם מדי, וגם הדחיפות... זה חלק מהחוויה, ככה שלא נורא "לסבול"... אה ו, הכי הרגו אותי חלולי החלל!!! חחחח... איזה עומק יש לשירים שלהם! "...מי אנחנו? חלוצי החלל! חלוצי החלל? חלוצי החלל! מי אנחנו?... ח-ל-ו-צ-י ה-ח-ל-ל!..."[ משעשע עד מאוד
קיצר, אני כבר מחכה לשנה הבאה... אה ו... ראיתם את זה ששבר את המפרקת במופע של אביב גפן? מסכן!

למעלה