מוניקה סקס שולטים !!!!!!!

פינסקר

New member
מוניקה סקס שולטים !!!!!!!

רוק עצמאות - איזה ענק היה !! הייתי כבר בהרבה מסיבות ובחיים לא נהניתי ככה ... ממהתחלה הגדולה של "דיאליזה בארץ הפלאות " ועד לסוף (בשבילי בכל אופן ) של עברי לידר ... אבל השיא היה מוניקה סקס - פשוט ענקים ! שילוב של מוניקה סקס עם פוגו קטלני יצר את היום עצמאות הכי טוב שיכול להיות... ובקיצור - אני אהיה גם ברוק עצמאות 2004 ... לילה טוב !

דיאליזה בארץ הפלאות

באמת היו טובים! זו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותם, והופתעתי לטובה.... מוניקה סקס גם היו מעולים! אבל לדעתי אלה שנתנו את ההופעה הכי טובה היו "היהודים"
עוד היו טובים: ירמי קפלן, עברי לידר ואביב גפן. אבל דנה ברגר משכה את ההופעה שלה יותר מידיי! וכל ההיפ-הופ גם היה בלתי נסבל...

corrupt

New member
../images/Emo66.gifרוק עצמאות....

באמת היה מצוין. בדיוק חזרתי, ונפלה עליי תובנה חדשה, והנה היא: טוב שלא כל האומנים היו מצוינים וטוב שלא כולם מאותו סגנון (רוק מן הסתם). הסיבה לכך היא שבאירוע כמו "רוק עצמאות", עם כל ההערכה להופעות, גם הגורם האנושי הוא חלק בלתי נמנע מהחוויה. אז כל אחד היה צריך את הזמן להסתובב, להשתטות ולדבר עם אנשים. הזמן לעשות זאת הוא לא אחר מאשר זמן ההופעה של האמן השנוא עלייך מבין הליין-אפ של האומנים. הא!
אז זהו.

corrupt

New member
דיאליזה...

די אהבתי את הגיטריסט ההוא (ואת השואו כולו). יופי של טכניקה, אבל טיפה חסר רגש, לא? -----------

the king 25983

New member
היה א-ד-י-ר../images/Emo70.gif

היהודים נתנו את ההופעה הכי טובה לדעתי אבל גם מוניקה סקס היו טובים וירמי קפלן היה מצויין ועוד כמה לא רעים. הכי אני מצטער שהביאו את סאבלימנל. בנאדם דפוק מאוד! אבל חוץ ממנו היה ענק ובאמת דנה ברגר הייתה יותר מדיי זמן, עדיף היו נותנים יותר זמן למוניקה סקס וגם לא צריך את ה"דוורבים" שיודעים רק לחן אחד...

פינסקר

New member
ירמי קפלן ?!

איך אתם יכולים לתת מחמאות לירמי קפלן ??? מהרגע שעלה לבמה היה כאילו עברנו לפרסומות - "..עלו למעלה - דיס בחמישים שקל ...דיסק דיסק .... חמישים שקל " הוא בכלל הספיק לשיר בין הפירסום העצמי הזה ?! לא שמתי לב ... אה ושלא נשכח ת'חולצות ! אף אחד לא הזכיר גם את חלוצי החלל שהפציצו ... פעם ראשונה שאני שומע אותם - אהבתי ... אז לסיום - "קפוציצי קפוציצי קפוץ ..!"

מה אתה רוצה?

כל אמן היה מפרסם שיצא לו דיסק חדש על הבמה האם אתה לא היית מספר שם עד דיסק חדש שיצא לך? אני אישית הייתי מפרסם ההופעה של ירמי היתה מעולההה ואביב גפן היה הכי טוב מוניקה אני לא אוהב אז טוב שהםן היתחפפו מהר עברי לידר נתן אחלה הופעה היהודים היו חביבים גם מוקי היה טוב ואת דיאליזה הפסדתי

פינסקר

New member
יש הבדל

בין פרסום - כמו שעשו מוניקה סקס לגבי הדיסק החדש שלהם ובין הפרסום שעשה ירמי קפלן - הוא לא הפסיק לבלבל ת'שכל על הדיסק שלו - זה בסדר להגיד פעם אחת - אבל לפתוח דיון על דיסקים מקוריים באמצע הופעה - על זה שהוא מרשה לנו לצרוב - אבל רק פעם אחת ... נו באמת - ביאס לגמרי .. לגבי היהודים - פשוט הפציצו ! ועברי לידר בכלל לא היה משהו - חוץ מ"בוא" לא הכרתי כלום - מה קרה ל"זה תמיד אהבה " ? "מכונית יפנית חדשה " וכל שאר המוכרים שלו ?!? באביב גפן כבר לא הייתי ,היה משהו מענין ?! הוא שר מקסיקו ?!?

