מומ
צ"ש!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifשבוע מומלץ בהחלט..../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?
-- מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
-- יש הרבה; קודם של היהודים מההופעה ובכלל..
נץ, סמי, פעמון מלחמה (למרות שלא היה בהופעה..
), תעזור לי(צחוק הגורל פשוו!), אנטרטמנט (כנ"ל- ואין שכותבים ת'שיר הזה..
), חופשי, ניו יורק סיטי וכמובן..עוד ארון אחד!!!!
+ "תני לי" ו-"יופי" ו-"לעולם לא תדעי" של נועם פנחסוב..
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:ההופעה של היהודים!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):מממ... "אז לא מאחור, תרים ת'ראש תראה פרפר.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אוקיי.. יש הרבה חח אבל חלק אני ממש לא זוכרת..; סיטואציה: אני ואחותי בהליכה.. התחלנו לדבר על זה שאני מוזרה..[אני לא!]: היא:" בטח שאת מוזרה.. תראי את האוזן השמאלית שלך.." אוף.. אני לא זוכרת את ההמשך אבל היה מצחיק..
סיטואציה: באמצע הופעה טום מדבר אל אלא שלא ירדו לקפוץ עם כולם למטה חח טום: "נו תרדו.. כיף פה.. מה אנחנו אופרה?... לא חשוב"..
כל שניה "לא חשוב.."
!! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:רטטוי..
|עכבר| משהו שהרס לכם את השבוע:הפיגוע!! כ"כ! כמעט שמכרתי ת'כרטיסים..
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:ההכתרה, סיירת, אולי צמות בכל השיער.. אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:זורית, מאיטה, ליאו, היללי, ניר, טל, מירי, ספיר, ואממ.. לא עולים שמות.. גאד. נמחק לי המח.. חחלכולם
!!
מסר לאומה:מה זה הקיץ הזה?! איכ! לא עכשיו! קודם חורף-חורף ואז קיץ אביב שכזה!

lali1989

New member
נועעעעעעעעעעעעעההה

אני אוהבת אותךך אני מתגעגעתתתת לא דיברנו מלא זמןןן

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifגם אני אותך מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אוף אנחנו חייבות לדבר! זה לא הולך ככה..

tal 01

New member
תודה!/tapuzforum/images/emo24.gif

היהודים/tapuzforum/images/emo7.gif

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo24.gif+../images/Emo23.gif תודה מתוקהההה

איזה כיף לך שהיית בהופעה של היהודים אני רוצה גםםםם

מומלצים

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? אלפי זוגות עיניים גירסת פסנתר מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? דבש, kayne west feat chris martin - homecoming תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: סופ"ש ארוך, קבעו תאריך לטקס קבלת הלפטופים, אבל רק ב15.4 משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל השבוע מרגיש כמו שבת" "why do all good things come to an end" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: להיות אחרי המועד ב' יום שישי אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: כולם
מסר לאומה: שבוע טוב

lali1989

New member
היי אתה!אתה מקבל לפטופ כשאני מתגייסת!

מזה אמור להביע?!?!!?!?
התגעגעתייי

Lior Maman

New member
ממליצה .

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? תראי זה אני מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? מורן גמליאל - דומים . תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> מהצעדה היום
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: כלום . משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): את הרגש היא לקחה לי, איך הכל נקרע בנינו, גם כשהימים עוברים תגידי, למה הפצעים נפתחים תגידי, למה זה כואב לי בפנים
.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):החברה החמודה שלי צועקת לי מראש של צוק: "ליאווווווווווווווווווווווווורררררררר תעשי לי ילד" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: . משהו שהרס לכם את השבוע: שדחו את ההופעה של עברי :\ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:תללללאביב :) אתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכולםכולםכולם . מסר לאומה: ואע סוףסוף אני לא לבנה

למעלה