מונולוג עם עצמי

מונולוג עם עצמי

הרע:תגיד מה יהיה הסוף איתך?אתה יותר מידי רגיש בגלל זה אתה נפגע הרבה.תאטום קצת את ליבך. הטוב:מה אעשה ככה נולדתי. הרע:אתה בן 40 עוד כמה זמן נשאר לחיות?אתה יודע שאתה ברמת סיכון נחשב?בעיקר מחלות הלב. הטוב:אני שומר על עצמי,אוכל נורמלי ועושה ספורט. הרע:כן אבל אתה לוקח ללב מידי. הטוב:תראה אני לא יכול להשתנות:אוהב לתת מעצמי לאחרים,לעזור, לאהוב,בקיצור להיות טוב. הרע:טוב אתה מקרה אבוד בוא נלך לשתות בירה. הטוב:בבירה יש אלכוהול אני אשתה דייאט ספרייט. הרע:אבל על עוגות ופיצוחים אתה לא מוותר. הטוב:זה בגלל שאתה מסית אותי. הרע:בגלל זה אני הרע.לפחות הצלחתי במשהו. בוא נשתה דייאט ספרייט.

טאKילה

New member
קראתי ת'מונולוג..../images/Emo39.gif

אתה כבר יודע מה אני חושבת,זה לא סוד. רגישות זה אדיר,אבל במינון. אתה תפסיק להתווכח עם עצמך,אתה טוב מידי בשביל הרע. יאלה תביא ת'ספרייט ונקפיץ טקילה,יש לי מלח ולימון
.

Mוניk

New member
גבר בדרכו שלו

נדחפת לך למונולוג שלך <דוכפית> הרע:תגיד מה יהיה הסוף איתך?אתה יותר מידי רגיש בגלל זה אתה נפגע הרבה.תאטום קצת את ליבך. <נכון תאטומ ותשאיר מקום גם לעצמך והרבה> הטוב:מה אעשה ככה נולדתי <תמיד יש מקום לשיפור תנסה> הרע:אתה בן 40 עוד כמה זמן נשאר לחיות?אתה יודע שאתה ברמת סיכון נחשב?בעיקר מחלות הלב. <40 זה אפילו לא אמצע החיים ויש לך עוד הרבה לחיות, קח הכל בפרופורציות שים פס הרי לא תוכל לשנות את העולם אז תהנה מהרגע ותחשוב חיובי, אני אישית מכירה בחור צעיר עם בעיות לב, הוא שינה את אורך חיו השינוי נעשה בעיקר במחשבה הוא חושב אחרת ורואה ת'עולם יותר וורוד. אז תחשוב רק על עצמך אם אין אני לי מי לי< (נכון שקל לדבר מהצד, אבל תנסה ותראה שזה עובד וזה בדוק וזה אפשרי,,,אז טיפ טיפה רצון כל אחד יכול) הטוב:אני שומר על עצמי,אוכל נורמלי ועושה ספורט. <אחלה תמשיך כך זה עוזר מאוד והכי חשוב לא להתעצבן, קח אוויר ספור עד 10< הרע:כן אבל אתה לוקח ללב מידי. <הלו תפנה מקום אסור להעמיס זה הרי לא עוזר,,> הטוב:תראה אני לא יכול להשתנות:אוהב לתת מעצמי לאחרים,לעזור, לאהוב,בקיצור להיות טוב. <זה טוב,,אבל במינון נכון כי יש לך גם אותך לאהוב וזה חשוב לא פחות> הרע:טוב אתה מקרה אבוד בוא נלך לשתות בירה <למה למה מקרה אבוד, אתה מקסים ויאאלה בירה זה ראש אחלה שים פס מאמי) הטוב:בבירה יש אלכוהול אני אשתה דייאט ספרייט. <אתה יכול בירה פעם בשבוע זה ממש לא נורא ואפילו בריא עם לא מפריזים> הרע:אבל על עוגות ופיצוחים אתה לא מוותר. <יודע מה, כבר עדיף בירה על פיצוחים ועוגת,,,תעשה חלוקה פעם בשבוע בירה ומידי פעם פרוסת עוגה קטנה וגם מעט פיצוחים יאאלה מרשה לך> הטוב:זה בגלל שאתה מסית אותי. <הי אתה תפסיק להסית אותך> הרע:בגלל זה אני הרע.לפחות הצלחתי במשהו. <תנסה עוד בטוח יהיו לך עוד הצלחות הרבה יותר ממשו> בוא נשתה דייאט ספרייט. <טוב אז היום דייאט ספרייט רק שיהיה לך טוב> גבר בדרכו שלו אתה מקסים מאמי}{

חן (*_*)

New member
רגישות לאחרים זה דבר טוב, אבל.....

הבעייה היא באמת לעזור ולא לקחת יותר מידי ללב, כלומר- שיהיה איכפת אך לא יפגע בחייך שלך. עוד משהו, הקשה ביותר הוא לא להיפגע כאשר אותם אנשים להם עזרת, רואים זאת כמובן מאיליו, וכשאתה זקוק להם, הם לא שם בשבילך. (מתוך ידע אישי, ניסיון של שנים, והרבה הרבה כוויות ופצעים מדממים. עדיין מנסה לעבות את עורי, יש שיפור רב, אבל...... מבינה אותך
.

12אניהיא

New member
רגישות לאחרים

אם אתה אדם רגיש לאחרים כלום לא ישנה את זה, ככל שתעבוד על עצמך תמיד תישאר אדם כזה. גם אחרי שתיפגע הרבה פעמים ותגלה שאנשים שתמיד היית שם בשבילך, לא נימצאים שם עבורך, אתה תהיה שם עוד פעם בשבילם... תמשיך להיכוות להיפצע ולתת לפצעים להבריא אבל תמיד תהיה אתה ולא תוכל להשתנות לעולם.... אני כזו ומי כמוני יודעת כשאני תמיד אומרת שאני אשתנה אבל לא ממש יכולה כשפונים אליי שוב לעזרה.

למעלה