מונחון לחבר החדש

shminia com

New member
מונחון לחבר החדש

נצל"ש- ניצול שירשור כשאין צורך לפתוח הודעה חדשה נצלשו שירשור אחר שכבר נפתח אאל"ט- אם אני לא טועה הפורום הרשמי-ערוץ הילדים האתר הרשמי-אתר ערוץ הילדים ספויילרים- הודעה על עתיד הסדרה. דמויות ושחקנים-יש הבדל עצום. דמויות הם בסדרה הם לא אמיתיות אין סיכוי שתפגשו את אדם לדוגמא ברחוב, אבל יש סיכוי שתפגשו את מיכאל אלוני שמשחק את אדם. הקליפ החדש/גרסאת ההיפ הופ- מדובר על הקליפ שמוצג כל יום אחרי הפרק גיור חמיצר-יוצר הסדרה,כותב פה לפעמים תובל שפיר- בן בן בסדרה גם הוא כותב פה לפעמים מאיה קורן- רותם בסדרה כנ"ל דרור אשכנזי-עורך הוידיאו של השמיניה תוסיפו מונחים ובכוונה כתבתי את תובל ומאיה כי אתם מדברים עליהם אבל יש כאלה שלא יודעים מי זה..

עוד משהו../images/Emo108.gif

שרשור-יש כאלה שקוראים לזה אשכול במקום לפתוח על כל דבר שרשור אפשר לנצל"ש או להגיב אבל בצורה הנכונה.. להוסיף תגובה להודעה שאתה רוצה להגיב ולא להודעה אחרת

shminia com

New member
שכחתי מישהו!!

- מוטי- מוטי הוא השם של האייקון השם הומצא ע"י ביקי וכל הזכויות שמורות לה.

shminia com

New member
טאגליינס- מקום בו יש קישורים ל

טאגליינס- מקום בו יש קישורים להודעות / אתרים /מאמרים חשובים יטוגלן-יוסף לטאגליינס

shminia com

New member
ושמישהו יכתוב מה זה פאנטים..

מעריצים פאנטים (או איך שלא אומרים את זה) כי אני לא יכולה להגדיר את זה כי אני לא בטוחה שהבנתי מה זה

shminia com

New member
האייקון הזה כל כך מזכיר את אסיה!

כאילו הילה סרוז'ן (איך כותבים את זה?!) זה משהו..

Super Chuly

New member
יוצא לזה אחלה ר"ת

אתר הפורום בתפוז... מעכשיו- אימרו אה"ב... ליהי :)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifיכול להיות משפט נחמד לחתימה

"כי לכולנו יש אהב''ה - לשמינייה" או משהו כזה

shminia com

New member
מצאתי קיצורים נוספים..

(שמיניה )קום- שק(מלא בהפתעות) נט- שן סי או איי אל- סאאאל (כי אנחנו בכדורסל) או פשוט סל. וכמובן מה שליהי הציעה: אה"ב -אתר הפורום בתפוז

למעלה