הוא שר את "אני שונא"

עם מיקרופון רמקול כזה זאת הייתה גירסא ממש שווה! ממש דומה לדיסק!

zacki

New member
רוק עצמאות ../images/Emo168.gif

באמת היה מדהים... היהודים נתנו הופעה באמת מדהימה. הופתעתי לטובה מדיאליזה. עוד מעולים: אביב, ירמי קפלן, מוניקה סקס, עברי לידר היה נחמד. דנה ברגר באמת משכה קצת יותר מדי. חלוצי החלל - פשוט סבל נוראי... כנ"ל גם סבלימינל. בכלל כל ההיפ-הופ - כמעט דקרתי את עצמי בעורק הצוואר.

VIHIMAN

New member
באמת היה אדיר!

ממש נהנתי! במיוחד מהיהודים ומאביב... מוניקה היה קצר לאללה, וחבל... אבל ממש שהייתי בשוק איך הקהל רוקד לצלילים של סאבלימינל, זה ממש אכזב ונתן הרגשה שהורסים את המעט טוב שנשאר.. הייתי בהלם מוחלט! איזו השתתפות של הקהל! איך אוהבים אותו! אני דווקא ציפיתי שבהופעה שלו אנשים יברחו לסוף או משהו דומה, די הרס לי כל הקטע. ואני מצטער אם פגעתי במשהו שאוהב אותו, אני פשוט חושב שהוא שובניסט שיוצר שירים עם מילים מטומטמות ודעות פוליטיות שאני לא מסכים איתן. סך הכל היה נחמד.

zacki

New member
בדיוק! אני לא מבין איך בנות יכולות

או מישהו בכלל יכול לרקוד לצלילי השוביניזם הזה, אני לא יכול. שלא נדבר על זה שהוא מדבר על הדעות הימניות שלו ובסוף זורק "PEACE" לקהל... אין גבול... ואם כבר כתבתי - שכחתי לרשום שלדיאליזה יש אחלה גיטריסט - סולו מוטרף... אבל באמת חסר קצת רגש... הצליל קטוע כזה.

Danihell1

New member
גם אני לא הבנתי את זה..

הייתי בטוחה שיהיו עוד הרבה שיתעצבנו שבכלל הביאו את סאבלימינל לשם, אבל לעזאזל...כולם קמו.... וגם חלוצי החלל והדורבנים היה לא משהו... טוב לא משנה, בכל מקרה היה סבבה... דיאליזה בארץ הפלאות, היהודים ומוניקה סקס היה הכי טוב לדעתי... אבל היה מבאס שעד שדנה ירדה (ולא שהייתה לי בעיה איתה, פשוט רציתי לשמוע את אביב) כבר היינו צריכים ללכת והספקנו לשמוע רק שני שירים של אביב גפן...

חבבבבל לכם על הזמן

היה מעעעעעעולה!! היה ממש מטורףףףף!! בחיים לא נהנתי כ"כ כמו שנהנתי שם אתמול ההופעה של היהודים היה מעולה!!..הייתי שורה ראשונה והיה ממש טורף (חוצמזה שדחפו שם כמו משוגעים) ואני לא יודעת מה אתם רוצים מסאבלימינל...אולי המילים לא משו, אבל זה מוזיקה שאפשר לזוז עליה...היה גם ממש נחמד איתו חוצמזה שבעיני היה קצר מידי, דנה ברגר היה נוראי ומשעמם, לאף אחד לא היה כוח אליה מוניקה סקס גם היה מעולה חוצמזה שהיה קצר ביותר אביב בעקרון היה נחמד והכל אבל אני לא אוהבת אותו ככה שזה עקרוני אבל אני מסכמת את הלילה הזה כאחד הלילות הטובים שהיו לי!!..היה שווה כל אגורה וגם היו אחלה אנשים....

VIHIMAN

New member
את לא מבינה משהו!

זה לא שהמלים לא משהו, כאילו חסרות תוכן. הם פאשיסטיות ושובנסטיות! ואולי זו מוזיקה שאפשר לזוז איתה, אבל קצת קשה להפריד את זה מהמלים שאתה שומע את השיר, מה גם שכל השירים נשמעים בול אותו דבר! אותו קצב, תמיד יש את הקטע השובניסטי, ותמיד יש את הקטע שהוא מפרגן לעצמו ואומר שהוא הכי טוב בשוק. בושה שהוא היה, עוד יותר בושה שכל כך נהנו איתו. אבל כל אחד וטעמו, אם את נהנת מהמוזיקה, אז סבבה

למה כולם אומרים את זה????

