מונולוג

בורבה

New member
שומר שאבעס יקר

בנתיים השידוכים יש להם אחוז הצלחה הגדול מכול האפשרות שיש בנושא ההכרויות לנישואים

לדעתי אתה טועה בורבה - מה שמביא את האחוז הוא.

הוא העובדה שבמגזר החרדי/דתי לא ממהרים לעשות צעד כזה של פרוק ומשקיעים הרבה יותר בביחד ובעשיית הטוב לזולת מאשר האני עצמי ואנוכי. וראה זה פלא ככל שהעולם החרדי/דתי "נפתח " יותר ככה האגואיסטיות עלתה ועימה אחוז הגרושין . כמובן שזה בהכללה גדולה אבל עדיין נראה לי ששהסיבות הסוציולוגיות חברתיות הן המשפיעות ולא השיטה

אני נישאתי בשידוך ואכן אני חי

חיי נישואין טובים כבר למעלה מעשור. אבל אני מדי פעם חושב על זה שפספסתי משהו אינני מאוהב. אבל חוץ מזה טוב לי ואינני מעוניין להתגרש. וכמו שכתבתי בתחילה אכן חסרים לי הפרפרים ``אבל`` אין לי מושג אם זה שווה בכלל. מהם אורך חיי הפרפר?

touti

New member
אתה צודק בגישה שלך:)

כי אורך חיי הפרפר הם עד שטועמים מהם:)

אורך חי'י הפרפר

זה עד שהאישה תופסת אותו... ואח"כ כמו ילד טוב הוא חוזר ברוורס להיות זחל ואז גולם או לחלופין לפני שהוא מקבל טווח מחי'ה בין K400 ל K600

פשושית37

New member
../images/Emo6.gifמאושרת

מי שנתפס ע"י אשתו בימנו קרוי גולם את הפרפרים האמיתיים אי אפשר לתפוס..... תמיד מוצאים את החור ברשת(תרתי משמע)

בורבה שכחת מס' פרטים חשובים

המדרש מספר: אליעזר מנסה לשדך את ביתו ליצחק , ללא הצלחה...אברהם מסרב עולות כמה קושיות בסיפור: 1.מדוע אברהם לא משיא את בנו לביתו של אליעזר דמשק - עבדו הנאמן ומושל ביתו? 2.אליעזר הפיץ את תורתו של אברהם ברבים, ולכן נחשב לאדם ירא שמים. אליעזר היה בנו של נימרוד שהיה מלך באותה תקופה נטש את בית אביו וארמונו, ומבן מלך הפך לעבד אברהם. 3.אברהם משביע את אליעזר דמשק , לפני יציאתו למשימה החשובה , מדוע הוא עושה זאת , הרי הוא מושל בכל רכושו ועל פיו יישק דבר בבית אברהם , כיצד אין הוא סומך עליו במשימת מציאת שידוך לבנו יצחק "(ברא' כד ב) וַיֹּאמֶר אַבְרָהָם אֶל עַבְדּוֹ זְקַן בֵּיתוֹ הַמּשֵׁל בְּכָל אֲשֶׁר לוֹ שִׂים נָא יָדְךָ תַּחַת יְרֵכִי: .......וַיָּשֶׂם הָעֶבֶד אֶת-יָדוֹ, תַּחַת יֶרֶךְ אַבְרָהָם אֲדֹנָיו; וַיִּשָּׁבַע לוֹ, עַל-הַדָּבָר הַזֶּה

תותי...ההסבר הוא....

אברהם אבינו הפקיד בידי אליעזר את נכסיו החומריים אך לממשיך זרעו , יצחק בנו הוא הועיד כלה (רבקה ) שעתידה להוציא מפרי בטנה לאום את העם היהודי , כלומר העתיד הרוחני טמון במשימת השידוך , ולכן אברהם הבין את החשיבות והיעוד הרוחני העצומים . והוא היה חייב להשביע את אליעזר עבדו. אליעזר דמשק , אמנם לא השיא את ביתו ליצחק אך זכה להיכנס לגן עדן בעודו חי בנוסף לעוד אי אלו צדיקים..

גמזו שלא נתרגל כל יום לראות את נוכחותך בפורום

למעלה