מונחון לחבר החדש

R o n 2 5 6

New member
אוקי יש לי כמה

אוטומטיקון(אם כותבים את זה ככה
)-אייקון תקנון הפורום-חשוב ביותר לקרוא מאמרים-קטעים חשובים מאוד(בפורום השמינייה אף במיוחד כי זה תקנון הפורום ואיך לשרשר נכון אז חובה לקרוא!) קומונה-כמו פורום רק אם פחות אפשרויות בניהול ניק אדום-מומחה בנושא הפורום/שחקן בסדרה/סרט אם זה נושא הפורום/מישהו שזכה בתחרות מסויימת בפרס זה ניק כחול-מנהלים ניק כתום-תפוז אנשים מודיע-הנהלת תפוז שמודיעה על אירוחי היום חתימה-אני מאמין שזה ברור לא?!בכל מקרה,זה מה שיש לך למטה העולם האישי-לכל משתמש יש את זה ושמה יש פרטים עלייך,חתימה וכו'

KiShKooSh

New member
רון...

זה אמוטיקון.. ושמתי לב שזה אחרי שהמאצנו ל
מוטי את השם אז שתדעו שאין קשר
או שיש
? *מכורה נוכחית לבלוגי קונספירציה*

O r c h i d

New member
המממ

נכון להיות יש שני ניקים כתומים בתפוז: "תפוז אנשים מודיע" ו-"תפוז דרושים" תפוז דרושים לא ממש מבקרים כאן, אבל בכל זאת.

shminia com

New member
עוד..

ניק-כינוי הקפצה- נושא שירד עמוד/ לא קיבל מספיק התיחסות ופותח הנושא (השרשור) רוצה שיראו אותו עוד הפעם / שסתם מישהו אז הם שולחים תגובה ובכך מקפיצים אותו לתחילת הפורום. אחרי 72 שעות(נדמה לי) אי אפשר להקפיץ יותר הודעות)
- כאלה שברגע שתראו אותם לא תצטרכו לזהות את מי הם מעריצים, נעה (בקולנוע)- דון,אושרת (oshri love tamir)-עדי, נעם ושיר (נעמקה19 וdolzy)-אדית,קובי (nw..)-הילי, ליהי (ליהי לאב הילי) -הילי, ו... סיוון- cuty baby- אדם (או מיכאל עדיין לא הבנתי...)

shminia com

New member
סיכום ביניים

נצל"ש- ניצול שירשור כשאין צורך לפתוח הודעה חדשה נצלשו שירשור אחר שכבר נפתח אאל"ט- אם אני לא טועה הפורום הרשמי-ערוץ הילדים האתר הרשמי-אתר ערוץ הילדים ספויילרים- הודעה על עתיד הסדרה. דמויות ושחקנים-יש הבדל עצום. דמויות הם בסדרה הם לא אמיתיות אין סיכוי שתפגשו את אדם לדוגמא ברחוב, אבל יש סיכוי שתפגשו את מיכאל אלוני שמשחק את אדם. הקליפ החדש/גרסאת ההיפ הופ- מדובר על הקליפ שמוצג כל יום אחרי הפרק גיור חמיצר-יוצר הסדרה,כותב פה לפעמים תובל שפיר- בן בן בסדרה גם הוא כותב פה לפעמים מאיה קורן- רותם בסדרה כנ"ל דרור אשכנזי-עורך הוידיאו של השמיניה *זיו*: שרשור-יש כאלה שקוראים לזה אשכול במקום לפתוח על כל דבר שרשור אפשר לנצל"ש או להגיב אבל בצורה הנכונה.. להוסיף תגובה להודעה שאתה רוצה להגיב ולא להודעה אחרת *חן*: אל תשימו לב אליה - chen010189 *עדי*-אני טאגליינס- מקום בו יש קישורים להודעות / אתרים /מאמרים חשובים יטוגלן-יוסף לטאגליינס *רון* אוטומטיקון(אם כותבים את זה ככה)-אייקון תקנון הפורום-חשוב ביותר לקרוא מאמרים-קטעים חשובים מאוד(בפורום השמינייה אף במיוחד כי זה תקנון הפורום ואיך לשרשר נכון אז חובה לקרוא!) קומונה-כמו פורום רק אם פחות אפשרויות בניהול ניק אדום-מומחה בנושא הפורום/שחקן בסדרה/סרט אם זה נושא הפורום/מישהו שזכה בתחרות מסויימת בפרס זה ניק כחול-מנהלים ניק כתום-תפוז אנשים מודיע-הנהלת תפוז שמודיעה על אירוחי היום חתימה-אני מאמין שזה ברור לא?!בכל מקרה,זה מה שיש לך למטה העולם האישי-לכל משתמש יש את זה ושמה יש פרטים עלייך,חתימה וכו' *ליהי* אה"ב- אתר הפורום בתפוז... מעכשיו- אימרו אה"ב... *עדי*-שוב.. (שמיניה )קום- שק(מלא בהפתעות) נט- שן סי או איי אל- סאאאל (כי אנחנו בכדורסל) או פשוט סל. וכמובן מה שליהי הציעה: אה"ב -אתר הפורום בתפוז זה פשוט ראשי תיבות ,ש"ק ,ש"ן, סאא"ל עוד.. ניק-כינוי הקפצה- נושא שירד עמוד/ לא קיבל מספיק התיחסות ופותח הנושא (השרשור) רוצה שיראו אותו עוד הפעם / שסתם מישהו אז הם שולחים תגובה ובכך מקפיצים אותו לתחילת הפורום. אחרי 72 שעות(נדמה לי) אי אפשר להקפיץ יותר הודעות) - כאלה שברגע שתראו אותם לא תצטרכו לזהות את מי הם מעריצים, נעה (בקולנוע)- דון,אושרת (oshri love tamir)-עדי, נעם ושיר (נעמקה19 וdolzy)-אדית,קובי (nw..)-הילי, ליהי (ליהי לאב הילי) -הילי, ו... סיוון- cuty baby- אדם (או מיכאל עדיין לא הבנתי...)

shminia com

New member
ושוב שכחתי אותו.. איך?!איך זה קורה?

- מוטי- מוטי הוא השם של האייקון השם הומצא ע"י ביקי וכל הזכויות שמורות לה.

KiShKooSh

New member
אני כבר כתבתי את זה1-)

(אפילו שזה שעה אחריך, תני קצת קרדיט
)

KiShKooSh

New member
../images/Emo9.gifמוטי-

משהו מאוד מאוד מאוד מאוד סקסי שחצי מהפורום מפנטזות(וגם מפנטזים) לי עליו, אבל אבוד לכם אנשים האייקון הזה רק שלי
מוטי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאם תעמיקו

ותכתבו על כל מושג 50+ תווים אני וליהי נוכל לפתוח מילון מונחים לפורום

chen010189

New member
טוב אני אאסוף את כל המושגים ואסדר

ואתה הרי יודע שאני טובה בחפירות ככה שאם יוצא מצב שהגדה מסויימת קצרה מדיי, אני אוסיף לה. נראה מה אני יכולה לעשות אמרתי לאבא שלי שאני מתחילה ב9:00 אז יש לי זמן לזה עכשיו (אין לי כח לשעתיים מתמטיקה ביום המדכא-גשום הזה
)

למעלה