מה פתאום?!..צריך ללמוד לאהוב את המוזיקה הזאת בדיוק כמו שצריך ללמוד לאהוב כל מוזיקה אחרת..המילים רצות כזה מהר וזה..ואם אתה יודע אותם זה ממש נחמד וזה אולי נשמע לך אותו דבר בגלל שאת לא אוהבת את זה. גם בעיני המילים חסרות תוכן, אבל העיקר שאפשר לזוז, חוצמזה שילדים של היום רובם אם תסלחי לי..לא מבינים ממש במוזיקה טובה התוצאה- הם נהנו מסאבלימניל וגם אני נהנתי..מאוד אפילו, לא אומרת שלא. אבל מה לעשות שאם מדברים על מוזיקה אז זה לא איכות!

VIHIMAN

New member
אי אפשר ללמוד לאהוב!

זה או שאתה אוהב, או שלא. עצוב שכל מי שמדבר מהר יכול להיות כוכב, בלי קשר בכלל למילם למשמעות ולמסר שהוא מעביר. וזה נשמע אותו דבר כי הוא כל הזמן רק מדבר מהר ויש את אותו קצב, לא כי אני לא אוהב את זה. ועוד פעם, המילים לא חסרות תוכן, יש בהן תוכן! אפילו הרבה! רק שהתוכן שובניסטי ופאשיסטי. וכמו שאמרת, כנראה שהיום הנוער לא ממש מבין במוזיקה טובה והתוצאה היא שאחד שיודע לדבר מהר הופך לכוכב. אבל האכזבה שלי הייתה שדווקא האנשים שבאו לאירוע כזה, גם נהנו ממנו.חשבתי ששם אני קצת אתרחק מהמוזיקה הזאת ושהרב שם חושב כמוני, אבל זה לא כך ולכן הייתי בכזה הלם, זה הכל.

בכל זאת אוהבים אותו

הוא באמת שוביניסטי בזה אתה צודק!...אין מה לדבר וכבר סיכמנו שהמילים חסרות תוכן..אבל בכל זאת אוהבים אותו נכון, אבל היו שם גם אנשים שהם כנראה בדיוק ההפך ממך הם אוהבים את סאבלימינל, יודעים את כל המילים ושונאים היהודים ועמדו כמו מפגרים כשהיה את זה ראיתי לא מעט כאלה... אני דווקא חושבת שזה טוב שלא הכל היה רוק למרות שזה נקרא רוק העצמאות, כי צריך קצת לגוון, וצריך אנשים מכל המינים כי אם היה רק סוד אחד של מוזיקה אני בטוחה שהיו שם אנשים אחרים. חוצמזה איך חשבת שתוכל להתרחק מזה?..הרי כל מי שבא לשם (הרב לפחות) ידע בדיוק מי הולך להופיע...

VIHIMAN

New member
אבל אם את מודה שהוא שובניסט

ואם את מבינה עד כמה שהמלים שלו נוראיות, ואני לא מדבר על חסרות תוכן, אלא על המסר שהן מעבירות, אז איך את עדיין שרה את זה איתו, רוקדת כשהוא שר, ואפשר להגיד מביעה תמיכה בבזיון הזה! תחשבי על מה שאת שרה! אירוני שאני בתור בן מפריע לי שהוא שובניסט ולך לא... ואני דווקא מעדיף שיהיה שם רק רוק, אבל זה בגלל שזה הסגנון המועדף עליי. ובקשר לזה של להתרחק מסאבלימינל וכל הראפ התכוונתי שחשבתי שאני אתרחק מחברה של אנשים שאוהבים את הסגנון הזה ושמתלהבים ממנו. לא יודע, לא צפיתי שזה מה שיקרה.

אני מודה...

אבל אין קשר..כבר הסברתי לך.. העיקר שיש על מה לזוז המילים הם מה שפחות חשוב וזה לא אכפת לי.. זה לא שאני אוהבת את סאבלימינל עצמו..ממש לא..ואני ממש לא מרוצה מהמילים אבל יש אחלה מוזיקה וסתם...זה כייף כזה לקפוץ וזה...חח.. באמת שכבר אין לי מה להגיד קח אותי כדוגמא אובייקטיבית..אני אוהבת ה-כל!!...טראנסים האוסים ראפ רוק מטאל..מה שבא לך.. אז אני אומרת לך..אנשים אוהבים אותו בגלל שאין פה יותר מידי מה להבין במוזיקה הוא סתם זורק מילים באוויר ויש קצב...

למעלה