סיכום ביניים
נצל"ש- ניצול שירשור כשאין צורך לפתוח הודעה חדשה נצלשו שירשור אחר שכבר נפתח אאל"ט- אם אני לא טועה הפורום הרשמי-ערוץ הילדים האתר הרשמי-אתר ערוץ הילדים ספויילרים- הודעה על עתיד הסדרה. דמויות ושחקנים-יש הבדל עצום. דמויות הם בסדרה הם לא אמיתיות אין סיכוי שתפגשו את אדם לדוגמא ברחוב, אבל יש סיכוי שתפגשו את מיכאל אלוני שמשחק את אדם. הקליפ החדש/גרסאת ההיפ הופ- מדובר על הקליפ שמוצג כל יום אחרי הפרק גיור חמיצר-יוצר הסדרה,כותב פה לפעמים תובל שפיר- בן בן בסדרה גם הוא כותב פה לפעמים מאיה קורן- רותם בסדרה כנ"ל דרור אשכנזי-עורך הוידיאו של השמיניה *זיו*: שרשור-יש כאלה שקוראים לזה אשכול במקום לפתוח על כל דבר שרשור אפשר לנצל"ש או להגיב אבל בצורה הנכונה.. להוסיף תגובה להודעה שאתה רוצה להגיב ולא להודעה אחרת *חן*: אל תשימו לב אליה - chen010189 *עדי*-אני טאגליינס- מקום בו יש קישורים להודעות / אתרים /מאמרים חשובים יטוגלן-יוסף לטאגליינס *רון* אוטומטיקון(אם כותבים את זה ככה)-אייקון תקנון הפורום-חשוב ביותר לקרוא מאמרים-קטעים חשובים מאוד(בפורום השמינייה אף במיוחד כי זה תקנון הפורום ואיך לשרשר נכון אז חובה לקרוא!) קומונה-כמו פורום רק אם פחות אפשרויות בניהול ניק אדום-מומחה בנושא הפורום/שחקן בסדרה/סרט אם זה נושא הפורום/מישהו שזכה בתחרות מסויימת בפרס זה ניק כחול-מנהלים ניק כתום-תפוז אנשים מודיע-הנהלת תפוז שמודיעה על אירוחי היום חתימה-אני מאמין שזה ברור לא?!בכל מקרה,זה מה שיש לך למטה העולם האישי-לכל משתמש יש את זה ושמה יש פרטים עלייך,חתימה וכו' *ליהי* אה"ב- אתר הפורום בתפוז... מעכשיו- אימרו אה"ב... *עדי*-שוב.. (שמיניה )קום- שק(מלא בהפתעות) נט- שן סי או איי אל- סאאאל (כי אנחנו בכדורסל) או פשוט סל. וכמובן מה שליהי הציעה: אה"ב -אתר הפורום בתפוז זה פשוט ראשי תיבות ,ש"ק ,ש"ן, סאא"ל עוד.. ניק-כינוי הקפצה- נושא שירד עמוד/ לא קיבל מספיק התיחסות ופותח הנושא (השרשור) רוצה שיראו אותו עוד הפעם / שסתם מישהו אז הם שולחים תגובה ובכך מקפיצים אותו לתחילת הפורום. אחרי 72 שעות(נדמה לי) אי אפשר להקפיץ יותר הודעות) - כאלה שברגע שתראו אותם לא תצטרכו לזהות את מי הם מעריצים, נעה (בקולנוע)- דון,אושרת (oshri love tamir)-עדי, נעם ושיר (נעמקה19 וdolzy)-אדית,קובי (nw..)-הילי, ליהי (ליהי לאב הילי) -הילי, ו... סיוון- cuty baby- אדם (או מיכאל עדיין לא הבנתי...)